Bana küfürler etti

canım keşke hiç yalvarmasaydın ya şimdi iyice tepene binicek

kusura bakma ama erkek arkadaşın yobazın önde gideniymiş. rezil ettin miş.sen onu gerçekten bi rezil ette aklı başına gelsin. terbiyesiz

Tesekkur ederım canım haklısın kesınlıkle guzellıkle soyleseydı tabıkı hersey farklı olurdu bence de .Artık bu durum aklımın hep bı kosesınde .

Tesekkur ederım oncelıkle boyle uzun uzun yazıp benı ferahlattıgın ıcın dıoe getıremedıklerımı sen dıle getırdıgın ıcın ablacım . Kesınlıke haklısın her kelımende basına gelen seye cok uzuldum Allah'ından bulsun ınsallah ama neyse kı sen cok guclusun hep ozenırım boyle ınsanlara ben ıste kestırıp atamıyorum hemen keske yapabılsem ruhuma acılan yaranın hesabını bende bu sekılde alabılsem .Ama dedıgın gıbı yapıcam yavas yavas gıdısata gore ama soz verıyorum boyle bısey tekrarlanırsa anında koparıp atıcam onu cunku kendıme bunu yapmaya hakkım yok .

canım keşke hiç yalvarmasaydın ya şimdi iyice tepene binicek

aynen oyle canım ama bunu telafı edıcem kendımı ezdırmedıgımı gosterıcem ona .

kusura bakma ama erkek arkadaşın yobazın önde gideniymiş. rezil ettin miş.sen onu gerçekten bi rezil ette aklı başına gelsin. terbiyesiz
o sana küfür etti ve sen yalvardın hoşuna gitti demekki nediyeyim aferin

Evet aynen oyle yaptım bende cok pısmanım keske bu kadar aciz olmasaydım keske bıraz daha buyuseydım oysa kendımı buyudum artık sanıyordum ama yanılmısım hala buyuyememışım hala ıradem yok .

ablacım bu dünyanın düzeni böyle. güçlü olmazsan ezerler. her türlü hakareti yersin. güçlü olmak güzelliğe paraya bakmıyor emin ol bana, kimseye müdanan olmasın. ne çirkin kızların yanında nasıl adamlar oluyor görüyorsundur sen de. işte onlar genelde, yeri geldiğinde kapıyı gösterebilen insanlar. taktikse taktik. için kan ağlasa bile bi kere dene, sen yalvart. bi kadın bi erkeğe yalvarmaz ben bunu kabul etmem, gerçekten suçluysa o başka ama su durumda sakın. ama dediğim gibi işte sen bizi dinlemiyceksin, bi kere daha yaparsa affetmem diyorsun baksana. o zaman son bi nabız yoklamak için bence ona; ben düşündüm o lafları hazmedemiyorum diyerek sağlam bi rest çek. telefonlara çıkma cevap verme. o sana yalvarıcak mı bakalım

boyle davranirsan ezilen hep sen olursun
sen kendine ne kadar deger verirsen karsindaki de o kadar verir unutma

sen ona "kendine gel ne biçim konusuyorsun? beni neyle suçluyorsun? kusura bakma buraya kadarmis beni asagilayan biriyle isim olmaz !" deseydin, o zaman gorurdun kimin yalvardigini, gitse bile eger gerçekten seviyorsa geri gelirdi ve ozur dileyen de o yalvaran da o olurdu, bir daha da seninle bu sekilde konusmazdi..

etegini kisa bulur ona bisey diyemem sonuçta herkesin yetistirilme sekli farkli, aile kulturu farkli ama hakaretin ve kufurun hiç bir kulturde hiç bir sinifta yeri yok !

babaya göstermekle nasıl tehdit edilir ki? ne saçma sanki çıplak bir fotoğraf. bence yalvarmakla yanlış yapmışsınız. sonuçta severek koymuşsunuz o fotoyu ve size saygı göstermesi gerekirdi.

babaya göstermekle nasıl tehdit edilir ki? ne saçma sanki çıplak bir fotoğraf. bence yalvarmakla yanlış yapmışsınız. sonuçta severek koymuşsunuz o fotoyu ve size saygı göstermesi gerekirdi.

degil mi ya da tatli bir dille anlatabilirdi, kiskanirim falan diye.. birde insan nasil sevdiginin hevesini kirar boyle

Ben mi yanlış okudum!
Size küfürler eden o ama yalvarıp ,barışmak için çabalayan siz mi oldunuz ?

demekki seni giydigin kıyafete gore yargılayan ve zerre tanımamış bir adamdı..diz ustunde bir etekle iki paralık olup sana hakaret edebiliyorsa ilerisini dusunmek istemiyorum

canım önce sunu söyle; biz sana burda o kadar kişi, o çocuğun senin için yanlış olduğunu ve hemen ondan uzaklaşman gerektiğini söylesek, bizi dinleyecek misin ?
süper bir soru. ve cevabı diğer sayfalara bakmadan tahmin edebiliyorum.
şekilci insanları asla sevmiyorum. sevemiyoprum.
sanırım ailemden ve çevremden gördüğüm bu. bana o kadar ters ve uzak geliyorki bu durum.

Son düzenleme:

tahminin doğru çıktı.onun size yaptığı tehditi unutabilecek misiniz peki. demekki işine gelmeyen yada ona ters gelen ne yapsanız ,anında bir tehdit yaşayacaksınız.
o kişiliğini çıkarmış işte. evlendiğinizdede bu tehditlere hatta şantajlara hazırlıklı olun.
hayat sizin.

10 cm bacak için mi bu tantana....
pamuklara sarıp saklamayımı düşünüyodu seni yoksa..
çok kıymetlisin madem onun için ne halt yemeye küfür ediyo insan kıyarmı sevdiğine öyle lafları yakıştırırmı....
ne yapacaksın bilemem ama kendini ezdirme..
nasıl başlarsa öyle gider...

Hiç anlayışlı olamayacağım bu konuda kusura bakma.

Aileme edilen küfür bana edilmiş sayarım.

Aşkımdan öleyim biteyim bir daha asla o insanla konuşmam.

Sevgilin kıyafeti sorun ediyor olabilir o onun bakış açısıyla ilgili.

Ama sana kalkıp giydiğin bir kıyafet yüzünden iki paralık ettin gibi bir cümle kuruyorsa bunun adı kendini bilmezliktir.

Sizin bu durumunuza göre Facebook a fotograf koyan, mini etek giyinen dekolteli kadınların evlenilecek vasfı yok.
Erkek arkadasınızın sığ düşüncesine hayran kaldım.
Demek ki evleneceği kadına en aşağılık küfürleri etmek adetten onun lügatında ve aile terbiyesinde.
Eklenince de kurbağa prense dönüşmeyecek emin ol, aynı adam aynı hatta ve hatta cok daha ağır davranışlarla karşında olacak.
Olgunluğundan ağır başlılığından bahsetmişsiniz sanırım sizin bahsettiginiz olgunluk ile bizim bahsettigimiz olgunluk farklı. Ben sevgilisine en adi yakıştırmaları yapan, babasına söylemekle tehdit eden bir Olgun şahsiyet hiç tanımadım. Tanımak da istemiyorum.

Allahım bu nasıl bir yobazlıktır böyle!!! fotoğrafı babanıza göstermekle tehdit etmesini de anlayamadım. sebep nedir? böyle tiplerin bir de başınıza namus bekçisi kesilmesine müsemma gösteriyorsunuz ya akıl alcak gibi değil

kufur olayina çozum bulman lazim
boyle devam eder gider ve en az fiziksel $iddet kdr canin yanar , kufurde psikolojik $iddete girer çunku ..
bence bu adamla ciddi du$unmek için biraz bekle
ayril diyince ayrilmiycan orasi belli tabiki
ama en azindan ciddi du$unmek iççin zaman ver kendine ..

Kendi bozuk zihniyetinin faturasını sana kesiyor.. "senle cıddı dusunuyorum da sen benı ıkı paralık
ettın " ne demek bu ya!!! Nasıl bir bencillik!! Sen yoksun! o var, onun egosu var, onun namusu var,onun haysiyeti var,sen ona hizmet edensin

daha çok şey yazarım da neyse

hem küfür hem tehdit babana gösteririm ne demek ya!!! sanki çıplak fotolar! Göstermessen ş...sizsin derdim ben olsaydım! Tehdit ne demek ya!!

Karşındaki insanın çok bencil olduğunu ve sana hiç saygısı olmadığını çok iyi bil.

Eniştem bir gün dedi ki,"erkekler kendi içlerinde o kadar iğrençlerdir ki,herhangi bir kadın mini giysin-giymesin hafif dar pantolon giysin biraz yakası açık olsun o kadın hakkında öyle iğrenç muhabbetler yaparlar ki bilemezsiniz" dedi.. bu konuşmaları yapan ve bu ortamda bulunan erkekler kız kardeşlerini,sevgililerini kısıtlarlar... demişti.. Kendi bozuk zihniyetinden...bunu bir erkek açıkça itiraf etti

Kaç kurtul,koşarak uzaklaş demiş ya bazı arkadaşlar,sonuna kadar katılıyorum

Son düzenleme:
şu adamlara böyle yüz veriyosunuz sonra hop bi bakmışsın yavaş yavaş türbana felan girmişsin kocan istedi diye sonra bi bakmışsın şiddett felan..arkadaşım sana küfür eden adamdan ne bekliyosun babana göstermekle tehdit eden adamdan neyse bu tür konulara sinirleniyorum (haa bu arada türban derken bahsetigim olay tamamen zorlama yoksa benim annemde türbanlıdır yanlış algılanmasın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…