- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Bu adamla yaşamak çok zorvalla hiç işin falan zor değil zor olan bu adamla yaşamak. Ailen de yanındaymış çek git işte deli misin ne eziyet çekiyosun?
ben de ondan bahsediyorum gitmek için geç bile kalmışsınBu adamla yaşamak çok zor
hayatımdaki insan beni ellisinde (el üstünde) tutarken birden değişmeye başladı annemle SORUNLAR yaşamaya başladı annem babam melek gibi insanlardır. Ama sevmedkleri bazı şeyler görünce bunu da eşime söyleyince eşim onları düşman bildi.
Eşimin her gün içtiğini her akşam kafasının çakır olduğunu hele ki kavga ediyorsak üzerime daha çok geldiğini söyleseydim şu ana kadar bu evde duramaz babam çoktan almıştı beni aksine ben aileme eşim içmiyor haftada bir o da 2 bira diyorum haftada 4 kere 35lik rakı bitiriyor diyemiyorum yani evimdeki hiçbir şeyi bilmiyorlar. Keza benim aileme bir şey göstermeme gerek kalmadan sağolsun eşim kendini çok belli etti. Başlarda anlaşma yapmıştık onun dışına çıkmazdı ama artık ipleri eline alınca istediği her şeyi yaptı. Sizin de böyle bir eşiniz varsa sizin de Allah yardımcınız olsunOlayı çözdüm galiba. Sanırım sürekli ailenden eşine, eşinden de ailene dert yana yana iki tarafı da birbirine düşürmüşsünüz.
Eşinizin alkol kullanması, ailenize yansıtmanız ve ailenizin de eşinize bunu söylemesi üzerine, eşinizi ailenize düşman olmuş.
Hamilesiniz sizi üzmek istemem ama evlenmeden önce alkol kullandığını bilerek evlendiyseniz eğer bu konuda şikayet etmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Eğer alkol almasından hoşlanmayıp, alkol aldığında size zararı yoksa sadece rakı içiyor diye ailenizi araya sokmanız gerçekten hiç hoş olmamış. Eğer zararı varsa bilemem tabii ama bilerek evlenmişsiniz sanırım. Ciddi bir problem olmadığı sürece annem eşime mesaj atsa (kaldı ki mesajda ne yazdı bilmiyoruz, tehdit mi etti, hakaret mi etti?) ben eşime karşı mahçup olurdum.
Benim annem, babam muhafazakâr ve eşim alkol kullanıyor. Bir gün olsun eşime bu yüzden karışmadılar. Sırf alkol kullanıuor diye karışsalardı eşimle aramda ciddi sorunlar olurdu.
Alkol aldığında size durup dururken hakaret mi etti, şiddet mi uyguladı da ailenizi olaya dahil ettiniz? Alkol almak ile alkolik olmak arasında fark vardır. Ailen alkol aldığını bile bile mi evlenmenizi kabul etti?
Bak seni suçlamak maksadı ile yazmadım. Bizim böyle problemlerimiz yok. Evlendiğimiz ilk sene de alkolden vs kavga etmedik hiç veya alkollüyken kavgada olsa üzerime yürüdüğü olmadı. Biz saçma sapan meselelerden atışır, kavga ederdik. Alkol bağımlılığı olan insan öyle kolay kolay bırakamaz alkolü. Benim eşim alkol kullanıyor evet ama asla bize zararı olmaz. Viski içse 4 yaşındaki kızım ne içtiğini bilmez. Bir de eşimin bünyesi sağlam kolay kolay sarhoş olmaz. Sizin evinizde kavga neden olur eder bilemem. Annenin eşine seni göndermek istemeyeceği kadar -ki gitmene de karışamaz- ne yazmış olabileceğini de bilmiyorum. Eğer bu adamdan bir halt olmaz diyorsan boşan. Ancak döneceksen de eşin tedavi almadan dönme ve terapi alın.Eşimin her gün içtiğini her akşam kafasının çakır olduğunu hele ki kavga ediyorsak üzerime daha çok geldiğini söyleseydim şu ana kadar bu evde duramaz babam çoktan almıştı beni aksine ben aileme eşim içmiyor haftada bir o da 2 bira diyorum haftada 4 kere 35lik rakı bitiriyor diyemiyorum yani evimdeki hiçbir şeyi bilmiyorlar. Keza benim aileme bir şey göstermeme gerek kalmadan sağolsun eşim kendini çok belli etti. Başlarda anlaşma yapmıştık onun dışına çıkmazdı ama artık ipleri eline alınca istediği her şeyi yaptı. Sizin de böyle bir eşiniz varsa sizin de Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?