canım uzulme artık gecmıs gecmıste kaldı.gelecege ısık tutma gecmısıni, yoksa mutlu olamassın .sımdı evlılıgıne bak yurudugun bır yol var hayat arkadasınla .mutlu olsun demekten basks bırsey dıyemem bende
Yok canim benim uzulmuyorum inanki.
Sabahtan beri dua ediyorum.. ve sizlerin duasi yuregim oyle ferahlamis durumdaki anlatamam..
cok sukur Allaha..
Tabiki evliligime bakiyorum bende.. zaten konu acmistim yardim almak icin herkesten..
ugrasiyorum,didiniyorum esimle.. duzelsin iyi olsun diye..
bu beyefendinin nisanlanma durumunu bu sabah gordumde, ondan bir tuhaf oldum..
yoksa Allahima cok sukur son 2 yildir onu gormuyordum.. ilk baslarda cok kotuydum ama atlattim ...
iyiydim yani..
normaldir 2 3 gun boyle olurum..
Ama gececek, gecmek zorunda..
Ben kesinlikle "mutlu olsun" demiyecegim..Beni zerre kadar ilgilendirmiyor artik ne hale gelecegi? birgun karsimda onu gorurum salya,sumuk icinde..sevgiye,sevilmeye hasret icinde umarim...
tsk.ederim yorumun icin..
sevgilerimle
Yakamoz aslında bunlar iki satırla anlatılacak şeyler değil.
Ben bu konu hakkında konuşmayalı okadar uzun zaman oldu ki.
Senin yazın beni şoke edince döküldüm.
Birde yıllar önce annem demişti ki;
(çok fazla isteyenlerin olduğu dönem)
'senin bukadar milleti reddetmenin sebebini tahmin ediyorum ben.
Sen birini cok sevdin olmayınca da kahrettin.'
Ben bu sözü duyunca ınanır mısın şok geçirmiştim,uyuşmuştum.
Ve hala sorarım acaba oyüzden mi hala bekarım
Zaten acılar bizi maneviyata yöneltiyor.
Dertlerimize şükretmek bu olsa gerek.
O insanı düşünmemek için sana en güzel sebep ne biliyor musun?
Evli bayanla görüşmel isteyene ne denir?
Bu adam tam bir ...tövbe tövbe.
Amacı neymiş seninle gorusmek ısterken.
Aman güzel kardeşim bu adam için o güzel aklını hiç mesgul etme.
Bu arada sana yaşıtım gibi hitap ediyorum ama benden büyük isen abla demek isterim.
canım senı cok ıyı anlıyorum.Bıraz uzulmenı normal karsılıyorum helede zamannda canın cok yanmıssa.sımdı dıyorum kım ne yaparsa yapsın bunun otesıde var .paraya benı degısen ınsanla zaten ısım olmaz.Gonulden dılıyorum rabbımden esınle cok mutlu ol inş
Canim benim sende hic uzulme..
Para icin seni degisen adam, adam degildir zaten..
para bulunur ama gercek seven bulunur mu ? zaten para mutluluk da getirmez bir sure sonra..
Biraz uzuldum tabiki.. Ama alisirim bunada..
Allah buyuktur..
Sende dilerim cok mutlu ol arkadasim, Allah razi olsun..
optum seni.
Allah razı olsun canım amın.aman takmıyorum aklıma bıle gelmıyor ınan dunya ıyısı sekerı bır esım var sukurler olsun
Kaderde ne varsa o.
Ben razıyım Allahın bana verecegı hayata.
Bıran once hayatımı rayını oturtmayı okadar ıstıyorum kı ne kadar ugrasım olursa o kadar bu dusunceler azalıcak farkındayım.
Senın adına da uzuldum boyle karaktersız bır adamı sevmıs olman kotu.
Ama esınle cok mutlu olursun ınsAllah.
Senın hayata bakıs acını okadar kendıme yakın buldum kı..
Senin için duacı olucam sende benım ıcın dua eder mısın.
Ayrıca eger abla dememde sakınca olmazsa abla demek ısterım.
Ama sen ısmınle hıtap etmemden hoslanırsan oyle devam ederım.
Kendini ifade edişin okadar hoş ki şu pc den atlayıp sana bir sarılasım var:)
eşin senin gibi bir hanıma sahip oldugun ıcın cok sanslı.
Bence eşin sana karşı daha ilgili ve sevgili olsa senin geriye özlemin olmayacak.
Bence sen o adamı sevmiyorsun yalnızca eşinin yaptıgı yanlışlar seni eskiye yöneltmiş.
Eşin suan tam da hayal ettıgın gıbı bırı olsa sen bugun baktıgın o resme Allah mutlu etsın der gecerdın bence.
suanda ben evlyım ve o degl. tuhaf olansa onunla yasanan seylerı sankı hafızam kendılıgınden sılmıs zorlasamda hatırlayamazken ne zaman eşimle bıraz lmonı olsam aklım bana oyun oynuyor herseyi dün gibi hatırlıyorum üzülürken bluyorm kendımı bazen cok tuhaf. ve eşime karsı cok mahcup oluyorum düşünmemem gerektgi halde aklma geldgı için. seytan gercekten en skıntılı zamanlarnda hc rahat bırakmıyor ınsanı.bende ruyamda daha fazla goruyorum esımle aramz bozukken dualar ederek Allaha sıgınarak kalkarım. ınsan kendını suclugıbı hıssedıyor ama kend kontrolunde degılkı bu.
Yani bir genelleme yaparsak;
bir insan gecmısınden ayrı bır sekılde evlılık yapınca ıster sevsın ıster sevmesın muhakkak eskıyı anıyor dıyebılır mıyız.
O zaman 'acaba'yı bıze seytan mı sunuyor kı evlılıklere fıtne dusurmek ıcın?
:)))
ama hiçbirşey geçmiş değil.
Eşinle arandaki soguklugu sokup alablırsın.
Sen özelsin cunku cok dırayetlısın.
Bır kadına sevdıgı adam kucak acacak,esıde sıddet uygulacak..
Valla gunumuzde kı bazı hanımların ne yapacagı bellı ama sen okadar kendınden emın adımlar atıyorsun kı esın buna kayıtsız kalamaz,kalmamalı.
Ben aynen böyle düşünüyorum eskiyi yasanmamıs saymak zaten kendine dürüst davranmadgını gösterir.nişanlıyken ailesi ve kendisi sürekli etrafımda resmen nişan atmamı bekliyorlardı haber göndermeler biz hala burdayız tarzı sözler bunları eşimle paylaştım ben tek saklayamazdım kendimi eşime karsı suclu hıssetmek hissi vicdanmı rahat bırakmıyordu suandada öyle aramız limoni oldgnda geçmiş aklma geldimi kıyaslama yaparken buldummu kendımı cok utanıyorum içten içten düşünce gücüyle aldatmısmı oluyorum esımı dıye vıcdanımı susturamıyorum ama kyaslama sonucunda eşim herzaman üstün geldiği için çok şükürle bitiyor sonu.en yakn arkadasımda aynı sıkıntıyı dıle getırdı 3 gun once esıyle nezaman arası bozulsa ruyasında eskı sevgılsını gordgnu soyledı kendn paralıyor oda sankı elındeymıs gıbı.Rabbim şeytana uydurmasın diye diye dua edıyor garibim.elimizde değil tamamen seytani rüyalarda dusuncelerde.
Sevdenur,
Sağol canım benim
Bende vicdan var bide merhamet..
Seninde dediğin gibi başkası olsa çok daha farklı şeyler yapardı
O ikileme düştüm ama Allah var kendimi ve duygularımı frenledim hop!! Dedim..
Allah korusun vicdanım el vermez..
Eşimin bu soğukluğu genetik aileden,sülaleden gelme bir durumsağolsunlar buzdolabı gibidir sülaleside.. Ama sıcak olmalı olmak zorunda bana karşı
Valla evde erkek benim, kadın o yani eşim.. Ben onu şımartıyorum, sevgi sözcükleri söylüyorum,arada bir cimcik atıyorum :))) adam da TIK yok.. Arkadaş bu ne ya sanki ben erkeğim!!
Ama suç bende keşke bu kadar gönül adamı olmasaydım, sevgi pıtırcığıyım mübarek :))))))
Asyacan;
Çok haklısın, insan kendini suçlu hissediyor ama İnan elde değil.. Kim ister yahu evli iken bir başkasını düşünmeyi? Bence kesinlikle imtihan ..
Önemli olan büyük yanlışlara düşmemek.. Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?