terbiyesizlik yapmış.. iyi yapmışsın (tepki vermekle) benim asla tahammülüm yoktur argoya.. benim yanımda başkasına bile olsa ne argo ne küfür konuşturmam.. sevmem böyle sokak ağızlarını.. ettirmem de.. yanımda ki insana da yakştırmam.. sakın izin verme sende.. asker arkadaşı gibi davranmasın, anlasın yanında bir bayan olduğunu.. sonra ipin ucu kaçınca tutması zor olur..
bu ara belirtmek ve bilgilendirmek isterim.. sürekli bağırma, isim takma, alay etme, duygu istirmarı, sürekli eleştiri, aşağılama, küfür etme gibi eylemler şiddet çerçevesinde (sözel şiddet/ duygusal şiddet/ psikolojik şiddet) değerlendirilir.. biz çalıştığım kurumda (Kadın EMeğini Değerlendirme Vakfı) bunların eğitimini ve bunlardan sakınılması gerektiğini, kadına yönelik şiddetin bir insanlık ayıbı olduğunu ve bu ayıba ortk olunmamasını anlatmaya çalışıyoruz yıllarca.. şiddet sadece dayakla (fiziksel şiddet) sınırlı değildir.. bu ve diğer davranışlardan (ekonomik, cinsel ve sosyal şiddet) sakınmanın anlamı elit yaşamak değildir.
konu hakkında yorumumu da belirttim.. kesinlikle tepki verilmesi gereken bir durum.. ama ayrılık konusuna ise değinmedim.. düzeltimesi gereken ve rahatsızlık duyulması gayet olağan bir hadise olduğu kanaatindeyim.. böylece erkek arkadaşınız da daha dikkatli olması gerektiğini farkına varabilsin..
saygılar,