Bana lütfen akıl verin sağlıklı düşünemiyorum evliliğimle ilgili son karar...

Ben aileme çok düşkünüm ailemde bana çok düşkündür. Babam gemici , annem kardeşim ben beraber yaşadık hep babam bizim için ölür bu düğün için yapmadığını bırakmadı. Ben bu insanların hakkını ödeyemem . Ve daha yeni evliyim alışmaları kolay değil. Ve bu insan bencil ve gaddar biri olduğu için sen yeni gelinsin ailenle çok görüşmemelisin diyor.

Eşim benim anormal olduğumu düşünüyor bir gelin 15 günde 3 kere annesini göremezmiş. İnanın annem arayacak tavır alacak diye korkar hale gelmiştim
Bir koca da karısına şiddet uygulamaz,ailesini görmeye engel olmaya kalkmaz.Anormal olan kendisi yani..Hasta bu adam.kesinlikle affı olmamalı.

Annem onun yanlışlarını görüp yüzüne vurdu diye.
Keşke böylesine takıntılı bi insanı muhattap almasaymış.eşler arasinda bisey oldugu zaman aileler araya girince işler daha içinden çıkılmaz hale geliyor maalesef.bunlar bi yana devam etmeniz için eşinin biseyleri kabullenip kendini törpülemesi gerekiyor yoksa çok zor ayrica alkol ve şiddet sorunu da var.
Sen dogum yapacaksin annen gelemeyeck mi?mesela yada sen bu duruma katlanabilecek misin?maddi durumun nasıl? Boşansan ailenin tutumu ne olur bence kendine bi yol haritası çiz.çünkü boyle stresli bi yaşam hem bebege hem sana zarar verir

Kusura bakmayın ama eşiniz çok cahil ve despot biri bence. Keşke bu hamilelik için bu kadar acele etmeseydiniz. Ama olan olmuş artık. Bence ailenizin yanına gitmelisiniz, çocuğunuz böyle biriyle büyüse ne olur büyümese ne olur. Hatta onunla büyümese daha iyi olur şu durumda.

Siz işin içinde, yaşayanı olduğunuz için doğru karar veremiyorsunuz bence. Dışardan bakıldığında asla katlanılmayacak bir durum var ortada.
Anneniz babanız sizin arkanızda, yanlarına gidin, boşanın. Çocuğunu istediği zaman görür.
Öncesinde psikolojik destek almayı ihmal etmeyin. Yaşadığınız basit birşey değil, çok arada kalmışsınız ve baskı ile o adamın düşüncelerine hak vermeye bile başlayabilirsiniz yakında.

Hâlâ ne yapmalıyım diye sorabiliyorsunuz .
Ailesi destek olan arkasında olan hemcinslerim ona rağmen böyle bok heriflerin ağızlarına s.çmalarina izin veriyor ya baslarina gelen herseyi Hak ettiklerini düşünüyorum ve üzülmüyorum. Siz kendinize acımıyorsunuz ki çekiyorsunuz.
Genel anlamda söylüyorum.
Haa birde bir kısım var aile sahip çıkmıyor kimseleri yok öyle olsa bir nebze anlaya bilirimde ..

Tabiki annem gelecek öyle bir dünya yok ailem eşimi sevmiyor beni haketmediğini görüyor bir yanlışına gelir alırlar beni buradan asla bırakmazlar aile konusunda çok şanslıyım bana çok düşkünler .

Evet üzerimde çok fazla bir yük ve baskı var çok üzgünüm , ne düşüneceğimi bilemiyorum . Ailem çok şükür arkamda bu insanla olduğum sürece benim durumum iyi değil o hasta ben daha hasta oluyorum.

Eşinin ailesi bu durumlardan haberdar mı

Eşinin ailesi bu durumlardan haberdar mı
Evden gittim eşimin ailesi hamile olduğumu bildikleri halde beni aramadı. Eşimin söylediğine göre eşim müdahale etmemiş. Ailesi eşimden bıkmış zaten o insanlar da bir garip.

Evden gittim eşimin ailesi hamile olduğumu bildikleri halde beni aramadı. Eşimin söylediğine göre eşim müdahale etmemiş. Ailesi eşimden bıkmış zaten o insanlar da bir garip.
Bilemiyorum ailesi onunla konuşmalı bence hamilesiniz bu kadar stres iyi degil

Bu konunun aynısını 6 defa falan okudum. Hatta eksik yerleri doldurayim. Eşi döverken ters takla attırmıs, kınayı zehir etmiş. Başta nikah yapmıslar ailelerden gizli sonra düğün olmuş. Her seferinde de boşan dendi, neye ikna olmayı bekliyorsunuz bilmiyorum

Rabbim yardımcin olsun zor bi mesele Sabırlı olmaya çalış sonu hayır olur elbet.

En büyük hatayı evinize geri dönerek yapmışsınız.
Adam size annenizin evindeyken hakaret dolu mesajlar yazıyor ve siz geri dönüyorsunuz.
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Ağlamayı bırakın ve boşanma işlemlerini başlatın.

Ne olursa olsun ailenize sırt çevirmeyin derim eşiniz başta alkolik oldğu için dengesizdir kararı kendiniz vereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…