- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
1 hafta once bı olay yasadım hala aklımda sızlere danısmak ıstıyorum .
2 yıldır çıkıyoruz erkek arkadımla .
1 hafta once face bı fotograf koydum ve ılk defa da açtım arkadaslarıma normalde ızın vermıyor .
sohbetımde 10 kısı vardı ve zaten kapatıcaktım gerı bı elbıseyleydı fotom dızımın 3-4 cm ustunde ama altında da dız kapagımdan 3-4 cm
asagısında da botlarım var fotografı gırıp görmüş ve bana etmedıgı kufur kalmadı ben senle cıddı dusunuyorum da sen benı ıkı paralık
ettın de falan hatta fotografı babama gostermekle bıle tehdıt ettı benı ondan beklemezdım asla boyle bısey cunku benı cok sevdıgını deger verdıgını bılıyorum çokta olgundur da ama benı o gun saatlerce yalvarttırdı bı sekılde barıstık.
Fakat o gunden berı aklımda bu bana ettıgı kufurlerı az cok tahmın edersınız hanı en agır olanlar vardır ya hala çok kırıgınım .
Resmimi tekrar anlatıyorum . Bır elbıse dızımden 3-4 cm ustte altında da uzun botlarım var yanı bacagımın bı 10 cm gozukuyor .
Yorumlarınıza ıhtıycım var sızce bu kufurlerı hakettım mı ?
1 hafta once bı olay yasadım hala aklımda sızlere danısmak ıstıyorum .
2 yıldır çıkıyoruz erkek arkadımla .
1 hafta once face bı fotograf koydum ve ılk defa da açtım arkadaslarıma normalde ızın vermıyor .
sohbetımde 10 kısı vardı ve zaten kapatıcaktım gerı bı elbıseyleydı fotom dızımın 3-4 cm ustunde ama altında da dız kapagımdan 3-4 cm
asagısında da botlarım var fotografı gırıp görmüş ve bana etmedıgı kufur kalmadı ben senle cıddı dusunuyorum da sen benı ıkı paralık
ettın de falan hatta fotografı babama gostermekle bıle tehdıt ettı benı ondan beklemezdım asla boyle bısey cunku benı cok sevdıgını deger verdıgını bılıyorum çokta olgundur da ama benı o gun saatlerce yalvarttırdı bı sekılde barıstık.
Fakat o gunden berı aklımda bu bana ettıgı kufurlerı az cok tahmın edersınız hanı en agır olanlar vardır ya hala çok kırıgınım .
Resmimi tekrar anlatıyorum . Bır elbıse dızımden 3-4 cm ustte altında da uzun botlarım var yanı bacagımın bı 10 cm gozukuyor .
Yorumlarınıza ıhtıycım var sızce bu kufurlerı hakettım mı ?
Sizin gibi hemcinslerimiz varken daha böyle erkekler çok türer
Neymiş fotoğrafını arkadaşlarına açmana izin vermiyomuş
Pardon ama o kim ki ?
Bana eşim bile böyle hükmedemez
Söylesin babana, sen görünmez değilsin ki arkadaşların ha reelde görmüş resmini ha sanalda ne fark eder
Bir de kendisi kesin abuk subuk saz arkadaşlarıyla resim yayınlıyodur kesin, sana gelince yasak
Azıcık akıllı olun yeter yahu
E sen kabul etme ben kabul etmeyeyim, bu adamlarla kim evlenecek? Onları da bir kabul eden çıkıyor işte. Herkes bir şekilde evleniyor ya demek böyle oluyormuş. Herkesin bir alıcısı var.
O zaman gelip buraya ağlamasınlar
Adam baştan demiş foto koyma diye
Ben olsam hadi sana güle güle der, ne istiyorsam onu yaparım
Var mı böyle bi saçmalık..
Yok yapmayan kabul eden de sonra niye şaşırır anlamam
Adam bir süreliğine mi foto koyma dedi sanki, daha evlenince kapıya bacaya çıkma da diyecek..
Valla ben de aynı şekilde düşünüyorum ama baştan bir kabullenme var dediğin gibi. Hala da diyor ki küfrü hakettim mi. Ne denir ki? Ben bir ilişkimi sırf kıyafetime karışıldığı için bitirdim. Ne münasebet benim aklım yok mu, nasıl giyineceğimi bilmiyor muyum? Üstelik aileme de hakaret sayarım, onlar karışmamış laf söylememiş de sen kim oluyorsun, ahlaksız muamelesi yapmış oluyor aileme. Ayrılırken de söylediğim aynen şuydu: " Sen beni tanıdığında da ben böyle giyiniyordum, rahatsız olacaktın madem ne diye sevgilim olmak istedin?".
Kesinlikle
Ben sadece konu shaibine yönelik yazmıyorum
Genel olarak bu tiplere rağbet edilmesine ayar oluyorum
Benim bi kuzenim de böyle
Dedim dayım sana birşey dese evi başımıza yıkarsın, elalemin çocuğu deyince 'ama seviyo, kıskanıyo' oluyo
Henüz hala farkında değil ama şimdiden bu kadar baskı yapan ilerde bunu artırır
Normal bi durum değil
Kimse görünmez değil ki, bu kızları gerçek hayatta kimse görmüyo mu ?
Fotoğrafı görününce niye sakınca duyuluyo ?
Hadi o arıza sakınca duydu da
Bizim kızlar buna nasıl tamam diyo, tamam dersin de azıcık mantığa uygun birşeyse dersin yani
Diyorum kabul edin madem ama yarın birgün, annene tek gitme, toplu taşımaya veya taksiye binme, yok efendim camdan bakma derse de sürpriz olmasın
Buradaki konuları okurken en çok takıldığım da bu oluyor. Dün tam da bunu düşündüm. Annemiz babamız kardeşimiz tek bir söz söylediğinde onları silebiliyoruz da neden erkeklerin her yaptığı kabul görüyor? Dayak atar, küfür eder, aldatır, hakaret eder neden hep affetmek için bir bahane bulunur da aileye gelince aynı tolerans gösterilemez onu bir türlü anlamıyorum. Şu an konu sahibinden dışarı çıktık evet şimdi biri gelir yerden yere vurmuşsunuz der yanlış anlaşılmasın.
Buradaki konuları okurken en çok takıldığım da bu oluyor. Dün tam da bunu düşündüm. Annemiz babamız kardeşimiz tek bir söz söylediğinde onları silebiliyoruz da neden erkeklerin her yaptığı kabul görüyor? Dayak atar, küfür eder, aldatır, hakaret eder neden hep affetmek için bir bahane bulunur da aileye gelince aynı tolerans gösterilemez onu bir türlü anlamıyorum. Şu an konu sahibinden dışarı çıktık evet şimdi biri gelir yerden yere vurmuşsunuz der yanlış anlaşılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?