neden kendi tavrınızı kendi kişiliğinize göre koymuyorsunuz
Bence siz yinede oturup konuşun bu koz olarak kullanma konusunu da uygun bi şekilde söyleyin tepkisine göre arksdasliginizin devam edip etmeyecegine karar verirsiniz
Kizinizin canini yakmis bende bagirirdim haklisin o konuda ama bunlar cocuk yinede konusun derim cocuk yuzunden bozusmayin. Cocuklar bugun kavga eder iki saat sonra barisir olan buyuklere olur. Cok gordum cocuklar yuzunden bozusan aile.
aynı durumda olsam kesinlikle bende aynı şekilde kızardım ve hatta bağırırdım.
kaldı ki o erkek çocuğu benim oğlum olsaydı önce ben kızardım oğluma yapma diye.
eğer bu arkadaşın bunu oğluna yapmıyorsa tabiki senin yapman gerekirdi.
eğer şuan konuşmayan o ise kesinlikle sallama derim. olur da bir şekilde size döner ve ararsa siz de açıkça söyleyin. görüşmek güzelde çocuklar çok kavga ediyor. sahip çıkabileceksek görüşelim derdim ben olsam
İki taraf da kendince haklı.
Yapacağınız herhangi bir konuşma bir yere varmaz.
Konuşmazsanız bir daha, muhtemelen neden diye sormaz, tahmin eder nedenini.
Kasmayın bence.
Bence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.
Bence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.
Evet. Anası insan olmazsa oğlu yer tokadı. Benimki de can kusura bakmasın.2 yaşındaki çocuğun mu suratına bi tane patlatirdiniz
haklısın kim olsa bağırır.alınan arkadaşının çocuğuda dayak yeseydi oda patlama noktasına gelirdi bağırırdı.iyi yapmışsın oda çocuğuna sahip çıksaydı.
Tamam çocuğa vursun bağırsın demiyoruz ama en azından başka canı yakmasını önlesin.
Arkadaşınız da biraz sorumluluk alsaydı bir zahmet.
bu durum çok kez tekrarlamış sanırım keşke araya mesafe koysaydınız çocuğunuz açısından.
sürekli tetikte olacağınıza görüşmeyin daha iyi, hayırlı sorumlu arkadaşlıklar diliyorum umarım kafanıza göre bir arkadaş bulursunuz en azından içiniz rahattır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?