Bana küfürler etti

Eşimle sevgili iken, oda bu resim olaylarından hoşlanmazdı,
aşiri derecede hem giyim hemde resimlerle takıntısı vardı,
cok kafalar yapardık

Şuan giyim ile okadar bir takıntısı yok sayılır,
resimlere gelinceye pek sorunu yok, ama resim koymakta okadar cok önemli olmadıgını anladım

Ama yıllarca ne küfür etti, ne tehdit!
Zadece senin sevgilinin tehdit etmezdi cok tuafima gitti! Ayrilsaymişsiniz, yine eminim aynı şeyi yapıp tehdit eder, tiplerden.
 

daha sevglıyken kufur eden adam, evlenınce dover. benım esım dunyanın en sakın adamıydı ama zamanla esı, gunah kecıcı, kum torbası gıbı gorunce bu erkekler, gunluk sıkıntısı da dahıl kendı aranızdakı sorunlar daha dahıl hem kufur hem dayak ıle cozmeye calısıyor olabılıyor erkekler. oyuzden bu adamı basından def et gıtsın dıyorum. oyle her konuya cevap yazan bırı degılım. zamanım da olmuyor ama lutfen burda yazan ınsanları dıkkate al madem kı konu actın bır bıldıgımız var kı yazıyoruz bunu unutma derım.

kufurlerı hakettım mı dıye sormussun. hıcbır ınsan ne kufur ne dayak haketmez. bunu yapmaya anne babanın bıle hakkı yoktur. deger veren ınsan seven ınsan kırmaktan korkar benım anladıgım bu hayattan. at gozluklerımızı cıkarıp erkeklerı ıyı tanıyalım bence. sevıyorum demek sevgıyı gostermeye yetmez. sevgı, sabırdır olgunluktur, saygı gostermektır. ben hayattan bunu anladım ve bır erkek bunu vermıyorsa yol yakınken o ınsandan uzaklasmak bence en mantıklı seydır.
 
Sizin gibi hemcinslerimiz varken daha böyle erkekler çok türer
Neymiş fotoğrafını arkadaşlarına açmana izin vermiyomuş

Pardon ama o kim ki ?
Bana eşim bile böyle hükmedemez

Söylesin babana, sen görünmez değilsin ki arkadaşların ha reelde görmüş resmini ha sanalda ne fark eder

Bir de kendisi kesin abuk subuk saz arkadaşlarıyla resim yayınlıyodur kesin, sana gelince yasak
Azıcık akıllı olun yeter yahu
 

bu adamı ne yapıcaksın arkdasım.. etekte bile böyle küfür edip seni tehdit ediyorsa şimdiden saygı bitmiş. ßence yol yakınken bırak git...
ayrıca sende de hata var kızdığı şeyi neden yapıyorsun demekki ona göre ters bi durum uyarmış seni.
 
Hatalısın
buna izin verdiğin için
bu gün buna karışan yarın neye karışır
bu gün bunun için tehdit eden yarın ne için tehdit eder
 
ne demek bu küfürleri hak ediyor muyum?yada bidaha yaparsa icabına bakarım??
o halde sen dayak yediğinde ikincisini mi bekliceksin??
yada bir kere aldattı affederım bıdaha yaparsa o zaman düşünürüz??
yada hiç kendı hür iraden olmayacak mı,resim koyamıyosun daha şimdiden.neymiş senle ciddi düşünüyomuş ama gel gör ki seni insan gibi uyarmak yerine,namusuna namussuzca küfürler ediyo???
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???
 
burada daha tecrübelilerimiz konuşuyo kesinlikle dinlemelisin. ailen çocuğun sana ettiği küfürleri duysa o çocuğu yaşatır mı acaba? sana saygısı yok bunun canım. ve senin ona yalvarmandan da keyif alıyo sen de egosunu tatmin etmişsin. kalbi kötü. bugün bunu yapan yarın neler neler yapar. uzaklaşmlısın canım, yazık etme kendine.
 
Eminim iyi günlerinizde oluyordur.
Ama bir düsün: Hep sen iyi oldugun zaman oda iyi.
Sen bir kötü oldugun zaman, oda hic sabir, sevgi, saygi göstermiyordur, üstüne üstüne geliyordur.
Ters birsey yaptiginda hemen küfür, hakaret, dalga gecme, alaya alma, asagilama vs gibi hareketler.
Iyi düsün, bu tip erkekler böyle cünki.
Böyle ömür gecmez tatlim. Hic bir tehditinede kanma, babana anlatsada babandan bir kere eziyet cekersin, laf duyarsin, belki üstüne gelir ama yine sen kizisin affeder seni.
Ama bu adama karsi ezilirsen, tehditlerinden korkup hep onun istedigi gibi davranirsan hayatin mahvolur.
Su an sevgilisiniz unutma. Evlenince seni bir kasik suda bogabilecek bir tip, yakma kendini.
 
böyle ezik sünepe erkekleri nerden bulursunuz bilmem ki senin hatan o istedi diye resimlerini gizlemen olmuş aç resimlerini istediğin gibi göster arkadaşlarına kendini güzel hissetmeye her kadının ihtiyacı vardır ama sırf üzerinde elbise var diye kendini iki paralık hisseden adamla işin olmaz senin.

böyle düşünen erkeklerin dışarıda her haltı yediklerini düşünrüm ben yoksa böyle zihniyetler sağlıklı değildir.
 
bence elbise şeklini anlatmana hiç gerek yok.
neticede belli yaşı geçmiş insanlarız ve buna biz karar veririz.

kısa elbise giydin diye sana küfretme hakkını nereden buluyor?
sorun asıl burda.
şahsen böyle erkeklerin evlenince daha çok sorunlar çıkaracagını düşünmüşümdür.
en iyisini sen bilirsin
 

E sen kabul etme ben kabul etmeyeyim, bu adamlarla kim evlenecek? Onları da bir kabul eden çıkıyor işte. Herkes bir şekilde evleniyor ya demek böyle oluyormuş. Herkesin bir alıcısı var.
 
E sen kabul etme ben kabul etmeyeyim, bu adamlarla kim evlenecek? Onları da bir kabul eden çıkıyor işte. Herkes bir şekilde evleniyor ya demek böyle oluyormuş. Herkesin bir alıcısı var.

O zaman gelip buraya ağlamasınlar
Adam baştan demiş foto koyma diye

Ben olsam hadi sana güle güle der, ne istiyorsam onu yaparım
Var mı böyle bi saçmalık..

Yok yapmayan kabul eden de sonra niye şaşırır anlamam
Adam bir süreliğine mi foto koyma dedi sanki, daha evlenince kapıya bacaya çıkma da diyecek..

 

Valla ben de aynı şekilde düşünüyorum ama baştan bir kabullenme var dediğin gibi. Hala da diyor ki küfrü hakettim mi. Ne denir ki? Ben bir ilişkimi sırf kıyafetime karışıldığı için bitirdim. Ne münasebet benim aklım yok mu, nasıl giyineceğimi bilmiyor muyum? Üstelik aileme de hakaret sayarım, onlar karışmamış laf söylememiş de sen kim oluyorsun, ahlaksız muamelesi yapmış oluyor aileme. Ayrılırken de söylediğim aynen şuydu: " Sen beni tanıdığında da ben böyle giyiniyordum, rahatsız olacaktın madem ne diye sevgilim olmak istedin?".
 
Boyunu söylemene gerek yok istersen süper mini giy hiç biri sana küfür etme hakkını vermiyor sevgiline.
Bu durum ileride ciddi düşünürsen çalışmasına izin verilmeyen hiç arkadaşı sosyal hayatı olmayan kocasına göre giyinmek zorunda olan bir ev kadını olabiliceğini gösterir.
Kaç oradan bence.
 

Kesinlikle
Ben sadece konu shaibine yönelik yazmıyorum
Genel olarak bu tiplere rağbet edilmesine ayar oluyorum

Benim bi kuzenim de böyle
Dedim dayım sana birşey dese evi başımıza yıkarsın, elalemin çocuğu deyince 'ama seviyo, kıskanıyo' oluyo
Henüz hala farkında değil ama şimdiden bu kadar baskı yapan ilerde bunu artırır
Normal bi durum değil

Kimse görünmez değil ki, bu kızları gerçek hayatta kimse görmüyo mu ?
Fotoğrafı görününce niye sakınca duyuluyo ?
Hadi o arıza sakınca duydu da
Bizim kızlar buna nasıl tamam diyo, tamam dersin de azıcık mantığa uygun birşeyse dersin yani

Diyorum kabul edin madem ama yarın birgün, annene tek gitme, toplu taşımaya veya taksiye binme, yok efendim camdan bakma derse de sürpriz olmasın
 

Buradaki konuları okurken en çok takıldığım da bu oluyor. Dün tam da bunu düşündüm. Annemiz babamız kardeşimiz tek bir söz söylediğinde onları silebiliyoruz da neden erkeklerin her yaptığı kabul görüyor? Dayak atar, küfür eder, aldatır, hakaret eder neden hep affetmek için bir bahane bulunur da aileye gelince aynı tolerans gösterilemez onu bir türlü anlamıyorum. Şu an konu sahibinden dışarı çıktık evet şimdi biri gelir yerden yere vurmuşsunuz der yanlış anlaşılmasın.
 

Bilmiyorum da
Ben ne aileme ne eşime laf söyletmem bu tarz meselelerde
Kaç yaşında insanım bu yaşa kadar kimseden icazet almadım, bundan sonra da almam

Ha ters gelen de başta desin
Ben hep böyleydim netice de, değişirsem de bir gün bu kendi inancım ve isteğimle olur sadece

Bilmiyorum bana çok kro gelir böylesi ama
Bu ara baya moda oldu maço sevgili
Neymiş kıskanıyomuş, ilgileniyomuş, seviyomuş
Yere batsın sevgisi..
Kendi de ne foto koysun ne tek bi yere gitsin bakalım nasıl oluyo..
 
çünkü kızlarımızı ayakları üstünde duran özgüvenli bireyler olarak yetiştirmiyoruz bir an önce evlendirmek eve tıkmak peşindeyiz bizim aile yapılarımız buna sebep oluyor kızın bilinçaltına hep evlenip koca ailesine hizmet etmesi gerektiği öğretiliyor durum böyle olunca kendi ailesine değer vermiyor kız el oğlunun lafı sözü daha değerli oluyor çünkü annesi de böyle yetişmiş bir kadın oluyor kızı da öyle yetiştiriyor tabii. amaç erkek ailesini memnun etmek ne de olsa evlenince hep onlarla yaşanacak artık eski ailesinden uzaklaşacak öyle bakılıyor. aşk sevgi de bunun baharatı işte. bu erkek ailesiyle yaşama gelin alma gibi anlamsız adetler bittiği gün bunlar da bitecek.
 

Bunun psikolojik açıklamasını okumuştum.Kendine değer vermeyenler, kendinden olanları da nitekim ailesini de değersiz olarak algılıyor. Yani elin oğlu dayak bile atsa katlanan ama ailesine tek laf ettirmeyen insanların durumu bu yazdığım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…