Bana lütfen akıl verin sağlıklı düşünemiyorum evliliğimle ilgili son karar...

Evet hatta düğün olmadan hamile kaldım, babama hamile olduğumu eşim söyledi demişti.
Barışmak için yeni üyelik yeni şans dedi herhalde

Rabbim yardımcin olsun zor bi mesele Sabırlı olmaya çalış sonu hayır olur elbet.
Böyle konularda kadınlara sabretmesini tavsiye eden yorumları anlayamakta güçlük çekiyorum.
Neye sabredecek konu sahibi?
Ailesinin evine gelip gidememesine mi?
Annesini evinde ağırlayamamasına mı?
Hakaret ve ilgisizliğe mi?
Alkolik adamın dengesizliklerine mi?
Aynı durumda olsanız sineye çekip 'sonu elbette hayrolur' diye sabır mı edersiniz?

Cevabınız evetse siz de evliliğe dair düşüncelerinizi gözden geçirin.
Sizinle polemik yaşamak veya sizi kırmak için yazmıyorum bunları.
Muhtemelen genç bir arkadaşımızsınız,
etraflıca düşünün diye yazıyorum ama elbette son karar sizin.
Bununla birlikte bu bakış açısını bir eş,anne,eğitimci ve psikolojik danışman olarak sağlıksız ve kabul edilemez buluyorum.

Evvela sabır herseye iyi gelir zor bi durum elbet ama dediğim gibi Rabbim kuluna kaldiramayacagi yük vermez bu kardesimizin imtahani Rabbine sığınıp sabir etmesi gerekir sizinde dusuncenize saygi duyuyorum .

Evet hatta düğün olmadan hamile kaldım, babama hamile olduğumu eşim söyledi demişti.
Barışmak için yeni üyelik yeni şans dedi herhalde

Ortada barışmak için bir sebep olur anlarım. Adam pismandır, aile onu evinde istemiyordur, hamile haliyle kimsesiz kalmıştır vs. E öyle bir durum da yok, neyin verilemeyen kararı bu bilmiyorum.

Evvela sabır herseye iyi gelir zor bi durum elbet ama dediğim gibi Rabbim kuluna kaldiramayacagi yük vermez bu kardesimizin imtahani Rabbine sığınıp sabir etmesi gerekir sizinde dusuncenize saygi duyuyorum .

adamın pek umrunda değilsiniz. gitseniz de geri dönüyorsunuz. doğa olarak blöf yapmanız saçma.

Kızım 7 aylık evlisin 5 aylık hamilesin Peşinden atlı mı kovalıyordu. Böyle iğrenç bir adamdan çocuk yapılır mı ??? Vallahi şaşıyorum. Ailenin yanına git daha fazla zarar görmeden. Ama senim ruh sağlığın bozulmuş resmen mazoşist olmuşsun. Adam boşanman için daha ne yapmalı?

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim yazdıklarınıza kırılmadım zaten en çok kendime kızıyorum çok saçma düşüncelerde buluyorum kendimi çünkü bu yüzden artık kendime gelmem için bi nebze moral bulabilmem destek görebilmem için sizlerle paylaştım. Madde madde yazıdığınız sorulara cevap verince bu evde kalmak için hiçbir neden olmadığını görüyorum..

Ortada barışmak için bir sebep olur anlarım. Adam pismandır, aile onu evinde istemiyordur, hamile haliyle kimsesiz kalmıştır vs. E öyle bir durum da yok, neyin verilemeyen kararı bu bilmiyorum.
Adam pişman değil adam pişkinliğe devam ediyor hala tek haklı kendini görüyor hala bana kocanı gece 11 de bırkaıp gittin bu terbiyesizliği unutmam diyor .

Böyle biri olacağını söyleseler evlenir çocuk yapar mıydım? İnanın kendimi kandırmışım .

Böyle biri olacağını söyleseler evlenir çocuk yapar mıydım? İnanın kendimi kandırmışım .
2 aylık evliyken istersen evliya ile evlen çocuk yapılmaz en az 1 sene beklenir. Evlilik oturur . Neyse artık biraz mantığını kullan kaç kurtul

Sabrın sonu selamettir der atasözü evet,
dinimiz ve pek çok inanç sistemi de sabrı öğütler,buna bir itirazım yok,olamaz da.
Bununla birlikte bu öğüt ve tavsiyenin kullanılmaması gereken durumlarda sabra sığınırsak hem yaşantımız için yanlış kararlar alırız hem de sabrın mantığını yanlış yorumlamış oluruz.
Ben fikrimde ısrarcıyım,böyle bir adama sabretmek konu sahibinin kendisine,karnındaki bebeğe ve ailesine zulmetmesinden başka bir şey değil.

İşin içinde alkol varsa arkana bile bakmadan git.Ailen yanında Ne güzel hayatın boyunca bu adamı mı çekeceksin?

Aşırı zor biliyorum zulüm kadar zor biside olmaz doğru sabir derim hep her zaman her herde tm eger sabredemiyorsa bi yolunu bulup yolunu ayirmasi gerekir ve bunun icinde kendisinin güçlü olmasi lazim.

Kisa bi sürede tanimadan evlenmissin sevmissin anladim da hemen çocuk yapmak nedir arkadaşım ya.. böyle biriyle ömür geçmez dönsen bile ayni şeyleri tekrar yasayacaksin. Bence herseyini topla dön babanin evine.

üzülerek söylüyorum genelde degisen pek azdir, nasil baslarsa öyle devam ediyor cogunlukla, karar senin günde 1 raki bitirmek nedir ya hem maddi hem manevi zarar, cocgunu nasil bir ortamda büyütecegine sen karar vermelisin ama dogru bir karar.

valla hiç işin falan zor değil zor olan bu adamla yaşamak. Ailen de yanındaymış çek git işte deli misin ne eziyet çekiyosun?

Bi insan seviyorsa gerçekten değişir hiç değilse eşinin sevmediği şeyleri yapmamaya çalışır ama adam önce kendi sonra benim için hareket ediyor ne isterse onun gibi olsun. Her gün 1 rakı bitiyordu ve ona bir şey desem önceden içtiğimi biliyordun karışma diyor . Onu tanıdığımda bu kadar içmedi kesinlikle arada iki bira.. bu adam değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…