- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Bende "SORUNLAR" ı neden buyuk yazdigini anlayamadımÖncelikle yazım kurallarını öğrenmeniz gerek, bu nasıl Türkçe, nasıl anlatım, hiçbir şey anlamadım.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama tanışıp 6 ayda nikah masasına oturmak, evliliğin 2.ayında hamile kalmak büyük cesaret (!!) işi. Kararlarınızı iyi analiz edip düşünerek almayı öğrenin derim ben. Huyunu suyunu bilmediğiniz adamdan ilk günlerden çocuk yapmak için ne aceleniz vardı?
Şiddet kabullenilmesi ya da katlanılması gereken bir olgu değildir. Ayrılın.
Annem pirpirkli bir insandır . Eşimin 180 derece değişimini görünce birkaç kes atmaması gerekirken mesaj cekince beni koruma amacı araları bozuldu ama annem her zaman ona merhametli ve iyi dvaranmıştırİşiniz zor bu bey ile..
Alkol bağımlısı bir kere ve sağlıklı düşünemiyor sanki önce tedavi gibi.
Aile konusunda saçmalamış
Et tırnak olduğunuzu unutuyor sanırım
Birde ailenize neden bu kadar kinlendi öncesinde sorunlar mı yaşadı
Annem gelecek diye hamile halimle gece beni evde bırakıp cekip giden bir adama katlanamamİşin zor kardeşim karşında ailenle görüşmeni istemeyen,içen ,şiddet uygulayan bi adam var düzelmesi zor bazı şeylerin sorum şu sen bu adama bu şekilde katlanabilecek misin?yada geleceginizi görebiliyor musun?
anneni neden takinti yapti bu kadarAnnem gelecek diye hamile halimle gece beni evde bırakıp cekip giden bir adama katlanamam
Ben aile bağımı asla koparmayacağım bunu ona da söyledim bunun doğumu var lohusalığı var eşim kinci bir insan anne konusu acıldı başladı konuşmaya , onun ailesi düğün öncesi 15 gün evde kaldı bir şey demedim benim annem benim evimi kurmaya gelemiyor ve iki arada bir derede kalıyorum. Yok bu ev eşimin ailesininmiş onlar kurmuş bu evi ben 15 gündür burdaymışım . Sadece salon ve beyaz eşya onun diğerlerini ailem yaptı ve bana misafir muamelesi yapıyor sen gelinsin olmaz diyor . Bebek 5 aylık 27 yaşındayım.bu adamla evli kalıp ailenle bagını kopardıgında ilerde çok pişman olacaksın.özellıkle ailenden birine birşey olsa vicdan azabı çekeceksin.
bu adamı boşayıp ailenın yanına gittiğinde belki 1 yaa 2 yıl hazmedememenden dolayı sıkıntı çekeceksın ama sonrası emınım ferah.
tercıh senın ,sence hangısı daha mantıklı?
daha 1 yıl tanıdıgın bir adammı yoksa senı sarıp sarmalayan ailenmı?
bebek kac haftalık?ve sen kac yasındasın?
Yaşadığım durum baştan sona kadar yanlış bir olay zaten bunu farkındayım ama artık olan oldu .. Çok sinirli ve üzgüb olduğum için hızlıca yazıp cevap almak istedim kusuruma bakmayın.Öncelikle yazım kurallarını öğrenmeniz gerek, bu nasıl Türkçe, nasıl anlatım, hiçbir şey anlamadım.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama tanışıp 6 ayda nikah masasına oturmak, evliliğin 2.ayında hamile kalmak büyük cesaret (!!) işi. Kararlarınızı iyi analiz edip düşünerek almayı öğrenin derim ben. Huyunu suyunu bilmediğiniz adamdan ilk günlerden çocuk yapmak için ne aceleniz vardı?
Şiddet kabullenilmesi ya da katlanılması gereken bir olgu değildir. Ayrılın.
Eşim benim anormal olduğumu düşünüyor bir gelin 15 günde 3 kere annesini göremezmiş. İnanın annem arayacak tavır alacak diye korkar hale gelmiştimAdam hem fiziksel hemde psikolojik siddet uyguluyor siz hala ne yapayım diye mi soruyorsunuz?
Boşanmaktan başka bir çözüm var ise oda eşinizin tedavi olup doğru düzgün davranmayı öğrenmesi ile olur.
Yanlıştan dönmek için çok geç kalmadınız.Yaşadığım durum baştan sona kadar yanlış bir olay zaten bunu farkındayım ama artık olan oldu .. Çok sinirli ve üzgüb olduğum için hızlıca yazıp cevap almak istedim kusuruma bakmayın.
Bebeğim babasız büyümesin dedim acaba abartıyor muyum dedim o kadar psikolojimle oynadı ki her şeye çat çat cevabı var . Seviyorum bitmesn dedim ama şu an bana düşman kesildi . O kadar pişkinki beni gece sokakta bırakan sensin diyor hamile halimle evde yalnız bırakıp sabaha kadar telefonları açmamasını normal görüyor.Aileniz arkandaymış,neden boşanmayı düşünmüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?