- Konu Sahibi emirlove90
-
ben hala üzülüyorum arkadaşıma sabahn 9 unda ciceksepeti.com dan erkek arkdaşı kavga ettkleri icin ayıcık kocaman birde cicek göndermş kız göbek atyordu sevincden dört köşe oldu bende girdim yataga ağladım hala görnce moralim bozulur benimm
ben hala üzülüyorum arkadaşıma sabahn 9 unda ciceksepeti.com dan erkek arkdaşı kavga ettkleri icin ayıcık kocaman birde cicek göndermş kız göbek atyordu sevincden dört köşe oldu bende girdim yataga ağladım hala görnce moralim bozulur benimm
ben sana baksam tarot yada kahve sende bakarmısın bana
tarot istemyorum canım ama kahve falıma bakarsan bende senin kahve falına bakarım canım
iyi akşamlarr kızlarrr yeni falımm bu fal falımaaa bakarmısınızzzz falıma bakanın falına bakıcam bende fal bilenlerden yorum istyorum yorumlarınızı bekliyorummEki Görüntüle 876532 Eki Görüntüle 876533 Eki Görüntüle 876534 Eki Görüntüle 876535 Eki Görüntüle 876536 Eki Görüntüle 876537 Eki Görüntüle 876538 Eki Görüntüle 876539 Eki Görüntüle 876540
canım ya kıyamam üzülmeonlar odun erkeklerin odunluklarını telafi etme çabası. normalde almaz işte bir eşeklik yapınca aklına gelir o da hepsinin aklına gelmiyor.odun işte bazıları yontulmuş oluyor ama hammadde aynı işte inşallah yontulmuşuna denk geliriz ne diyeyim
tmm olur cnm at bakayım :) ama ben iki tane baktırcam sana sende kimin adına içip baktırmak istiyorsana onun adına iç iki tane
c harfli biriyle konuşman olucak etrafınız karanlık bu kişiyle ama ikinizde çok sıkılmışsınız gibi.
canım bu konuşmada biraz üzülebilirsin.
bir kısmetin var bu parasalda olabilir kestiremedim.
ailen çok kısmetli bu aralar ama sen içini o kadar sıkmışsın ki bu durumlar umrunda değil senin.
senden kilolu biri seni sinir edicek tepene binmiş resmen bu kişi.
yeni tanışcağın biriyle çok samimi arkadaş olucaksın
üzüldüğün erkekten gelcek büyük bir haber var ama bunu başkası getiricek.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcla...akarim-68.html (Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..) canıımm benim kahve falım burda ben koymuştum icip üst üste iki tane bakamam canım birtanesine bakayım daha sonrada diğerine bakarım olur mu
teşekkürederim canımmm benmm sen kahveni koy bakıcam sanada
iç karartıların çıkmış aşırı derece çok düşünüyorsun ve kendini sorguluyorsun kafanda yarım kalmış herşey bir puzzle gibi birleştirmeye uğraşıyorsun ama burda bir gelecek haberin var ve bu haberden snr iyice sen bu knuyla iligli düşüneceksin bitmiş bir kalp görüyorum ama duyguların çok yoğun mantık ayrı kalp ayrı söyluyor sanki uzaktan gelecek a yada e olan birisi var hanene birde bir sıkıntın olmuş geçmiş bir zamanda nazara dikkat et bura birde köpek var köpek düşman hasetlik demektir bir dileğin var bu olacak ama 2 ay gibi bir vakit gördüm burda senin sorunun kafada bitirince duyguların bitmiyor burda görülen bu bir hastahane durumu var brde aile içi tartışman olcak gözyaşın var ama çok takıyorsun kafana bunu 2 arkadaşını gördüm bunlardan zamanında sanrım kazık yemişsin birde biri var burda sürekli seni düşünüyor diz çökmüş bu kişiden gelecke haberin var yakın zamanda gördüğüm bu kadar cnm
teşekkürederim canımmm
canımmm arkdaşın bakar mı buarada ben sana bakyım oda bana baksın bak şmdi merak ettim :))))
rica ederim cnm falımı atıyorum
Tabiki canim ama 1-2 gun sonra ancak baakr tmm çok yogun kendısı :):)) benım resımler var http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/670301-kahve-fali-tutkunlugum.html
inş baakrsın :)
canım sana m harfli birin gözü var üzerindee ayy cok sıkılmışsın sen kocaman oturmuş icine canımm yaaa bu sıkıntılar resmen ben bunaldım vallaha 3 tane yolun var canımm uzun bu yollar gidiceksin ş harfli birisi var canım burda karşılıklı konuşma icerisindesin sen bu insanla adında yada soyadında olablir sıkıntınla ilgili bir konuşma olucak bu canımmm birşeylerden cok korkmuşsun ayrıca ama korkma korktugun herneyse sana zararı dokunamicak daha fazla sen birinn duasnı cok alıyorsun ayrıca sana dua eden bu kişiye sen öyle bir iyilik yapmışsınki ama her neyptysan bunu o kişi hic unutamyor hep sana duacı büyük bir haberin var beklediğin bir haber bu güzel kısmetinle ilgili bir haber geliyor canım bunu sana biraz iri bir adam vericek sanki gördklerim bunlar canımmm tabagını koymamışsın canım brdahkne ayrıca flahslı cekme cok patlamış tam net görlmyor ftolar ışıktan blgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?