bana kim olduğumu hatırlattı eşim

Tövbeler olsun ne psikolar var dedim. Dügünde baklava istemek ne alaka ya bi de kocan sen haksizsin mi dedi sana o daha psikoymus. Artik evlenmissin de kocana allah akil versin.

merhaba ben 2 aylık evliyim bu foruma bekar kaldım diye çokca konu açanlardanım 31 yaşında evlendim. ama biraz acele ettim sanırım .evliliğim baştan beri sıkıntılı .düğünde başladı sıkıntılarımız . bi tane görümcem var kına gecemde surat asmaya başladı sebebi ise benim annemin kuaföre gitmesi annem gitmeyecekti baştan konuşulmaması annemi kuaförde görünce zaten görümcem surat asmaya başladı . kına gecem de görümcem eşimle fotoğraf çekildi ben hiç o ailenin gelini değilmişim gibi eşimin akrabaları sen de gel demedi bi kenarda kaldım kına avcuma altın koydu diye kayınvalidem eşimin halası da altın istedi eşim için resmen zorla altın istediler annemden annem,n de yanında yokmuş altın eşimin avcuna koymak için çünkü bizde adet değildir kınaya gelen misafirlerden biri vermiş anneme altın düğüne gelemeyeceği için ALLAHtan o vardı ki verdi annem ortam gerilmesin diye. düğünde de görümcem yine ben den fersah fersah kaçtı kardeşi ile fotoğraf çekildi hep ben böyle köşede onla oynadılar hep . en moralimi bozansa gelin odasında beklerken ben eşimin halasının başıma dikilip bana baklava alındı mı demesi ben de kına da aynı şeyi yaptın başıma dikildin altın diye dedim şimdi de baklava diyorsun dedim bu konuların muhatabı ben değilim git anneme ablama söyle dedim gelinlikli halimle ben mi gideceğim baklava almaya dedim bu hemen bağırmaya başladı odada sen beni azarlayamazsın falan diye eşim yoktu odada o ara geldi anlattım ben bir de halamdan dinleyeyim olanları dedi bana hiç hak vermedi eşim halam haklı dedi. ama ben kendimi haklı gördüğüm için halası ile arama mesafe koydum dün de haalsı whatsapta durum yapmış eşim iltifat yapmış ben de dedim ben hala annemin babamın kızıyım senin eşin olamamışım dedim :KK43: hala bi hiçim senin için dedim bu arada eşimin öz halası değil halasının kızı na hala diyor yalşı büyük olduğu için
Esinizin sizi tanimadan evlenmesi durumu varsa zamana birakin cabucak evlenilmisse zamanla tanir anlar destekler..mevzular cok basit bu arada..

Baklava konusunu anlamadim...gecin bunu bence cok sacmabir talep ama yanitini vermissin...evliligin ilk zamanlari zorfur...gorumceni de takma...saygiyi elden birakmadan mesafeli olarak iletisimde kal gitsin...dugun zamani ara bozmaya calisan cok insan olur...aldiris etme

Baklava konusunda eşiniz bir de halamdan dinleyim dediğiniz kısma geldiğimde yazınızın sonrasını okumaya gerek duymadım ve anladım ki kusura bakmayın ama eşiniz tam bir odun ki haklı olan sizsiniz hala değil çok güzel cevap vermişsiniz ona ağzınıza sağlık.. Keşke en mutlu ve en özel gününüz de sizi başkalarının yanın da haksız yere kıran ve ezen eşinize de verseydiniz ağzının payını keşke sana halanla mutluluklar canım deyip onu orada öylece bırakıp gitseydiniz onu haketmiş eşiniz sizi asla haketmemiş..

Back
X