bana karsi ne hissediyo anlamiyorum :((

Evet hani yakan hafif acilirda aski gozukurya ta en basindan beri takik benim askilarimin gozukmesine hatta istemedigini soyleyip hic konusmadigimiz bi zamanda bile gelip yakami duzeltip gitmisti.herkes sok olmustu hem hic konusmuyosunuz hem bu hareket ne diye.beni is yerinden birinden kiskaniyo niye her cikista onunla muhabbet ediyomusum onu delirtmeye mi calisiyo musum.kalkip bana bagirmamak icin kndni zor tutuyomus

cürete bak sorunlu bir tip bulaşmayın üzülürsünüz

ne kadar seviyosun bilmem de, o sevgi boyle dengesizliklerle/guven kirilmalariyla oyle de bi bitiyo ki..

Ya arkadaslar bu yazilan konular yazan dertli kisiler sizede biraz tuhaf gelmiyomu , mesaj sayilari hep cok az oluyo , gercek degil sanki, icimde bi guvensizlik olustu.

Ya arkadaslar bu yazilan konular yazan dertli kisiler sizede biraz tuhaf gelmiyomu , mesaj sayilari hep cok az oluyo , gercek degil sanki, icimde bi guvensizlik olustu.
Vallahi ben cok aktif kullanmiyorum burayi daha dogrusu cok kullaniyorum ama hesabimi cok kullanmiyorum bu sebeple mesaj sayim az.derdim dogru yani kimseyi kandirmiyorum

ne kadar seviyosun bilmem de, o sevgi boyle dengesizliklerle/guven kirilmalariyla oyle de bi bitiyo ki..
Cok seviyorum diyemem yani hissettigim sey sevgiden cok ask gibi yani sevmek zaman ister ama gorur gormez asik olursun, ya da bi begeni hayranlik onun o enerjisi,yardimseverligi,nesesi beni cok etkiliyo, etkiledi.

aynısı benım basımda var cnm .. kıskanıor edıyor ama sonumuz yok sen karııyerlısın dıyıp ılerisinin olmayacagını dusunuor ..her hafta konusmama kararı alıyoruz. ama o hep bana gerı dönuor.. yazıyor watsappdan.. madem gelecek gormuorsun ozaman nıye yazıyorsun ve kıskanıyorsun be adam dııyorum bende ..

aynısı benım basımda var cnm aynısı.. bende sinir oluyorum

Beni merak ediyo ben isten erken cikinca bni soruyomus nerde diye hatta direk kndi soruyo ne isin vardi niye erken ciktin bilmem ne.yahu bu kadar hayatimi sorgulayip bu kadar uzak durmak niye kafayi yicemmm

En cok da adam hicbirseyiniz degilken "yakani duzelt, duzgun otur " gibi talimatlar verdi diye umutlanip mutlu olmanizi cozemedim. Cok iticiymis. Neyse

Dimi aklina geldikce bizim dengelerimizi altust etmelerine ne haklari var. Tam tamam diyorum sifirlamaya calisiyorum aklimda onu pat bisey yapiyo basa sariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…