- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
terbiyesizler ben olsa o kadar şey yaşasam hem kına da hem düğünde
düğünü bırakır giderdim anlasınlar onaneymiş annem ister gelir ister gelmez
nerde görülmüş kınada damada da altın verildiği görgüsüzler kayınvalideyi geçtim artık
halalarda mı karışıyor senin bağırmaya hakkın yoksa onunda senin en güzel gününü berbat
etmeye hakkı yok sana mı sorulurmuş baklava vs. sen eşinin karısı olamamışsın oda adam
olamamış zaten boşver o yüzden.
düğünü bırakır giderdim anlasınlar onaneymiş annem ister gelir ister gelmez
nerde görülmüş kınada damada da altın verildiği görgüsüzler kayınvalideyi geçtim artık
halalarda mı karışıyor senin bağırmaya hakkın yoksa onunda senin en güzel gününü berbat
etmeye hakkı yok sana mı sorulurmuş baklava vs. sen eşinin karısı olamamışsın oda adam
olamamış zaten boşver o yüzden.
ya ben görümcemle düğünden 1 hafta önce tanıştım düşünün araları yok ailecek. kınadan önce eşim elime yarımlık aldı. bende eşime sordm adet sizde var mı erkeğe dedm. yok dedi. meğer onlarda varmış bilmiomş ama bizde adet yok yani öylee. ah canım kına günü daha 1 hafta önce merhaba verdiğim görümcem demesin mi açma elini die açma die. tabi ertafındakilerde başladı açma etme. ay nasıl canım sıkıldı biizzim taraf dio bizde adet yok die. diğer taraf dio bizde var nasıl yok bilmem ne. ay eşimde kızdı mı yakın şu kınayı hadi die. annem zaten köşede ağlıyormuş kadının haberi bile yok. kv çıkardıda bi altın koydu avcuna eşimin konu kapandı. o akşam babam bana kızdı altın alınmıcak bişeymide bana demedin nasıl olur bu falan die hiç unutmam üzülmüştm. hala o videoda orayı ileri alırım izlemem 1.5 sene oldu evleneli. düğünden sonrada konusu geçti hatta bende dedim adet yokmuş die eşim dedi dedim. o zaman hata eşinde dedi kendi tarafı. bi altından kaçıcak değildik yani dedim. oluyor böyle patavatsızlıklar. biz karşılıklı adet gütmeden evlendk altın askı bile konuşulmadı ama etraf öylemi. hele görümcem daha 1 hafta olmş barışalı noluyo yani yırtılıyordu açmıcaksın sakın die. ah ah. balkavaya gelince oda saçma bişi bizde yoktur. sadece kızın evine ilk gece kızın ailesi tavuk balkava falan yollar o kadar. onun dışında asıl damat tarafının kız tarafına yollaması lazım gelenle gidenle damat baklavası die yensin die :) Hey Allahım ne tuhaf insanlar var yaa. eşinde yanlış yapmş hala napcan adeti şu mutlu günde diyip kapatıcaktı etrafın çenesini.