bana karsi ne hissediyo anlamiyorum :((

Bi cok kere soyledim ona bunu ne yapmak istedigine karar ver oyle gel dedim sustu sessz kaldi baska seyler soyledi

Bi cok kere soyledim ona bunu ne yapmak istedigine karar ver oyle gel dedim sustu sessz kaldi baska seyler soyledi
Kuzucuğum sen ona sorup baskı yaparsan onun aklı daha çok karışır.
Sen kendinden emin ol.
İşine git,arkadaşlarınla sohbet et,şık ol,güzel ol eğer senin ile konuşursa normal bir şekilde karşılık ver ama ilişki konusunu hiç açma.
Eğer o sana tekrar sevgili gibi davranmaya başlarsa o zaman sorarasın bu ilşkinin adı ne diye.
Yani sen ne kadar yoğun duygular hisstsende bu kişi şu anki davranışaları ile seni haketmiyor.
Eğer seni istiyorsa bırak önce o seni hakettiğini sana göstersin.
Ama bana sorarsan içki içen sonra mesaj atan erkek tipinin bence anında üstü çizilmeli.

Haklisin evet oyle yaptim aslinda ben cok havaliydim mutluydum ve ben mutlu olunca o mutsuzlasti normalde cok neseli ortami hareketlendiren bi tiptir ama o gunlerde benim keyfim yerindeyken o mutsuzdu ben keyifsizken o mutluydu.yanlisim su oldu o istediginde beni elde edebilcegini dusundu her yazisinda cevap verdim, teslim oldum .istedigi gbi davranabilcegini dusunuyo bu nasilsa cepte diyo.

Beni merak ediyo ben isten erken cikinca bni soruyomus nerde diye hatta direk kndi soruyo ne isin vardi niye erken ciktin bilmem ne.yahu bu kadar hayatimi sorgulayip bu kadar uzak durmak niye kafayi yicemmm

Evet çantada keklik sanmamalı.Çünkü o zaman gevşiyorlar.Bir erkek ancak kadının peşinden koşarsa ona karşı birşeyler hissedebiliyor yoksa cebindekini düşünmüyor ve düşünmedikçe de zamanla varolan duyguları da bitiyor.

Ama kadının kaçması erkeğe ters davranması demek değil elbette ...Sen hiç birşey yapmayacaksın hayatına bakacaksın.Seni mutlu ederse teşekkür edersin seni üzerse uzak durursun aslında şu an senin için bu kadar kolay.

Bu adam evli olabilir mi? Yani herşey iyiyken birden uzaklaşması filan
Eskiyi de unutamamış olabilir?
Sizi kıskanması hoşunuza gitmiyordur umarım,dengesiz bir tip

Bu adam evli olabilir mi? Yani herşey iyiyken birden uzaklaşması filan
Eskiyi de unutamamış olabilir?
Sizi kıskanması hoşunuza gitmiyordur umarım,dengesiz bir tip
Yok evli degil zaten isyerinde herkesin yaslari birbirine cok yakin ve hepimiz yakin arkadasiz yani butun arkadaslarimiz ortak o konuda eminim.ne yalan soyliyim kiskanilmak guzel hissettiriyo tam bu adam bana bisey hissetmiyo dedigin anda kiskancliktan deliye dondugunu ogrenince bi degisik oluyo insan.

Kıskanılmak sevginin bir göstergesi değil,onu unutmayın

Ne istediğini bilmeyen erkekten bucak bucak kaçmak gerekiyor. Hiç bulaşmayın, hayatınıza devam edin. O kararsızlıkla sizin içinizi çürütür. İzin vermeyin.

Yani beni sevmiyor mu ya da ufacik bi his yok mu bana karsi
Bence bir süre kendinizi geri çekin, ulaşamasın. Size karşı bu dengesizlikleri bıraktığı zaman kararınızı verirsiniz. Şuan karşı taraf ne istediğini bilmiyor çünkü. Sizinle olmayı kesin isteseydi farklı olurdu engel çıkarmazdı

Dogru diyosunuz peki is yerinde nasil davranmaliyim? Yokmus gibi mi yoksa normal arkadas gibi mi? Mesela gecen gun ailesiyle ilgili onemli bi olay oldu uzucu bi.olay tabi herkes duydu ben de ustume duseni yapip gecmis olsun vs dedim cevap bile vermedi yani ben bu adama daha napiyim

Bence normal arkadaş gibi davran.Cevap verip vermemsi onun insanlığına kalmış. Ama lütfen onun doğru insan olmadığını gösteren işaretleri de görmezlikten gelme.

yav bence bu adamdan bi halt olmaz aklı karışık... benim takıldığım nokta şu içip içip sütyen askılarından söz etmek ne demek erkeklerle olan diyaloglarına laf etmek ne demek önce haddini bilsin bu yaşa gelmiş bi insan nerde nasıl davranmasını biliyordur diye düşüneceğine size neler neler demiş. ben bu adamın algısının bozuk olduğunu düşünürüm

Aaaay korkuyor adam resmen ya senin arkanda duramayacak biriyle olma. İleride bile büyük sorun olur bu. Hem kıskanıyor hem sonuç yok bir ömür böyle geçer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…