bana karsi ne hissediyo anlamiyorum :((

Bundan mutlu oldugumu soylemedim boyle yapip uzak durmasini anlamlandiramiyorum diyorum
Soylemenize gerek yok. Hosunuza gidiyor ki beraber olmak istiyorsunuz. Gidebilir de yani ben kendi dusuncemi yazdim sadece. Sevgili olmadan bunu yapan adamla sevgili olsaniz ne olur diye dusunup istemeyen taraf siz olmalisiniz bence.

Soylemenize gerek yok. Hosunuza gidiyor ki beraber olmak istiyorsunuz. Gidebilir de yani ben kendi dusuncemi yazdim sadece. Sevgili olmadan bunu yapan adamla sevgili olsaniz ne olur diye dusunup istemeyen taraf siz olmalisiniz bence.
Onunla beraber olmak isteyip istemedigimi bilmiyorum suan sadece bu hareketleri yapmadan once beni etkiliyecek cok fazla sey yapti ozel olarak yapmadi onun kisiligi etkilemisti ama insanlar gorundukleri gibi olmuyor cogu zaman nitekim bu da oyle oldu...

Bence hic umursamayin. Boyle adamlardan hayir gelmiyor, sonra konu aciyorlar esim beni eve kapiyor diye. Ustune bi de dengesiz biri. Hayirlisi olmus. Uzak durun bence ilgilense de tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…