Bana küfürler etti

Ya ben o an neden boyle saf saf hareket etmısım anlamıyorum kufur ettı tehdıt ettı ve ben sustum hıc laf soylemedım degıl amasonuc olarak ben ılk adımı attım ve ıkna etmeye çalıştım suan olsa yapmam sımdı çok buyuk bı koz verdım elıne benı avcunda sanıyor bılıyorum :/

ya o demekki neler demişsse aklını çelmiş seni sxuçluluk psikolojisine getirmş sende büyük bişi yaptım heralde diyip onun yaptıgını görmezden glmişssindir..

ya o demekki neler demişsse aklını çelmiş seni sxuçluluk psikolojisine getirmş sende büyük bişi yaptım heralde diyip onun yaptıgını görmezden glmişssindir..

Ya oyle seyler dedı kı suan gozden gecırıyorum yanı sacma sapan resmen korktum o an ve kendımı suçlu hıssettım çocukca ıste demekkı hala olgunlaşamadım ben .

yok böyle düşünme kaybetme pskolojsi bu...bidaha ders olur bu sana ve bir daha asla izin verme buna olur mu

Hiç kendinizi suçlamayın,zaman zaman olur insana hani basiretim bağlandı deriz ya onun gibi bişey sanırım.
En azından artık arkadaşınızın davranışlarının normal ve kabul edilebilir olmadığının farkındasınız.Bu bile çok önemli.

İstersen en minisinden etek giymiş ol. Kimsenin küfür etmeye hakkı yok. Ve emin ol bugün küfür eden yarın evlenirsen döver ve daha da çok söver sana. Uygun bulmuyorsa ayrılsın küfür de neymiş.

Arkana bakmadan kaç derim. Kadınlar böyle şeyleri unutup barıştığı için evlenince mutsuz oluyor. Bazıları da gazetelerin üçüncü sayfalarına haber oluyor şiddetten dolayı.

Teyzemin kocası da daha nişanlıyken küfüre başlamış. Evlenince de hergün ana avrat düz gitmeye devam etti. 30 senedir de durum aynı. Bu da sana örnek olsun.

Nasıl yaa...
Sana küfür etmiş . ! Sen hala eteğinin enini boyunu yazıp haklımıyım haksızmıyım diye bize mi soruyosun ?
Hemde ağır küfürler etti diyorsun bize yazmaya bile utandığın şeyleri sana söyleyen biri ile bir ömür nasıl geçireceksin ? Bi düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…