Bana Malum oldu Sanki...

Valla bitanem kendimi övmeyi sevmem ama beni gören tanıyan herkez senin bu dediklerini diyor bana.. Mıknatıs gibisin insanı çekiyorsun derler kendine:)

Aminnnn canım valla güzel dualarına
Anneciğin doğru demiş biri öyle iken diğeri böyle .. Denge durumu sanırım..
Sende sıcakkanlı birisin ama dua ediyorum şuan inşallah karşına yandığı zaman sıcacık olan bir fırın,üzerine örttüğünde hani seni sımsıcak yapar ya battaniye :) aha işte tamda bu verdiğim örneklerdeki gibi sımsıcak bir eşe sahip olasın inşallah :)

Benide kendime senin bu verdiğin örnek getiriyor.. Bende öyle düşününce hemen irkiliyorum..

Yazdıklarına birebir katılıyorum canım
Sanada iyi geceler

Aaamin ablam benim amin.
Aynısı senin içinde gecerli.
Derın dondurucu abımız bıran once fırın seklını alır ınsAllah
Bende suanda eskı konularını okudum.
Senınle karakterlerımız cok benzıyor onu anladım.
Ya aynı memlekettenız kan cekıyor yada aynı burc:)

Son düzenleme:

Derin dondurucu Abi'n yatak odasına girer girmez horlamaya başlamış bir iyî geceler bile zor çıkıyor ağzından:)) o biraz zor fırına dönüşür canım .. Ben alıştım sen sıcaklığı ile seni ısıtan birini bul inşallah güzelim ..

Valla ben Doğuluyum ama izmirdeyiz... burcum "Boğa" var mı bir ortak nokta ? :))))

Son düzenleme:

burclar tutmadı:)
yorelerde tutmadı ben karadenızlıyım:)
ama doguyu cok severım doguluları da.
Hatta kokenımın dogulu yada arap oldugunu dusunurum.
Ayrı bır sevgım var:)

burclar tutmadı:)
yorelerde tutmadı ben karadenızlıyım:)
ama doguyu cok severım doguluları da.
Hatta kokenımın dogulu yada arap oldugunu dusunurum.
Ayrı bır sevgım var:)

Sağol canım benim.. Eksik olma:)
Yazışmak çok iyi geldi bugün bana,özelliklede seninle..
Sıcaklığını taaa burdan hissettim yorumlarınla.. İyi ki konu açıp paylaşmışım ohh be rahatladım sanki...
Herşey o güzel gönlünce olsun canayakın Karadeniz kızı :)

Son düzenleme:
Benim anlamadığım bu kadar birisini severken,unutmamışken sen neden evlendin?Dürüstçe bir şey mi şimdi bu?Eşini de salak yerine koymuyor musun?Burada sırf erkek arkadaşları facebooktan birilerini aratmış diye ayrılanlar varken,ve bizler de bu ayrılıkları savunurken bence senin eşini de savunmalıyız.Bunun erkeği kadını yok ki insan geçmişini silemediyse yeni bir gelecek kurmamalı bir başkasıyla.Hem kendisine hem hayatındaki kişiye haksızlık etmiş olur.

Şimdi eşimi seviyorum filan masalları okuma.İnsan yeri gelir kedisini sever,yastığını sever,tşörtünü sever vs.Seviyorum demekle işin içinden sıyrılınmaz.Evlilik için salt sevgi de yetmez.Evleniyorsan aklın geçmişine karşı bomboş olmalı.Sonra işte böyle çıkmaza düşersin.

Ya da illa unutamadığın birisinden ayrılıp kendine yeni bir sayfa açmak istiyorsan napıp edip o eskiyi unutacaksın.Reset atıcaksın aklına,kalbine.

Bence hatalısın,geçmişindeki erkeği sevdiğin için değil.Geçmişini silemeden birisiyle evlendiğin için...

Ve yanlış anlaşılmasın bazı yorumları görünce kendimi açıklamak istedim.Ben sana tepki göstermiyorum,eşini aldatıyorsun demiyorum.Her insan bu tip duygular yaşayabilir.Büyük konuşmak istemem ama bir gün bu tip bir şey benim de başıma gelebilir.Ama benim demek istediğim şey bu tarz bir şeyler düşünmen eşine haksızlıktır.Kimse bu tip bir şey yaşamak istemez.Evlenmek bir zorunluluk değildir bence.Aklın,kalbin sadece ona ait olabiliyorsa evlenmeli.

Umarım bu boşluktan kurtulursun.

Son düzenleme:
Güzel ablam senınle yazısmak bana da cok ıyı geldı:)
pc'yı bıraktım cepten yazısıyorum artık.
Senınle muhabbetımın devam etmesını cok ısterım.
Sımdlık uyuyalım yoksa yarın zombı gıbı kalkıcam:)
cok oopuyorum:*
Allaha emanetsın:)

Saygı duyarım her fikire ama sanırım anlamadığınız bir nokta var..
Ben burda unutamadım,seviyorum diye ilan-ı aşk yapmadım..?

O insan benden vazgeçince bende yoluma baktım.. Onuda sevgimide kalbime gömdüm..
Nikah masasında otururken eşimde çok yürekten evet dedim.. O aklımda bile yoktu.. Ben birşeyi gömmüşsem birdaha onu çıkarmam su yüzüne.
Ben dürüst bir insanım..
Aklımda hala o olsaydı o an kesinlikle evlenmezdim.. Yokmuş demek ki evlendim..

Yıllar sonra gömdüğünüz insanı görmek sizi derinden bir şekilde etkilemiş ise bu niye benim hatam olsun ki?? Bu duyguya ben nasıl hükmedebilirdim? Ha sizin varsa bir formülünüz anlatın bileyim.. Gayri insani bir durum bu..demek ki; yıllar önce acı çekmiş, gözyaşı dökülmüş ki ha birde "ilk aşkınız" ise ??

Geçmiş silinmez.. Sizinle durur geçmiş.. Kim geçmişini temize çekipte sıfırdan bir hayata başlamış? Ben buna gülerim.. Bizi bugün biz yapan geçmişteki acılarımızdır..

Biraz önyargı ile geldiniz bana ama canınız sağolsun...

Tabiki muhabbetimiz herzamanda devam etsin mutlu olurum..bende uyuyacağım canım Allah rahatlık versin
Hayırlı geceler:)

Teşekkür ederim ayrıca açıklama yaptığın için..

Benim bu yazdıklarımı yaşayanlar bilir.. Umarım böyle bir durum ile karşılaşmazsınız çünkü hakikaten yürekle edilen zor bir savaş bu..

Ama kendinden eminsen,silahlarını iyi kuşanmış isen aklın ile bu savaştan herzaman galip gelirsin..
Arada bir gözümüzden yaşlar geliyor olabilir ehh o kadar da olsun.. Savaşdan bazen de yenik çıkabilir insan..

Sağolun yorumunuz için..

Son düzenleme:
ilk aşkın insan için gerçekten çok farklı bir yeri var
ben ilk aşkımla çıkmamıştım bile ama senelerce safça sevmiştim kendi içimde:) hala hatırlarım, onu değilse bile o duyguları. çok farklı gerçekten

Tşk ederim yorum için
Birde bu aşkı 18-19 yaşlarında yaşamış iseniz büyüsü hiçbir zaman yok olmuyor..
Zaten buradaki özlenen,sevilen şey o kişiye değil bence yaşadığınız o hislere,mutluluğa..

İnsan yaşadığı duyguları seviyor bence.. O an ki mutluluğu.. Çok garip ki; size de bu duyguları tattıran bir kişi oluyor..

Önyargıyla yaklaşmadım ki sadece bu konuya dair görüşlerimi söyledim.Amacım sizi yargılamak,yaftalamak da değil.

Umarım tek seferlik bir üzüntü olarak kalır bu olay hayatınızda,madem eşinizi gerçekten seviyorsunuz,bu olayı da atlatırsınız umarım.

Ama şunu yine söyliyeyim senin yaptığını bana sevgilim yapsa ve bu durumu öğrensem kıyameti koparır onu hayatımdan çıkartırdım.Evli olsam da yine yapacağım şey bu olurdu herhalde.Ben o açıdan senin eşine karşı hatalı olduğunu söylüyorum.

O sizin yüreğiniz,sizin bakış açınız,sizin tavrınız.. Ben kimseyi öyle kolay silip atmam,harcamam da hayatımdan..valla ısrarla söylüyorum benim tutumumda bir anormallik yok,suç da yok! Ağladım mı? Ağladım
Bu beni bağlar..

Sevgiliniz veya eşiniz eğer size birgün bunu yaparsa sizde hayatınızdan çıkarın gitsin olur mu? hiç affetmeyin.
Dilerim bu durumu yaşamazsınız.
Yaşamayan bilemez.

Sevgiler

Son düzenleme:

RABBİM herşeyin iyisini biliyor,o benim canımın acımasını istemz ki hiç bir kulunun kötülüğünü istemez ALLAHIM yar ve yardımcım olsun
mücadelemi çok fazla verdim bence
kızgınlık bir an pişmanlık ömür boyu sürer diyerekten hep mücadele ettim ama bir sandalda varacağın yeri kestiremeden boşa kürek çekmek yersiz
RABBİM hakkımda hayırlısı ne ise kim ise onu versin AMİN

Bazen insan hele de yasi ilerlerken kendi geçmişine, daha genc yillarina özlem duyar, anılarina ozlem duyar .o anilarin , o gecmisin icinde elbet arkadaslar, sevgililer de olacaktir.yani aslinda o insanlar anilarimizin parçalaridir ve gecmisimize eşlik etmişlerdir. .Ben bazen gecmisime özlem duyduğumda su an hic görüşmek istemedigim bir arkadasimida burnumun diregi sizlayarak ozledigim anlar olmustur.Aslinda ozledigimin kendi gençligim, gecmisim, anilarim oldugunu sonradan farketmisimdir.Yildiz Kenter'e yıllar önce sormuşlar. Demişler ki ''Yıldiz hnm.hic unutamadiginiz bir anıniz var mi'' diye..Demiş ki "Unutamadigim bir anim yok, ben hicbir animi, hatirami unutmak icin yaşamadım, her bir hatiram aklimda ama o hatiralar o geçmisle guzel" ..Öyle güzel anlatmis ki, aklımda hep kaldi bu guzel sozleri..Bende bakiyorum arada gecmisime insaniz hafızamiz yerinde sonuçta. .Elbet sevdik sevildik , hepimiz belli yaslarda insanlariz.Arkadasim senin yasadigin duygu bence unuttugun, kenarda kalmış, tozlanmis, degeri gecmiste kalmış bir hikayeyi yeniden güçlü bir şekliyle hatirlaman, istemsiz olarak o gecmise dönmen, icinde kalmış birsey olduğunu dusunmuyorum.Zira bende arada daha gencligime, gecmise ozlem duyarım ama gecmisi yasamak istemem.Cunku su anim en kiymetli anim, çünkü su anin icinde canim esim sevgilim ve hayatimin anlamı oglum var.Bence anlam yuklenecek bir durum yok,çünkü ben cok denk geldiğini ve ic sıkıntınızi buna yordugunuzu düşünüyorum. ..Bir güç size gecmisteki o anlarinizi geri verecegini ama karsiliginda bu anlarinizi icindeki insanlarla birlikte geri alacagini soyleseydi eger kabul eder miydiniz? .Adi ustunde gecmis gecmistir aslında. ..

Âmin canım inşallah

Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eylesin..

Sizin icinize sikinti dogdugu an mi nisanlanmislar? Malum olmasi kismini anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…