- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
canım benim falıma bakarmısın müsaitsen tabi:26: istersen bende sana katina yada tarot bakarım
ya bende gece sabaha kadar uyuyamıyorum bunun faldan olduğunu düşünmüyorum olabilirmi ki acabasabah ezanına kadar uyuyamıyorum hatta bazen 8-9-10 a kadar uyuyamıyorum ben bunu bazı sıkıntılarıma yoruyorum ama falla alakası olup olmadığını nerden anlıyorsunki
olur bakarım link olrak atın sizde bana katina bakın ozaman
cünküü onlar rüyalarıma giriyorlar bogulcak gbi oluyorum ben üst üste fal baktıgımda ısık kapalı uyuyamıyorum üzerime geldiklerini hissedyorum ve dediğim seyler cıktgındada aynısını yaşıyorum
Evet ' atne arkadasım var dahah dogrusu orda para ıle bakıyorlar :))9 Ağaya beles ama onalrı sıkmak ıstemıyorum :))) ama tabıkı 2 kişi yetınemıyorumburdakılerede baktırıyorum:))))))))))))
canım felak ve nas surelerini oku bence bu söylediğin şey bence seninle ilgili bir ara banada oluyordu bende uyurken özelliklede uykuya dalarken birşeyler beni sıkıyor uyanmak istiyorum uyanamıyorum çok rahatsız oluyordum sonra farkettimki bu durum daha çok benim sorunlarım olduğunda kafama birşeyleri taktığım zamanlarda oluyor bunu ben kendime yaptığımı düşündüm.birde gece yatarken salavat oku bak sıkıntılarından kurtulacaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...da-katina-fali-bakacagim-24.html#post32862511 buraya eklemiştim.canım katina da genel mi bakayım birisiyle durumunu merak ediyorsan ikinize açılımda yapabilirim bunun için saç ten göz renklerinizi yazman gerek şimdi biraz işim var 20 dk sonra falan bakıcam canım
yapıyorum canımm onlarıda yapıyorum cok şükür uzun zamandr bakmıyorum fal olmuyor artık arada bir bakıyorum işte artık rahatlıyorum böylece
canım falına bakmaya baslicm şimdi katinada genel bak istersen nezaman aşk olucak nasıl biriyle olucak bu soru
bende geçen fal bakmamaya baktırmamaya karar verdim 3 gün falan yaptım bunu sonra akşam başım ağrımaya başladı canım sıkıldı fal baktırayım dedim baktımda sonra baş ağrım geçtican sıkıntısı işte
hahahaa falsızz olmuyorr desenee canım ya :))))ayrıca falına bakıyorum canım gelicek yorumun birazdan dinlene dinlene bakıyorum sac rengim sarı gözrengim acık kahve
siyah yada kahverengi gözlü kahverengi saçlı bir erkeksen bu adamı düşnüyorsun seni aldattığını biliyorsun yada şüpheleniyorsun.bu insan bilgisiz seni üzen biri.sen bunun yüzünden çok üzülmüşsün tabiri caizse kendini kapatmışsın bir yere orada hapis gibi hem bazı düşünceler aklından çıkmıyor sıkıyorsun kendini.bazen aklımız hapishanedir öyle birşey.nefret ediyorsun ondan.geçmiştede çok sıkıntı yaşamışsın ilişkinde.yalnız şunu diyeyim bu sıkıntında sana yapılan haksızlıklar var ama sende bunu düşüncelerinle devam ettiriyorsun yani hayatım düzelsin mutlu olayım diye bir çaban yok bu ruh halinden kurtulmalısın canım.canım ya hangi karta baksam senin melankolik hallerin çıkıyor inşallah öyle değildir:26:. canım sen anne olmak istiyorsun sanırım. ilerde olacaksın ama nasıl ne zaman bilmiyorum.hayatına girecek olan kişi sarışın yada açık kumral biri olabilir.doğumla ilgili yada çocukla ilgili baştan bir sıkıntı yaşayabilirsin.
bu erkek kim böyle birisi yokki üzldğüm oldu ama 2 sene önceydi o eski sözlümde böyle birisi değil siyah yada kahverengi gözlü değil ayy kız kim bilemedim yaa :26: anne olmak istediğim dogrudur daha evlenmedim henüz allah korusun rabbim sıkıntı yaşatmasınn
bilmiyorum canım belki ben yanlış yorumladım
olsun teşekkürederm gene de cnaım benmm agzına saglıkkk
ay şusmileyi çok seviyorum
ne tatlı öpüyor kızı yahu bir sevgilimizde yokki:26::26:
alll bendende okadar canımm yaaa cok tatlııılarrr ahhh ahhh o günleriii özledimm bak şmdi insan özeniyor şu simgeyi bile görünce
ay hiç sorma ben önceden sevgililer gününde falan çok üzülürdüm ya sevgilim olsa bile ne hikmetse hep sevgililer gününde bir sorun yaşamışımdır.o yüzden sevmiyorum birde dışarda sevgilileri falan görünce zülüyordum şimdi eskisi kadar takmıyorum galibatabi pek dışarıda çıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?