bence kisa degil ama erkek arkadasinin bakis açisi ile benimki bir degil tabi..
normalde disarda oyle giyiniyor musun?
Yalniz ne olursa olsun hakaret etmeye hakki yok, herseyin bir adabi var
birde sevgilini neden alttan aldin ki, keske sen kusseydin sana hakaret etti diye + birde iyice suçlu duruma dusurseydin beni neyle suçluyorsun diye...
ne yani o sekilde giyinen kizlar namussuz mu tobe tobe, neyse cahilligine vermek lazim..
çok benzer bi olayı ben yaşadım bu fotoğraf olayından dolayı ve işte o zaman bitirmem gerekirmiş ama geç de olsa bitirdim sonunda.
küfür affedilmez bir olay
Hayır kesinlikle haketmedin...Dilini düzeltmeli sizi böyle aşağılayamaz, durum öyle hor görülecek bir durum bile değil.Ama olsaydı bile aşağılayamaz o şekilde.
İşte bende sizin gibi dusundugum ıcın cok uzuluyorum o boyle degıl dı . ıkımız de unıversıte okuyoruz cok ıyı bolumlerde cok aklı basındaydı ama gun gectıkce boyle davranıyor hep ılıskıde ustun benım sadece benım sozum dınlenıcek dıye bunu vurgalamaya calısıyor .
Alttan almakla hata yaptım ozaman off hep kafama sonradan dank edıyor
canım önce sunu söyle; biz sana burda o kadar kişi, o çocuğun senin için yanlış olduğunu ve hemen ondan uzaklaşman gerektiğini söylesek, bizi dinleyecek misin ?
İşte bende sizin gibi dusundugum ıcın cok uzuluyorum o boyle degıl dı . ıkımız de unıversıte okuyoruz cok ıyı bolumlerde cok aklı basındaydı ama gun gectıkce boyle davranıyor hep ılıskıde ustun benım sadece benım sozum dınlenıcek dıye bunu vurgalamaya calısıyor .
Oyle mı dıyosun sence bu olayın ustunde durmalı mıyım ?
Önemli değil. Yerinde olsam onun sana saygı duyması gerektiğini bir şekilde belirtip kabul ettirirdim eğer bu şekilde olmazsa kendinize güveninizi yitirirsiniz zamanla o sizi aşağıladıkça çünkü . Bir de bir bayana küfür kullanan erkeklerden hep biraz çekinirim ailesinde hiç şiddet görmüş mü bunları da öğrenin bence. Ailesinden şiddet görenler genelde kendi de uyguluyor,küfürü bu kadar rahat kullanıyorsa ondan da korkarım. Belki biraz abartı oldu ama ilerisini düşünüyorsanız iyi ölçüp tartmakta fayda varHakkınızda en güzeli olur dilerim
Aynı türden biriylede vaktiyle benim bir ilişkim olmuştu 2 sene dayandım anca.. Az daha devam etseydi katil olacaktık birimizden biri. İki paralık ettinmişmiş duyanda neler düşünür kimbilir.. Ha bu bahsettiğim kişide ilk zamanlar namus iki bacak arasında olmaz diyen bir adamdı yani.. peh peh peeh..
istedigini elde etmis baksana hakaret eden o yalvaran sen !
ne için 3cm bacagin gorundu diye, o da resimde..
kufur etmek nedir ya nefret ederim, kaliteli bir insan kufur etmez, ben boyle biriyle ASLA evlenmezdim sevgili de olmazdim zaman kaybi...
kesinlikle üzerinde durman bi konu bu ben üstünden kaç yıl geçse de unutamamıştım ve aynı şeyleri devam ettirdi hemde o olaydan önce öyle olmayan adam sonra yine hakaretler etti bana en ağır küfürleri etti bende bu kamburumdan kurtuldum
tatlım bence gerçek yüzünü yeni yeni gösteriyor
daha fazasınıda öğreneceksin emin ol....
Dürüst olmak gerekırse bunu hemen yapamam suan bu kadar güçlü hissetmıyorum ama soyledıklerınız hep aklımın bı kosesınde durur ve bana guc verır bıdaha tekrarlanırsa da gerekenı yaparım kendımı ezdırmem ezdırmek ıstemem benım ıcın görüşleriniz cok onemlı cunku ılıskı yasarken ınsan dısardan bakamıyor kendıne ve bır cok goz yumuslarıda bunlar oluyor sız dısardakı gozsunuz bu yuzden onemlısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?