Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

ben sana baksam tarot yada kahve sende bakarmısın bana

canım ya kıyamam üzülme onlar odun erkeklerin odunluklarını telafi etme çabası. normalde almaz işte bir eşeklik yapınca aklına gelir o da hepsinin aklına gelmiyor.odun işte bazıları yontulmuş oluyor ama hammadde aynı işte inşallah yontulmuşuna denk geliriz ne diyeyim

c harfli biriyle konuşman olucak etrafınız karanlık bu kişiyle ama ikinizde çok sıkılmışsınız gibi.
canım bu konuşmada biraz üzülebilirsin.
bir kısmetin var bu parasalda olabilir kestiremedim.
ailen çok kısmetli bu aralar ama sen içini o kadar sıkmışsın ki bu durumlar umrunda değil senin.
senden kilolu biri seni sinir edicek tepene binmiş resmen bu kişi.
yeni tanışcağın biriyle çok samimi arkadaş olucaksın
üzüldüğün erkekten gelcek büyük bir haber var ama bunu başkası getiricek.

ahhh be gülüm nerdee bizde o şans yontulmuşuu bide allah hayırlısınla karşılaştırsın canım hepmizi rabbim

teşekkürederim canımmm benmm sen kahveni koy bakıcam sanada

canlar ben 1-2 saat icinde geliyorum tekrar ayıptır söylemesi aşure yapmıştı annem bugün onu dağıtıp gelciez annemle falıma bakan falını koysun gelince bakıcam bu gece burdayım bilginiz olsun döndüğümde bakıcam yorumlayanlara babyster canım bakıcam sana blyorsun bakıcam deynce bakarım yanlış anlaşlmk istemem kesinlikle

teşekkürederim canımmm benmm sen kahveni koy bakıcam sanada

iç karartıların çıkmış aşırı derece çok düşünüyorsun ve kendini sorguluyorsun kafanda yarım kalmış herşey bir puzzle gibi birleştirmeye uğraşıyorsun ama burda bir gelecek haberin var ve bu haberden snr iyice sen bu knuyla iligli düşüneceksin bitmiş bir kalp görüyorum ama duyguların çok yoğun mantık ayrı kalp ayrı söyluyor sanki uzaktan gelecek a yada e olan birisi var hanene birde bir sıkıntın olmuş geçmiş bir zamanda nazara dikkat et bura birde köpek var köpek düşman hasetlik demektir bir dileğin var bu olacak ama 2 ay gibi bir vakit gördüm burda senin sorunun kafada bitirince duyguların bitmiyor burda görülen bu bir hastahane durumu var brde aile içi tartışman olcak gözyaşın var ama çok takıyorsun kafana bunu 2 arkadaşını gördüm bunlardan zamanında sanrım kazık yemişsin birde biri var burda sürekli seni düşünüyor diz çökmüş bu kişiden gelecke haberin var yakın zamanda gördüğüm bu kadar cnm

canlarrr ben geldimm aşureleri dagttık geldk kısa sürdü oturmadık kapıdan verdik şmdi bakablrm işte

teşekkürederim canımmm

rica ederim cnm falımı atıyorum

canım sana m harfli birin gözü var üzerindee ayy cok sıkılmışsın sen kocaman oturmuş icine canımm yaaa bu sıkıntılar resmen ben bunaldım vallaha 3 tane yolun var canımm uzun bu yollar gidiceksin ş harfli birisi var canım burda karşılıklı konuşma icerisindesin sen bu insanla adında yada soyadında olablir sıkıntınla ilgili bir konuşma olucak bu canımmm birşeylerden cok korkmuşsun ayrıca ama korkma korktugun herneyse sana zararı dokunamicak daha fazla sen birinn duasnı cok alıyorsun ayrıca sana dua eden bu kişiye sen öyle bir iyilik yapmışsınki ama her neyptysan bunu o kişi hic unutamyor hep sana duacı büyük bir haberin var beklediğin bir haber bu güzel kısmetinle ilgili bir haber geliyor canım bunu sana biraz iri bir adam vericek sanki gördklerim bunlar canımmm tabagını koymamışsın canım brdahkne ayrıca flahslı cekme cok patlamış tam net görlmyor ftolar ışıktan blgin olsun

tabak burda cnm

Eklentiler

• $101_5089.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…