Bana laf sokanlar

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.678
3.375
158
Kızlar ben hep benzer konular ile geliyorum ama derdim bu.
2 sene önce çalıştığım kurumdan biri görücü olarak geldi bana kuzenim vasıtasıyla. O beni görüp beğeniyormuş zaten ama adım atamamış, sonra tesadüf annesinin bir akrabası kuzenime tanıdığı bir kız olup olmadığını soruyor oda beni söylüyor ve annesi bize geldi oğlumuzla bir görüşün falan dedi görüştük olmadı ben yok dedim çok ısrar etti ama içim ısınmadı bi türlü o yüzden yok dedim .üzerinden çok geçmedi çocuk nişanlandı, evlendi hatta bu sene çocuğu olmuştu. (Allah mutlu mesut etsin )
Geçenlerde kuzenim çocuğun annesini görmüş bir düğünde hemen tanımış tabi konuşmaya başlamışlar ben oğlumu evlendirdim gün arkadaşımın kızını aldım , cok zenginler , gelinimden çok memnunum falan İYİKİ ONLA EVLENDİ OĞLUM falan birsürü laf .sonra kuzenimden beni soran akrabasına oğlum o kızı begenmemisti o yüzden olmadı biz istemedik o kızı demiş . Kaç defa telefon etti eve illa olsun diye oğlu ne kadar ısrar etti evlenelim diye kadın çevreye biz istemedik onu demiş.
Bu laflar bana çok salakca geliyor oğlu evlendi çocuğu oldu hala bana laf gönderiyor . İnsanları anlayamıyorum evlenmedim diye her lafı söyleme hakkını görüyorlar kendilerinde bu kadını ALLAH'a havale ediyorum ve bunun gibi bana laf sokanları.... sadece anlatmak istedim kimseye dökemiyorum içimi burda anlatayım istedim...

Bu lafları size kim getiriyorsa söyleyin getirmesin. Bunları bilmenin size bir faydası yok ki. Bir şekilde reddedilen insanlar genellikle saçmalama eğilimindedir zaten. İyiki olmamış biz çok mutluyuz mesajını illa verirler. Emin olun gelinini sevmese bile sırf size öyle gitmesin laf diye bu şekilde konuşurdu.

kimseyi takmayacaksın canım boş teneke çok laf çıkartırmış

"çok zenginler" gibi bir detay vererek seviyesini belli etmiş kadın, siz hala bunu mu takıyorsunuz? bırakın, bu dengesiz ve seviyesizlerden yol yakınken kurtulduğunuz için bacak bacak üstüne atıp bir kahve için.

Amaan gülüp geç.
Kadın gelininin zenginliğiyle övünmüş böylesine kafa yormamak lazım.

Görücü usulu evliliklere işte bu yüzden karşıyım. Hele ki akraba, eş dost önerisiyle tanışmalar...
Kimse benim oğlum/kızım kötü demez, iş olmazsa herkes karşı tarafa yüklenir. Biz istememiştik zaten, biz pek sıcak bakmamıştık zaten, neyse ki olmadı vb. laflar.

Ya o kızda bizim oğlanı hiç beğenmedi , oysa ben ne çok istemiştim o kızı .... demek her babayiğidin harcı değildir de ; hiç yorum yapmasa ya da nasip değilmiş dese geçse !

Salla boş ver ; zengin zengin takılsınlar geliniyle:)

Kuzenin ne demiş bu sözlerin karşısında? Diyememiş mi yok o iş senin bildiğin gibi değil diye?

düzenini kuran kurmuş, herkes kendi yoluna bakmış. mutlu mesut olanlar gönderme yapma peşinde olmazlar. iyi kilere neden ihtiyaç duymuş ki o kişi? laf sokma ihtiyacı neden hissetmiş? bence bunlar düşündürücü hala içte ukte kaldığınızı gösterir. laf taşıma işi de oldukça yanlış. bu sözlerin sizi üzeceğini bile bile neden kuzeniniz size bunları söyledi? ona "herkes seçmiş yolunu, bana kimseden ne laf taşı ne de lafımı götür." diyin.

hahah klasik sanırım bunlar olması lazım illa
ben de nişan attım nişanı ben attım yalnız kıskançlık vs sebeplerden ama oğlan kişisinin tarafı kız çok şey istiyordu ondan bitti demişler
aman ben biliyorum ya doğrusunu e biliyorum ki onlar da biliyor ne konuşurlarsa konuşsunlar Allah görüyor her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…