- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-270.html
canım şuraya 270.sayfaya eklemiştim. burcunu ve merak ettiğin şeyi sorarmısın.
ben ondan bir daha böyle ağladm vs.. gbi lafları duyarsam onun kafasını kırıcam az kaldı zaten. kaşınıyor ya dur bakalım.
neyse kızlar bu gecenin son kalayını da verdikten sonra ben kaçar. cümleten iyi iyi geceler hepsicinize :) öpüldünüzzz
canımm burcum başak merak ettiğim şeyi hayatımda dogru düzgün bir insan ne zaman olucak nezaman evlilik gözkyor diğeri ise istediğim birisi var aslında aklımdan cıkmayan birisi var canımm ama henüz yeni tanışdığım bir insan yani oda beni dşnyor mu onları merak ediyorum olucak mı yakın zamanda sevgli durumları
ccanım önce şunu söyliyim hoşlandığın kişi şuan bir ilişki yaşayacak durumda olmayabilir onun bir sıkıntısı var onu çok etkilemiş bu şey ne ise.canım senin bu aralar ruhsal sıkıntıların var çok bunalmışsın bu yüzden belkide uykuların kaçıyor.senden yaşça büyük olgun yada daha üstü yaşlarda bir erkekten hoşlanmadığın bir teklif mi aldın bu mu seni bunaltan şey bu belkide bir tanesi.ilerde sıkıntı çekmemek için bugünden dikkat etmen gerektiğini düşünüyorsun. çalışıyormusun bilmiyorum ama hazıra dağ dayanmaz derler ya belki bir gelirin yok bu yüzden harcamalarına dikkat etmeye çalışıyorsun.yakın zamanda yeni bir başlangıç yapacaksın.burada çok kararsız kaldım neyle ilgili olduğunda bir yolculuk, kursa başlama gibi bir aktivite.bunu kendin için bazı şeyleri içinden atmak için başlayacaksın başlarda yanlış mı yaptım diye düşüneceksin.burada bu girdiğin ortamda ateş grubundan bir erkekle tanışabilirsin bu kişi hayatına girebilir.mücadele edeceksin ama sen zaten çok yorulmuşsun. hayatına ne zaman düzgün biri girecek diye baktım aralık ayı çıktı ama bu ne kadar tutarlı bilmiyorum canım. malesef pek güzel şeyler çıkmadı
teşekkürderm canım benimmm evet ruhsal sıkıntılarım varr dogrudurr canımmm yook canım benden yaşca byükden hoşlanmadgım bir teklif almadım keşke şu yeni tanıştıgım aklımda olan cocukla ilgili brseyler olsaydı yaa canımmbelki ateş grubundan olan odurr
canım onunla ilgili onun niyetine açtım
bence ateş grubu o çocuk.maddi sıkıntısı yada bir para kaybı olmuş.bu kişinin bir kalp kırıklığı var bence onun sevdiği biri var su grubundan bir kadın.duygusal anlamda sıkıntılı bu kişi.bu kadını düşünüyor bence.
malesef canım bunlar çıktı
ateşş grubu olablirrr canım doğrudurr maddi sıkıntıısı yok hali vakti fazlasyla yerinde canım sevdiği birisi konusundada olablir mi blmyorum cok capkın gibi gözken bir tipi var ama blemyoru hc yaaa sevdiğide olablir( bununla benim olmicak sanırım
canım maddi durumu iyidir ama bir yatırım yapıp orada para kaybı yaşamış olabilir bilmiyorum. ama falında kalp kırıklığı çıktı ve sevdiği biri için üzülmüş, su grubu bir bayan
anladım canımm aralık ayında hayatıma birisi gireblrmiş ya bu baska birisimi olucak yanii :26:
canım bu falda tarih olayı tutuyor mu bilmiyorum. başkası mı kim bilmiyorum.
iyi akşamlarr kızlarrr yeni falımm bu fal falımaaa bakarmısınızzzz falıma bakanın falına bakıcam bende fal bilenlerden yorum istyorum yorumlarınızı bekliyorummEki Görüntüle 876532 Eki Görüntüle 876533 Eki Görüntüle 876534 Eki Görüntüle 876535 Eki Görüntüle 876536 Eki Görüntüle 876537 Eki Görüntüle 876538 Eki Görüntüle 876539 Eki Görüntüle 876540
iyi akşamlar :)) sizinde beklentileriniz var sadece sana demıyorum bu yazıyı okuyan herkese. aklıma birşey takılıyor. falıma bakanın falına bakarım denılıyorya. acaba gercekden bu sozu soylerken burda kac ksıı gercekdne kahve falı bılıyor :))) yanlıs anlamayın nıyetım tartısmak degıl..
yok sorun değil yanlış anlamıyorum siz düşüncenizi söylediniz sadece cnkü ben falımı koydugum zaman kimse bana bakmıyor eger onların fallarına bakmazsam kimse karşılıksız yapmıyorum bende bu şekilde yapıyorum burası benim kndi topiğim hep arkdaşlarla önceden sıklıkla bakardık birbirimize ama ben sık sık bakınca baktrınca uyuyamıyorum rahatsz oluyorum hergün baktırınca tüm enerjm gidiyor kendme gelemyorum uykularım kacıyor bu zamana kadar kmse baktıysam hep cıkmıştır genelde ama nasıl cıkıyor bende anlamış değilim burdaki arkdaşlar bana bakarlar hemen ama ben anında onlara bakamam mesela ben dinlene dinlene bakıyorum onlara cnkü icim sıkılıyor zorlanıyorum bosseyler söylemek istemyorum gec yorumladıgım oluyor bu yüzden öyle işte arkdaşım genelde benm kiler cıkıyor ama eminim benden daha iyi bilenler de var bu kulub de :)))
Tamam canim .. Yani burda bunu yapanlar var. Salak yerine koyan .. Ki inş okuyorlar. lütfen burasi dayanısma kulubu :)))
tabiki katılıyorum size buunu cok yapan var burda gercektendee :)))
yok sorun değil yanlış anlamıyorum siz düşüncenizi söylediniz sadece cnkü ben falımı koydugum zaman kimse bana bakmıyor eger onların fallarına bakmazsam kimse karşılıksız yapmıyorum bende bu şekilde yapıyorum burası benim kndi topiğim hep arkdaşlarla önceden sıklıkla bakardık birbirimize ama ben sık sık bakınca baktrınca uyuyamıyorum rahatsz oluyorum hergün baktırınca tüm enerjm gidiyor kendme gelemyorum uykularım kacıyor bu zamana kadar kmse baktıysam hep cıkmıştır genelde ama nasıl cıkıyor bende anlamış değilim burdaki arkdaşlar bana bakarlar hemen ama ben anında onlara bakamam mesela ben dinlene dinlene bakıyorum onlara cnkü icim sıkılıyor zorlanıyorum bosseyler söylemek istemyorum gec yorumladıgım oluyor bu yüzden öyle işte arkdaşım genelde benm kiler cıkıyor ama eminim benden daha iyi bilenler de var bu kulub de :)))
Birde bende fal tutkunuyum :) burdaki bazi arkadaslara baktırıyorum . onların falınıda bır arkadasıma baktırıyorum . o kişide yurtdısına para ıle fal bakıyor :)) ben Şahsne bılmıyorum :))
arkdaşınız mı para ile bakıyor yurt dışında :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?