Bana küfürler etti

eski sevgilim ne zaman kıyafetin kısa,dar ve benzeri yorumlarda bulunsa ona gülümseyip
"salaktım ve giyerken anlamamıştım zaten.Söylediğin için teşekkürler" derdim :)
ona ne yaa,hatta kime ne??
üniversite okuyan kocamaaan bi kadınsın sen,ne giyip giyemeyeceğine senden daha iyi mi karar verecekmiş o??
Madem kendi ahlak anlayışı o kadar dar,çizmenle eteğin arasında görünen bi karışlık yerle senin namusuna laf söyleyebiliyo,iki senedir bi kızla sevgili olmayı nasıl yedirmiş kendine???
Onun zihniyetiyle sen zaten bunla çıktığın,gezdiğin tozduğun için hafif meşrepsin bence.Seni öyle gördüğü için de bunca ağır lafı bi çırpıda söyleyebiliyo
Neyden korkuyosun ki?
ayrılmaktan mı,yalnızlıktan mı,sevgisizlikten mi??
Ben senin yerinde olsam bu adamla kurduğum gelecek hayallerinden korkardım :-S

Haklı olduğunu bildiğin ve hakaretler yediğin bir kavganın sonunda barışmak için neden yalvardığını sorabilir miyim?

Eğer evlenmeyi düşünüyorsanız, bu çocuktan çekeceğin var derim.benim eşimde ailesinden ötürü kapalı giyinmemi isterdi bi dönem kendi tercihimle dikkatli giyindim ama olmuyor alıştığın hayattan vazgeçmk kendinden vazgeçmek gibi oluyor bi yerde.ve benim eşim çok saygılıdır küfür filan etmez bakmasıyla söylenmesiyle burnumdan getirirdi, bizde olaylar boyut değiştirdi, bulunmak zorunda olduğu ortamlar sayesinde esnedi ,benim anormal giyinmediğimi farketti, aslında şimdi eskiisnden açık giyiniyorum sabah etek boyumu gösterdim fotolarda daha kısa ama boyu bu bak dedim, ee daha ne olsun gayet normal diyo, eski adam olsaydı karşımda millete bacakmı gösterceksin kadınlar bi yerlerini açmayı ne ço seviyo derdi.esneyebilecek biri değilse bence hayatınızı zehretmeyin derim kendinize.kaldıki hakareti hakedecek bişey yok burda.

Herşey bir yana babana söylerim diye konuşması çok kötü. Beni bu şekilde tehdit eden bir insanla olamam asla. Yarın birgün başka birşeye sinirlenip birşey yapmayacağını nerden bileceğimki. Ettiği küfürleri daha söylemedim bile. Ve bunlardan sonra nasıl alttan alabildiniz çok şaşırdım.

öyle hakaretler küfürler eğitimli bir insana yakışıyormu sorarım o kişiye enağırı diyosun sanki aldatmışsın yani öyle şey söylenmez ne hata yapmış olursan ol güzelce uyarma düşüncelerini ve kıskandığını bağırmadan sakince anlatabilir eğer sana tersse bu düşünceler uymazsın senin içinde problem değilse mutlu mesut yaşarsınız ama kendine hakaret küfür ettirerek asla kendini ezdirme tavrını koy buna hakkı yok

Ne münasebet şimdi ben ona küfretcem he kaçıncı yüzyıldayızya saygısız adam kaç ondan kaç küfürler hoşuna gittiyse devam et derim bu kadar düşündügüne göre kadınlar ne hallere düşürüyolar kendılerınıya aklımda mantıgımda almıyo valla

Arkadaşım, erkek arkadaşının tavrını çok cahilce buldum..
Bu devirde kız arkadaşına böyle baskı yapmak... Çok yanlış, gurur kırıcı...
Küfür, en inciticisi :/

Alttan almakla çok büyük bir hata yapmışsın ,ilişkini sürdürürsen daha büyük bir hata olur.

Kadının ahlakı giydiği elbiseyle ölçülebiliyorsa, erkeklerinkini nasıl anlayacağız?

Geri düşünceli, bencil, kendi doğrularını başkasına direten.
Dar düşünceli bir erkek
İnsan yeri geliyor abisinin, kardeşinin baskısının b'sini görmüyor
kaldı ki erkek arkadaş elbise yüzünden yerin dibine geçirecek

Kusura bakmayın da böyle alttan alarak, he he diyerek başınıza kendiniz çıkarıyorsunuz
Sonra da yok böyle değildi, sonradan oldu
Adam içindekini sonradan çıkarmış aslında olay bu...

Bence hak etmişsin. Hak ettim mi diye konu açıyorsun yani bir tarafın hak ettiğini söylüyor. Ve barışsın diye yalvarıyorsun. Gerçekten hak etmişsin canım. Bundan sonrakiler katlanarak ağırlaşacak bence.. babana göstermekle tehdit etmiş seni nasıl yani senin kişilik haklarını hiçe saymış bir hukuki cezadır bu. Ailen çok mu kapalı? Yani elbisede bana göre bir şey yok ama görürse ailen çok mu tepki verir??madem verir neden gizli giydin?

aşk aptallık değildir insanın eşinin bile kılık kıyafetıne karışması abestken buna şimdi ne hakkı varya o olmasaydı herhalde sız kötü yola falan düşerdiniz bunlar hasta ruhlu ve kadın görduklerınde dırek belirli bölgelerıne bakan tıpler bu yuzden butun erkeklerı böyle snaıyorlar

gerçekten babanıza göstermesinden çekineceğiniz bir fotoysa size kızmakta haklı ama küfür etmek ne ya ?

ayıp etmiş sinirle söylemiştir . sakin bi zamanda konuyu açın , hatasını anlar büyük ihtimal ama sizde onu provoke etmeyin giymeyi verin yani gerçekten seviyorsanız .

"Hakettim mi?" ne demek?
İşte biz kadınlar böyle böyle hakediyoruz şiddetin her türlüsünü.
Arkadaş hiçbir kadın-insan-hayvan küfürü haketmez!Küfür hakedilmez.
Sarfedilir ve sarfeden karaktersizdir.

Yazık, çok yazık.

Erkek arkadaşın ağza alınmayacak küfürler ediyor, sen de barışıyorsun,
Bir ilişkide saygı bitmişse artık o ilişkiden bir halt olmaz...
Bugün küfür eden evlenince döver...

anlamadım ya hem sana küfürler etti hem de sen mi yalvardın barışmak için. kimse kimseye küfür edemez ya. çok yanlış bence. ayrılman lazımdı diye düşünüyorum.

Öncelıkle dun cıkmak zorunda oldugum ıcın ozur dılerım ancak sımdı gırebıldım tek tek okudumu yorumlarınızı ve cevap vermek ıstıyorum..

O kadar haklısınız ki ve evet ben okadar aptalım ki barışması ıcın benle yalvardım . Babamla tehdıt ettı benı ben ona yalvardım .
ailemi sormussunuz asla babamın kızacagı bı fotograf degıl annem de açık yanı kapalı bır aıle degılız babam sadece face gıbı sosyal
paylasım sıtelerıne kızıyor ve bunu bıldıgı ıcın benı tehdıt ettı gozumden dustu .Ben ne yaparsam yapıyım bana kufur etmeye hakkı yoktu . Hakettım mı dıye sorusumun sebebı aslında bana yaptıgımın o kadar kotu bısey oldugunu empoze ettı kı bır an dedım acaba çok mu kızdı . ama sızın yazdıklarınız dan sonra yaptıgının buyuk hadsızlık ve affedılır bı tarafı olmadıgını bı kez daha hatırladım .

çook haklısınız çok buyuk bı hata yapıp onunla o gece barıştım asıl kusmesı gereken hatta ayrılması gereken bendım ..

Şimdi dediğiniz gibi yapıcam yuzyuze gorusucez 1 hafta sonra ozaman iyi bi ders verıcem ve hala devam edıyorsa bu saygısızlıga gerekenı yapıcam .

Küfür etmesini geçtim bir de seni tehdit ediyor tamam benim erkek arkadaşım da çok kıskançtır çok şeyine katlanıyorum ama asla tehditlere katlanmazdım.üstelik bi de barışmak için yalvarmışsın senin daha çekeceğin var...

canım tabiki hakk etmemişsin ne demek olurmu öylee sey ya kıskanabilir kzabilir ama küfürde ne demek...hem dışarda öyle giyiniyorrsan fotomu zoruna gidiyor..bu alttan alınacakk bir konu dgil hafife alma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…