- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
Eki Görüntüle 846571 Eki Görüntüle 846569 Eki Görüntüle 846570 Eki Görüntüle 846568 Eki Görüntüle 846567 Eki Görüntüle 846572 Eki Görüntüle 846573 Eki Görüntüle 846574 Eki Görüntüle 846575
yeni falımmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr falımaa bakanın falına bakıcagımmm faldan anlayanlar yorum istiyorummm
heey hoşgeldin görmemişim canımcım kusura bakma.
bir erkekle konuşman var direk bu çıkmış.senin kalçaların birazcık var mı canım varsa bu sensin yani:) senden az uzun bir erkek sen eğiliyosun buna karşı bişeyler anlatıyosun.yakın zamanda bu.
bu adamla bir kaç kere görüşmen var sonra sarılmanız çıkmış.
hamile bir tanıdığın var mı? burda hamile biri var..senden yardım isticek biri.
sen içini karartıyosun ama istediğin gibi olucak herşey.
biraz beklemelisin 7li bir zaman gibi geldi bu konuşman bana.
sen bu erkeği düşünerek falı kapadın bence her yerde bu çıkmış.
biraz dedikodu var bu çocuğu dolduran insanlar var şu anda..
bir eğlence gibi ortam var.burda biraz canın sıkılıcak senin..
bu kadar görebildim bebeğim
SAĞOLASINNN CANIMMM BENİMMM benim kalcam yok da bişi dicem bu erkek nasıl biri yaa :))) olucak mı birşeylerr
Eki Görüntüle 846571 Eki Görüntüle 846569 Eki Görüntüle 846570 Eki Görüntüle 846568 Eki Görüntüle 846567 Eki Görüntüle 846572 Eki Görüntüle 846573 Eki Görüntüle 846574 Eki Görüntüle 846575
yeni falımmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr falımaa bakanın falına bakıcagımmm faldan anlayanlar yorum istiyorummm
eğilmişsin belki de ondan öyle çıkmış:)
eveet sonu güzel sarılıyosun dedim ya kız:)) ama bir kaç görüşmeden sonra hemen değil öyle şıp diye:)
sen bu çocuğa baya bişey anlatıyosun ilk görüşmenizde ne anlatıyosun bu kadar bilemedim:)
kız seni bir elime gecirirrsem dövücemm yine neyi taktın bukadarr acayip sıkıntılı cıkmışsın noluyorr hayatm hersey yolundamı canın cok sıkkın gbi sanki telveden mi yoksa gercekten böylemisin sıkıntılı gördüm cok karışıklığın icindesin etrafın kalabalık cıkmış yalnız canım burda bir kadın var hanende başörtülü kapalı bir kadın bu eline birşey almış size geliyor haneye geliyor yani ne oldugunu anlamadım bukadın kısa boylu ama elindeki tepsi gbi canım diğer elinde ise poşet var isminde yada soyadında h harfi olan bir insan var mı canım hanende göz var üzerinde sana olan insanlarn gözü var üzerinde canım bir konuda tartşma yaşamışsın arkdşnla bunu cok kafaya takmşsn gördğm kdryla patlamak üzere görüyorum seni ama bunu yapma bunu yaparsan daha kötü olucak uzun boylu iriden zayıf olmayan bir erkek elini uzatyor sana cok istekli gbi değilsin sanki sen düğün dernek gbi birşeyemi gidiceksin yada şöylediyim dans la ilgilenyormusun sen dans eden insanlar göryorum canımm istedgn şeyler hep tersne gtmiş şu sıralar ne istedysen olmamş cok üzülyorsun bundn dolayı ama kafana takma ayakkabı göryorum topuklu ve ama cizme gbi bu uzun böyle alıcakmısın napcaksn ayrıca canımm anahtar gördm ben sende anahtarı araba ya yorumluyorum araba mı alıyorsunuz yada satyorsunuz canım sana beklediğin bir haber gelicek geldikten sonrasında ise bir demet cicek göryorum canım hayrlısıdr umarım :))
Yalnızlığın ve manevi eksikliğin canını sıkıyor, ama yakın zamanda bu sorunlarından kurtulacaksın. Kendini koruyan biri olmana rağmen, yeni gireceğin kalabalık bir ortamda kendini göstereceksin. misafirleriniz olacak. hanenizde hayırlı ve güzel konuşmalar yapacaksınız. Uzaktan gelecek ayrı ayrı misafiriniz olacak. Bu kişlerin gelişi sizin için hayırlı olacak inşallah. Var olan sıkıntıları atlatmanın yolu yalnızca sabırdır. etrafında hoşuna gitmeyen bazı olaylar olmuş ve baya dolmuşsun. birileriyle bu sıkıntılarını paylaşman gerekli. büyük bir sorun yok ama kafaya takılan şeyler var bunlarda sana gelecek güzel bir telefonla düzelebilir... dileğin var hiç ummadığın birinden alacağın bir destek sayesinde gerçek olacak. her şey sonunda güzel olacak tatlm buna inan :)
bak şmdi pek bir mutlu oldum yaa bide cocugu tarf etsen azcık iyi olucaktı yavrucum :)))
yaaa birisii benim falımaa yoru yapsınnn yaaa niye kimseee bana bakmıyorrrrr:2:
geçen gün çok ağladım.benim salağın en yakın arkadaşı geldi benimle konuştu.hala seni seviyo tarzı konuştu işte kafam allak bullak oldu.bilmiyorum
tarot bakim mi sana sende bana kahve falı bakar mısın
kızlarrr eğer sizde falınıza bakılmasını istyorsanız bakın falıma bEki Görüntüle 618741 Eki Görüntüle 618753 Eki Görüntüle 618752 Eki Görüntüle 618751 Eki Görüntüle 618750 Eki Görüntüle 618749 Eki Görüntüle 618747 Eki Görüntüle 618746 Eki Görüntüle 618745 Eki Görüntüle 618744 Eki Görüntüle 618743 Eki Görüntüle 618755 ende sizlerin falına bakayım :))))))))))))
bak canım olur bakarım ama uzun uzun bakkk
geçen gün çok ağladım.benim salağın en yakın arkadaşı geldi benimle konuştu.hala seni seviyo tarzı konuştu işte kafam allak bullak oldu.bilmiyorum
hadi yaaa kıyamamm canımmm ağlama yaaane istyorsun o önemli kafanı karştrmalarna izin verme düşün sen ne istyorsun ona göre hareket et canm benim aglayıp kendini üzme bitrme olur mu
şimdi şekerim;
yolunda gitmeyen durumlar oldukça canını sıkıyor.doluya koyuyorsun almıyor, boşa koyuyorsun dolmuyor.sen derdini pek paylaşabilen biri değilsin, zorlanıyorsun bu durumda ama yakın zamanda biriyle bi sıkıntını paylaşmışsın.rahatlamışsında lakin sonrasında bu kişi sana yine sıkıntı yaratmış.pişman olmuşsun.çünkü biliyosun sağda solda bunu konuşmuş.
aşk hanende birliktelik olacak yakın zamanda ama kısa zaman sonra aranıza mesafe girecek.bu mesafe seni kahredecek.yine bir araya geleceksiniz ama sen artık eskisi gibi hissedemeyeceğni anlayacaksın.sonu yok.
bir kızla ağız dalaşına gireceksin, arada orta boylarda bir adam var.lakin savaşı sen kazanacaksın: )
babanla ne gibi sorunların varsa onlar çözülecek kısa zaman içinde ama adımı sen atmayacaksın.o atacak.
valla canım fincan elimde olmayınca ancak bu kadar.bide insan hissedemio sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?