Bana küfürler etti

lovely26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
728
5
26
İzmir
1 hafta once bı olay yasadım hala aklımda sızlere danısmak ıstıyorum .

2 yıldır çıkıyoruz erkek arkadımla .

1 hafta once face bı fotograf koydum ve ılk defa da açtım arkadaslarıma normalde ızın vermıyor .

sohbetımde 10 kısı vardı ve zaten kapatıcaktım gerı bı elbıseyleydı fotom dızımın 3-4 cm ustunde ama altında da dız kapagımdan 3-4 cm

asagısında da botlarım var fotografı gırıp görmüş ve bana etmedıgı kufur kalmadı ben senle cıddı dusunuyorum da sen benı ıkı paralık

ettın de falan hatta fotografı babama gostermekle bıle tehdıt ettı benı ondan beklemezdım asla boyle bısey cunku benı cok sevdıgını deger verdıgını bılıyorum çokta olgundur da ama benı o gun saatlerce yalvarttırdı bı sekılde barıstık.
Fakat o gunden berı aklımda bu bana ettıgı kufurlerı az cok tahmın edersınız hanı en agır olanlar vardır ya hala çok kırıgınım .

Resmimi tekrar anlatıyorum . Bır elbıse dızımden 3-4 cm ustte altında da uzun botlarım var yanı bacagımın bı 10 cm gozukuyor .

Yorumlarınıza ıhtıycım var sızce bu kufurlerı hakettım mı ?

uzaklaş... arkana bakmadan, koşa koşa uzaklaş...

Bu nedir böyle. İstersen süper mini giy. Ne yani sevgiline göre kısa elbiseler giyen bir hanım ahlakı düşükmü?ayrıca seni tehdit etmek neyin nesi? Sevgilinin kelime anlamı seven değil midir? Böyle biriyle evlenmek istiyor musun gerçekten

İşte bende sizin gibi dusundugum ıcın cok uzuluyorum o boyle degıl dı . ıkımız de unıversıte okuyoruz cok ıyı bolumlerde cok aklı basındaydı ama gun gectıkce boyle davranıyor hep ılıskıde ustun benım sadece benım sozum dınlenıcek dıye bunu vurgalamaya calısıyor .

kisa degil ama erkek arkadasinin bakis açisi ile benimki bir degil tabi..

normalde disarda oyle giyiniyor musun?

Yalniz ne olursa olsun hakaret etmeye hakki yok, herseyin bir adabi var
birde sevgilini neden alttan aldin ki, keske sen kusseydin sana hakaret etti diye + birde iyice suçlu duruma dusurseydin beni neyle suçluyorsun diye...

ne yani o sekilde giyinen kizlar namussuz mu tobe tobe, neyse cahilligine vermek lazim..

Son düzenleme:
çok benzer bi olayı ben yaşadım bu fotoğraf olayından dolayı ve işte o zaman bitirmem gerekirmiş ama geç de olsa bitirdim sonunda.
küfür affedilmez bir olay

Son düzenleme:
Hayır kesinlikle haketmedin... Dilini düzeltmeli sizi böyle aşağılayamaz, durum öyle hor görülecek bir durum bile değil.Ama olsaydı bile aşağılayamaz o şekilde.

Son düzenleme:

Onun yanındayken gıyınıyordum evet burun kıvırsada boyle bısey yapmadı hıc .

bu hakaret olayı ılk defa degıl bı kac kez daha yapmıstı ve bu buyuk bı sorun galıba :/

çok benzer bi olayı ben yaşadım bu fotoğraf olayından dolayı ve işte o zaman bitirmem gerekirmiş ama geç de olsa bitirdim sonunda.
küfür affedilmez bir olay

Oyle mı dıyosun sence bu olayın ustunde durmalı mıyım ?

canım önce sunu söyle; biz sana burda o kadar kişi, o çocuğun senin için yanlış olduğunu ve hemen ondan uzaklaşman gerektiğini söylesek, bizi dinleyecek misin ?

istedigini elde etmis baksana hakaret eden o yalvaran sen !
ne için 3cm bacagin gorundu diye, o da resimde..
kufur etmek nedir ya nefret ederim, kaliteli bir insan kufur etmez, ben boyle biriyle ASLA evlenmezdim sevgili de olmazdim zaman kaybi...

Aynı türden biriylede vaktiyle benim bir ilişkim olmuştu 2 sene dayandım anca.. Az daha devam etseydi katil olacaktık birimizden biri. İki paralık ettinmişmiş duyanda neler düşünür kimbilir.. Ha bu bahsettiğim kişide ilk zamanlar namus iki bacak arasında olmaz diyen bir adamdı yani.. peh peh peeh..

Alttan almakla hata yaptım ozaman off hep kafama sonradan dank edıyor

Önemli değil. Yerinde olsam onun sana saygı duyması gerektiğini bir şekilde belirtip kabul ettirirdim eğer bu şekilde olmazsa kendinize güveninizi yitirirsiniz zamanla o sizi aşağıladıkça çünkü . Bir de bir bayana küfür kullanan erkeklerden hep biraz çekinirim ailesinde hiç şiddet görmüş mü bunları da öğrenin bence. Ailesinden şiddet görenler genelde kendi de uyguluyor,küfürü bu kadar rahat kullanıyorsa ondan da korkarım. Belki biraz abartı oldu ama ilerisini düşünüyorsanız iyi ölçüp tartmakta fayda var Hakkınızda en güzeli olur dilerim

Son düzenleme:
canım önce sunu söyle; biz sana burda o kadar kişi, o çocuğun senin için yanlış olduğunu ve hemen ondan uzaklaşman gerektiğini söylesek, bizi dinleyecek misin ?

Dürüst olmak gerekırse bunu hemen yapamam suan bu kadar güçlü hissetmıyorum ama soyledıklerınız hep aklımın bı kosesınde durur ve bana guc verır bıdaha tekrarlanırsa da gerekenı yaparım kendımı ezdırmem ezdırmek ıstemem benım ıcın görüşleriniz cok onemlı cunku ılıskı yasarken ınsan dısardan bakamıyor kendıne ve bır cok goz yumuslarıda bunlar oluyor sız dısardakı gozsunuz bu yuzden onemlısınız.

tatlım bence gerçek yüzünü yeni yeni gösteriyor
daha fazasınıda öğreneceksin emin ol....

Oyle mı dıyosun sence bu olayın ustunde durmalı mıyım ?

kesinlikle üzerinde durman bi konu bu ben üstünden kaç yıl geçse de unutamamıştım ve aynı şeyleri devam ettirdi hemde o olaydan önce öyle olmayan adam sonra yine hakaretler etti bana en ağır küfürleri etti bende bu kamburumdan kurtuldum

Evet kesınlıkle haklısınız zaten bu geceden sonra bır daha boyle hareketınde gerekenı yapıcam . Hıcte ılerıye gıtmedınız çok da haklısınız annemde hep bunu soyler once aıleye bak bende oyle yaptım ılk tanıstıgımız da once aılenı anlat bana dedım .Sonrada tanıstık ve bırbırımızı cok sevıyoruz aılesıyle.Aılesı okadar ıyılerkı bu kufurlerı duysa şoka gırerler.

Bende bunu soyledım sankı uygunsuz bı fotografımı paylastım . ama o an benı gormedı duymadı resmen ve ben o an cok sucluyum o an buna goz yumdum sankı sucluymusum gıbı ızın verdım .

Cok ıyı soylemıssınız bence de etmez etmemelı as sevgı bu mu saygı yoksa nerde bu gelecek . Ama bır daha bunu kendıme yaptırmıcam .

tatlım bence gerçek yüzünü yeni yeni gösteriyor
daha fazasınıda öğreneceksin emin ol....

İşte bende bunlardan korkuyorum bu benım ıcın buyuk yıkım olur . Cunku aynılarının daha fazlasını bundan oncekı 4 yıllık ılıskımde yasadım ama hıc konduramıyorum buda oyle olucak dıye off ama gıdısat aynı .

kıyafete göre açık giyindiyse kötü kapalı giyindiyse iyi diye yorum yapan erkeklerden nefret ediyorum bu önyargılı oluşları açık giyineneler bilmem ne diye hakaret etmeleri çok aşşağılayıcı bide bunu dinle bağdaştıranlar varki o konuya hiç girmiyorum zaten
şimdi erkeklerin çoğu dışarıda kapalı olsun ama evde istediğini yapsın istediğini giysin mantığında yani başka erkeklerin dikkatini çekmesin diye düşünüyorlar tmm belki kendilerince haklılar ama hakaret işin içine girdiği zaman iş değişir seni uzun zamandır tanıyor nasıl yakıştırır sana o hakaret içerikli ağır lafları bence güzellikle söyleseydi boşver takılma derdim kıskanmıştır ama hakaret olduğu için bi kez daha düşünmeni tavsiye ederim ileride daha kötü olabilir dahada ileriye gidebilir canım:26:

bunu sordum cünkü hepimiz yasadık insan aşıkken ne kadar yanlış olduğunu bilse de annesine babasına bile karşı gelebiliyo, yaşadığı aşk dünyadaki en büyük aşk zannediyo, hiç kimse onu o adam gibi sevemez zannediyo, hiç kimseyi o adam kadar sevemez zannediyo, o olmazsa ölür zannediyo ve en kötüsü o adamın yaptığı bütün kötülükleri aşkı yüzünden yapıyor zannediyo. çok şükür bana böyle kimse kötü davranamadı ben buna izin vermedim çünkü, koşullarım buna izin veriyordu tabi özgürüm evli değilim ve ailem arkamda, bu şartlarda olmayan insanları yine ayırıyorum bunu yazarken. yalnızca bir kez başıma böyle bir vaka geldi. adam dünyada görüp görebileceğim en kıskanc adama dönüştü zaman geçtikçe, attığım adımın altında şüphe arıyordu, az önce bi topicte de bahsettim sonradan öğrendim ki benle tanıştığında nişanlıymış serefsiz, kendi sürekli yalan söyleyip kandırdığı için beni de öyle sanıyormuş demek. ayrılmaya kalktığımda ne hakaretler ne tehditler yedim anlatamam. ona sorsam sevdiğinden. biz ayrılalı 2 sene kadar oldu evlendi. adam düğün günü bile bütün gün mesaj attı. yakamı zor kurtardım ama hala bi yerlerden bana yazıyor. böyle adamlar hastalıklı insanlardır. benim annemle babam ayrı, teyzemle eniştem ayrı ailede bir sürü biten evlilik var. hep bu başlarda tatlı gelen kıskançlıkların ilerde şiddete dönüşmesi yüzünden. adam sana dünyanın en büyük hakaretini etmiş. bence dövse daha hafif kalırdı. burada danışmana bile gerek yok bunu ablacım. ablacım diyorum muhtemelen küçüksün benden. ondan yavaş yavaş sıyrıl.birden değil. cünkü böylesi senin için de zor olur. onun açısından da bi anda terkedilmek daha cok hırs yaptırır. ama bi sekilde ayrıl. bi sey biliyoruz ki söylüyoruz bunu bu kadar bayan. sürekli takip edemeyebilirim konunu. bi sey sormak istersen bana özel mesaj at tamam mı? elimden geldiğince yardım ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…