- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
- Konu Sahibi bananarepublic
-
Bi cok kere soyledim ona bunu ne yapmak istedigine karar ver oyle gel dedim sustu sessz kaldi baska seyler soylediSanırım şöyle oluyor erkek beğeniyor ve kur yapıyor ve kadında eğer beğendiği biri ise hemen evlilik hayalleri kurmaya başlıyor.
Yani erkek belki o anda başka kadınları da beğeniyor yada tam ne hissettiğine karar veremiyor ama kadın çoktan hayellerimin prensini buldum moduna geçiyor.
Erkek kararsız ise bence en güzeli onu kendi haline bırakmak.
Öyle bakışmak,kıskanmak falan işte vasat düzeyde beğeni göstergesi evet seni beğeniyor ama o kadar.Devamı için sana daha çok şey yapmalı mesela seni üzmemeli senin ile ilgili konularda ilgili ve destekleyici olmalı...vb.
Önce o ne istediğine karar versin sen ondan sonra ne yapacağını düşünürsün.
Kuzucuğum sen ona sorup baskı yaparsan onun aklı daha çok karışır.Bi cok kere soyledim ona bunu ne yapmak istedigine karar ver oyle gel dedim sustu sessz kaldi baska seyler soyledi
Haklisin evet oyle yaptim aslinda ben cok havaliydim mutluydum ve ben mutlu olunca o mutsuzlasti normalde cok neseli ortami hareketlendiren bi tiptir ama o gunlerde benim keyfim yerindeyken o mutsuzdu ben keyifsizken o mutluydu.yanlisim su oldu o istediginde beni elde edebilcegini dusundu her yazisinda cevap verdim, teslim oldum .istedigi gbi davranabilcegini dusunuyo bu nasilsa cepte diyo.Kuzucuğum sen ona sorup baskı yaparsan onun aklı daha çok karışır.
Sen kendinden emin ol.
İşine git,arkadaşlarınla sohbet et,şık ol,güzel ol eğer senin ile konuşursa normal bir şekilde karşılık ver ama ilişki konusunu hiç açma.
Eğer o sana tekrar sevgili gibi davranmaya başlarsa o zaman sorarasın bu ilşkinin adı ne diye.
Yani sen ne kadar yoğun duygular hisstsende bu kişi şu anki davranışaları ile seni haketmiyor.
Eğer seni istiyorsa bırak önce o seni hakettiğini sana göstersin.
Ama bana sorarsan içki içen sonra mesaj atan erkek tipinin bence anında üstü çizilmeli.
Evet çantada keklik sanmamalı.Çünkü o zaman gevşiyorlar.Bir erkek ancak kadının peşinden koşarsa ona karşı birşeyler hissedebiliyor yoksa cebindekini düşünmüyor ve düşünmedikçe de zamanla varolan duyguları da bitiyor.Haklisin evet oyle yaptim aslinda ben cok havaliydim mutluydum ve ben mutlu olunca o mutsuzlasti normalde cok neseli ortami hareketlendiren bi tiptir ama o gunlerde benim keyfim yerindeyken o mutsuzdu ben keyifsizken o mutluydu.yanlisim su oldu o istediginde beni elde edebilcegini dusundu her yazisinda cevap verdim, teslim oldum .istedigi gbi davranabilcegini dusunuyo bu nasilsa cepte diyo.
Yok evli degil zaten isyerinde herkesin yaslari birbirine cok yakin ve hepimiz yakin arkadasiz yani butun arkadaslarimiz ortak o konuda eminim.ne yalan soyliyim kiskanilmak guzel hissettiriyo tam bu adam bana bisey hissetmiyo dedigin anda kiskancliktan deliye dondugunu ogrenince bi degisik oluyo insan.Bu adam evli olabilir mi? Yani herşey iyiyken birden uzaklaşması filan
Eskiyi de unutamamış olabilir?
Sizi kıskanması hoşunuza gitmiyordur umarım,dengesiz bir tip
Kıskanılmak sevginin bir göstergesi değil,onu unutmayınYok evli degil zaten isyerinde herkesin yaslari birbirine cok yakin ve hepimiz yakin arkadasiz yani butun arkadaslarimiz ortak o konuda eminim.ne yalan soyliyim kiskanilmak guzel hissettiriyo tam bu adam bana bisey hissetmiyo dedigin anda kiskancliktan deliye dondugunu ogrenince bi degisik oluyo insan.
Öyle bir güzellik yapsanız ya:)Bu gibi adamları bir araya toplayıp kazdığım derince bir hendeğe hepsini doldurup üzerlerine benzin döküp hepsini yakmak istiyorum.
Maksat insanlığa hizmet !
Yani beni sevmiyor mu ya da ufacik bi his yok mu bana karsiKıskanılmak sevginin bir göstergesi değil,onu unutmayın
Bence bir süre kendinizi geri çekin, ulaşamasın. Size karşı bu dengesizlikleri bıraktığı zaman kararınızı verirsiniz. Şuan karşı taraf ne istediğini bilmiyor çünkü. Sizinle olmayı kesin isteseydi farklı olurdu engel çıkarmazdıYani beni sevmiyor mu ya da ufacik bi his yok mu bana karsi
Dogru diyosunuz peki is yerinde nasil davranmaliyim? Yokmus gibi mi yoksa normal arkadas gibi mi? Mesela gecen gun ailesiyle ilgili onemli bi olay oldu uzucu bi.olay tabi herkes duydu ben de ustume duseni yapip gecmis olsun vs dedim cevap bile vermedi yani ben bu adama daha napiyimBence bir süre kendinizi geri çekin, ulaşamasın. Size karşı bu dengesizlikleri bıraktığı zaman kararınızı verirsiniz. Şuan karşı taraf ne istediğini bilmiyor çünkü. Sizinle olmayı kesin isteseydi farklı olurdu engel çıkarmazdı
Bence normal arkadaş gibi davran.Cevap verip vermemsi onun insanlığına kalmış. Ama lütfen onun doğru insan olmadığını gösteren işaretleri de görmezlikten gelme.Dogru diyosunuz peki is yerinde nasil davranmaliyim? Yokmus gibi mi yoksa normal arkadas gibi mi? Mesela gecen gun ailesiyle ilgili onemli bi olay oldu uzucu bi.olay tabi herkes duydu ben de ustume duseni yapip gecmis olsun vs dedim cevap bile vermedi yani ben bu adama daha napiyim
Ben bu kadar guzel seyler hissederken cok buyuk haksizlikBence normal arkadaş gibi davran.Cevap verip vermemsi onun insanlığına kalmış. Ama lütfen onun doğru insan olmadığını gösteren işaretleri de görmezlikten gelme.
Öyle düşünmene gerek yok,herşeyde vardır bir hayırBen bu kadar guzel seyler hissederken cok buyuk haksizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?