- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
- Konu Sahibi bananarepublic
-
Tabi ki orasi oyle ama insan her zaman boyle seyler hissetmiyo ben uzun zamandir boyle guzel bisey hissetmemistim eger o da biseyler hissediyosa vazgecmem ama ne yapmaya calisiyo anlamiyorumgüzelim vazgeç bur sevdadan..tek bir o yok dünyada
kusura bakma seni salak etmeye çalışıyor ...hala anlamadın mı.:))))))))))))))))) tava getiyor,duygularını kullanmaya çalışıyor daha bir sürü şey...yolunun üzerinden at ve yoluna devam etTabi ki orasi oyle ama insan her zaman boyle seyler hissetmiyo ben uzun zamandir boyle guzel bisey hissetmemistim eger o da biseyler hissediyosa vazgecmem ama ne yapmaya calisiyo anlamiyorum
Duydularimla oynadiBu gibi adamları bir araya toplayıp kazdığım derince bir hendeğe hepsini doldurup üzerlerine benzin döküp hepsini yakmak istiyorum.
Maksat insanlığa hizmet !
yahu işin mi yok o kadar uğraşacaksın :)))) o derin çukuru acacan,benzinciye gidip ,benzin alacan ,,,yakacan oooo bir sürü iş yahu :)))))Bu gibi adamları bir araya toplayıp kazdığım derince bir hendeğe hepsini doldurup üzerlerine benzin döküp hepsini yakmak istiyorum.
Maksat insanlığa hizmet !
Aynen oyle tam ıssız adam hareketleri onu umursamayinca yaziyor ustune dusunce geri cekiliyorHiç üstüne düşmeyin, adam olsun. Bu ne böyle ıssız adam tripleri?
Aynen oyle tam ıssız adam hareketleri onu umursamayinca yaziyor ustune dusunce geri cekiliyor
Peki sizce bana karsi biseyler hissediyomu???
Hiç hoşlanmadığım bir insan tipi. Ne yazık ki böyle bir insana karşı hep taktik yapmak zorunda kalırsınız. Git-geli çok, yorucu, bol sinir ve ağlamalı bir aşk yaşarsınız. Ama muhtemelen adam olmaz.Aynen oyle tam ıssız adam hareketleri onu umursamayinca yaziyor ustune dusunce geri cekiliyor
O konuda evet haklisin.ya cok sacma olabilir ama istiyorumki duygysal anlmda biseyler hissetsin,surunsunSaygı çerçevesinde, insanlık değerleri sınırlarında birşeyler hissediyor mu diye soruyorsan:
HAYIR tabi ki
Kalbimizin yorulcagini bile bile hayir diyemiyoruz iste bu da buyuk bi ahmaklik ama diyemiyorum.hos ortada ask falan kalmadi ya baslamadan bittiHiç hoşlanmadığım bir insan tipi. Ne yazık ki böyle bir insana karşı hep taktik yapmak zorunda kalırsınız. Git-geli çok, yorucu, bol sinir ve ağlamalı bir aşk yaşarsınız. Ama muhtemelen adam olmaz.
O konuda evet haklisin.ya cok sacma olabilir ama istiyorumki duygysal anlmda biseyler hissetsin,surunsun
Benim en buyuk aptalligim onu hic umursamadigimi dusundugunde beni kiskandigini belli ettiginde ona yine teslim olmam.yelkenleri suya indirdim hop yine geri cekildi.ne guzel surunuyodu iste ne diye yine belli ediyosam duygularimiBirinden intikam almanın en güzel yolu hayatınızı iyi yaşamaktır.
Bu adam demeye dilim varmayan adamı bırakın. Kendisine kendi mezhebinden birini bulsun
Siz de size saygı duyan, sizinle oyuncak gibi oynamayan, size değer veren başka birini bulun. Emin olun ki bunu gördüğü zaman sürünecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?