Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

cünküü onlar rüyalarıma giriyorlar bogulcak gbi oluyorum ben üst üste fal baktıgımda ısık kapalı uyuyamıyorum üzerime geldiklerini hissedyorum ve dediğim seyler cıktgındada aynısını yaşıyorum

canım felak ve nas surelerini oku bence bu söylediğin şey bence seninle ilgili bir ara banada oluyordu bende uyurken özelliklede uykuya dalarken birşeyler beni sıkıyor uyanmak istiyorum uyanamıyorum çok rahatsız oluyordum sonra farkettimki bu durum daha çok benim sorunlarım olduğunda kafama birşeyleri taktığım zamanlarda oluyor bunu ben kendime yaptığımı düşündüm.birde gece yatarken salavat oku bak sıkıntılarından kurtulacaksın

Evet ' atne arkadasım var dahah dogrusu orda para ıle bakıyorlar :))9 Ağaya beles ama onalrı sıkmak ıstemıyorum :))) ama tabıkı 2 kişi yetınemıyorum burdakılerede baktırıyorum:))))))))))))

canımmm arkdaşın bakar mı buarada ben sana bakyım oda bana baksın bak şmdi merak ettim :))))

yapıyorum canımm onlarıda yapıyorum cok şükür uzun zamandr bakmıyorum fal olmuyor artık arada bir bakıyorum işte artık rahatlıyorum böylece

bende geçen fal bakmamaya baktırmamaya karar verdim 3 gün falan yaptım bunu sonra akşam başım ağrımaya başladı canım sıkıldı fal baktırayım dedim baktımda sonra baş ağrım geçti can sıkıntısı işte

yapıyorum canımm onlarıda yapıyorum cok şükür uzun zamandr bakmıyorum fal olmuyor artık arada bir bakıyorum işte artık rahatlıyorum böylece

hahahaa falsızz olmuyorr desenee canım ya :)))) ayrıca falına bakıyorum canım gelicek yorumun birazdan dinlene dinlene bakıyorum sac rengim sarı gözrengim acık kahve

siyah yada kahverengi gözlü kahverengi saçlı bir erkeksen bu adamı düşnüyorsun seni aldattığını biliyorsun yada şüpheleniyorsun.bu insan bilgisiz seni üzen biri.sen bunun yüzünden çok üzülmüşsün tabiri caizse kendini kapatmışsın bir yere orada hapis gibi hem bazı düşünceler aklından çıkmıyor sıkıyorsun kendini.bazen aklımız hapishanedir öyle birşey.nefret ediyorsun ondan.geçmiştede çok sıkıntı yaşamışsın ilişkinde.yalnız şunu diyeyim bu sıkıntında sana yapılan haksızlıklar var ama sende bunu düşüncelerinle devam ettiriyorsun yani hayatım düzelsin mutlu olayım diye bir çaban yok bu ruh halinden kurtulmalısın canım.canım ya hangi karta baksam senin melankolik hallerin çıkıyor inşallah öyle değildir:26:. canım sen anne olmak istiyorsun sanırım. ilerde olacaksın ama nasıl ne zaman bilmiyorum.hayatına girecek olan kişi sarışın yada açık kumral biri olabilir.doğumla ilgili yada çocukla ilgili baştan bir sıkıntı yaşayabilirsin.

hahahaa falsızz olmuyorr desenee canım ya :)))) ayrıca falına bakıyorum canım gelicek yorumun birazdan dinlene dinlene bakıyorum sac rengim sarı gözrengim acık kahve

bu erkek kim böyle birisi yokki üzldğüm oldu ama 2 sene önceydi o eski sözlümde böyle birisi değil siyah yada kahverengi gözlü değil ayy kız kim bilemedim yaa :26: anne olmak istediğim dogrudur daha evlenmedim henüz allah korusun rabbim sıkıntı yaşatmasınn

bilmiyorum canım belki ben yanlış yorumladım

ay hiç sorma ben önceden sevgililer gününde falan çok üzülürdüm ya sevgilim olsa bile ne hikmetse hep sevgililer gününde bir sorun yaşamışımdır.o yüzden sevmiyorum birde dışarda sevgilileri falan görünce zülüyordum şimdi eskisi kadar takmıyorum galiba tabi pek dışarıda çıkmıyorum

alll bendende okadar canımm yaaa cok tatlııılarrr ahhh ahhh o günleriii özledimm bak şmdi insan özeniyor şu simgeyi bile görünce

ben hala üzülüyorum arkadaşıma sabahn 9 unda ciceksepeti.com dan erkek arkdaşı kavga ettkleri icin ayıcık kocaman birde cicek göndermş kız göbek atyordu sevincden dört köşe oldu bende girdim yataga ağladım hala görnce moralim bozulur benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…