• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana lutfen yardim edin

Çalışmıyor hıc işi sevmez hep yatıp durur ekmek elden şu gölden şiddet son seviyede küfür bilmeyen yok o kız nasl konuşur anlamadım ne cesaret benim ufak oğlum daha 5 aylık allah cezalarını versin insallah
Şimdi evlense karısına ne yedirecekmiş? Kadın neyine güvenip evleniyor bununla?

hayatında biri olunca ya da evlenince herkes mutlu olamayabiliyor hatta evliliği mutsuzluk imtihanı bile olabiliyor ama duygularınızda haklısınız herkes bu duruma sinirlenir inşallah sizin de karşınıza harika bir adam çıkar

ilkinde ağzım yandığı için we yaşımda büyüdüğü için artık ne istedigimi biliyodum ailemin sırf alewi diye kesinlikle istemediği biriyle ewlendim çok şükür mutluyuz dine dile ırka bakmıyo bence bu işler saolsun eşimde iyidir
Nerde nasil tanistiniz ikinci esinizle? Benim karsima sevebilcegim biri daha cikmadi.

Çocuklarımı çok seviyorum bunun hesabı kitabı bana kalmış birşey pişmanlık çocuklarım dan yana hiç olmadı
O işler öyle olmuyor maalesef. 1 tl dahi veremeyecek adam baba yapılmaz. O adamla evlenmek sizin tercihiniz ama bedelini çocuklara da ödetiyorsunuz. Ben bu hikayede ancak o iki küçük çocuğa üzülürüm. Dilerim psikolojileri sağlam ayakları yere basan mutlu insanlar olmayı başarırlar herşeye rağmen.

Nerde nasil tanistiniz ikinci esinizle? Benim karsima sevebilcegim biri daha cikmadi.
bi arkadas sayesinde tanısmıstık ama direk olmaz demiştim ben faceden ekledi sohbet ettik ama isteksizdim meğerse çok baska biriymiş zamanla tanıdıkça çok sewdim darısı we daha iyi insanı rabbim senni karsına çıkarsın🥰

Back
X