• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana merhameti yok..

zilanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
154
0
46
Bartın
sadece anlatmak istiyorum..canım çok sıkkın ve de çok üzgünüm..aslında ne hissettiğimi bilmiyorum..eşimle aramız bi kaç gündür küçük bi nedende iyi değil..bende hastayım ve midem bulanıyor dün gece sürekli kustum ve eşim bir kere gelip bana bakmadı.. gün içinde hasta olduğumu bile bile beni hiç arayıp sormadı..gece elinde telefonla oyun oynuyor ama bana bir kere bakmadı..o kadar kötü oldum ki sen bana kötü bi hastalık geçirsem bakmazsın dedim..cevap bile vermedi,suratıma dahi bakmadı..çok üzülüyorum..

Birkaç gündür aranızın bozulmasına sebep olan konuyu halletmeyi deneyin önce.
Sonra siz de ona bakmayın aynı tavır devam ederse.
Birşey beklemeyin bir süre bakalım ondan.

size çok geçmiş olsun...eşiniz merhametsizlikten daha kötü kindarmış..kini geçince nasıl oldun der.Allah ıslah etsin,kinini içinden alsın...

aslında çok basit bir sebep ama o büyütüyor.allaha şükür durumumuz iyi bende çalışıyorum..ve ben daha yeni evliyim.tatile gideceğimiz için bi kaç parça birşey aldım bunlara söylendi ama kalbimi çok kırarak..sonra hç bişey olmamış gibi davranmaya başladı..bende yüz vermedim haklı olarak ve gece gitti başka odada yattı..ertesi günü de bvöyle oldu.

aslında çok basit bir sebep ama o büyütüyor.allaha şükür durumumuz iyi bende çalışıyorum..ve ben daha yeni evliyim.tatile gideceğimiz için bi kaç parça birşey aldım bunlara söylendi ama kalbimi çok kırarak..sonra hç bişey olmamış gibi davranmaya başladı..bende yüz vermedim haklı olarak ve gece gitti başka odada yattı..ertesi günü de bvöyle oldu.

eşin durumu yan odada yatacak kadar abartmış.5 yıllık evliyim ne kavgalarımız oldu ama daha 1 kez bile yatak ayırmadık.
sana tavsiyem eğer haklıysan kesinlikle arkasında dur ve alttan alma.bir kere alttan alırsan devamı gelir.

ay hepsimi aynı bunlarınnn....
valla kafayı yicem..
bırak gitme üstüne dicem olmuyo öyle...
konuşursa düzgünce al karşına konuş demekten başka çare kalmıyo...
evet sana karşı hiç merhameti olmadığı açık...
sen geri adım atacaksın bu durumda..

ay hepsimi aynı bunlarınnn....
valla kafayı yicem..
bırak gitme üstüne dicem olmuyo öyle...
konuşursa düzgünce al karşına konuş demekten başka çare kalmıyo...
evet sana karşı hiç merhameti olmadığı açık...
sen geri adım atacaksın bu durumda..

okadar kötüydüm ki yanına gittim sen bana kötü bi hastalık geçirsem bakmazsın dedim elindeki telefonla ben orda konuşmuyormuşum gibi yokmuşum gibi oyun oynmaya devam ettim..sabaha kadar ağladım..ne olursa olsun hastalık bu..ben şimdi bu adamın sevgisine nasıl inanayım..

üstüne gitme canım. eminim eşinde ister senin güzel ve bakımlı olmanı vs. aldığın seylere takılmamıstır işi falan kötü gitmiştir biriyle tartışmıstır bişiler duymuştur nazıda sana gecmiştir bu sekilde davranmıstır bence. ama bu yatak ayırma olayı hiç hoş değil mutlu anında sarıp sarmalayıp uyuyorken bu durumda gitmesi gercekten sinir bozucu ama metanetini koru üstüne gitme hatta sen ona karsı dahada ılımlı ol inatlaşınca 2 taraf işin içinden cıkamıyorsun güzel kahvaltı hazırrla gömleğini utule yaptıklarını yüzüne vurma büyüklük sende kalsın canım . mutluluklar dilerim:16:

ilk kez olmamıştır kanımca bu yaptığı.
aranızdaki sorun ne.
yoksa durduk yere mi böyle davranıyor.

bu tip erkekleri falakaya yatırcaksın, ayaklarının üstüne basamıcaklar, zonklucak böyle içerden içerden. işte o zaman sana muhtaç olurlar.

şu var ben orda ölüyor olsam umrunda olmayacak bir tavır içindeydi..yatak ayırma işini geçenlerde de yaptı uyardım onu hatta gel yerine yat diye kaç defa gittim gelmedi..daha sonra geldiğinde defalarca bunu birdaha yapma aramıza soğujluk girmesin dedim.aa yine yaptı..üstelik hayat arkadşına bir kere dönüp bakmadı..onu ödüllendiremeyeceğim malesef..

ilk kez olmamıştır kanımca bu yaptığı.
aranızdaki sorun ne.
yoksa durduk yere mi böyle davranıyor.

bu tip erkekleri falakaya yatırcaksın, ayaklarının üstüne basamıcaklar, zonklucak böyle içerden içerden. işte o zaman sana muhtaç olurlar.

aramızdaki sorun anlattığım mesele..zaten normalde de tripli biri.herşeyi geçtim yatağı ayırmasını fln..hayat arkadışına böyle umarsızca davranması beni çok üzdü..

valla ne yalan söyleyim, gerek sizinki gibi konular olsun, gerek cinsellik hakkında eşinden ahlaksız teklifler duyanlar olsun, bu tarz konuları okudukça eşimin kıymetini daha da anlıyorum..

haklısın canım aile içinde neler yasadığınızı bilemicem yalnız bu kadar katı olacağını düşünememiştim..[/I]

aramızdaki sorun anlattığım mesele..zaten normalde de tripli biri.herşeyi geçtim yatağı ayırmasını fln..hayat arkadışına böyle umarsızca davranması beni çok üzdü..

bu çok basit bir şey, ben bu derece sorun yaratılacak bir hadise görmüyorum ortada..
demek istediğim hep mi böyle davranıyor, en ufak, incir çekirdeğini doldurmayacak konularda bile..

haklısın canım aile içinde neler yasadığınızı bilemicem yalnız bu kadar katı olacağını düşünememiştim..[/I]

sürekli kalbimi kırar sonra yanaşır bana unuturum..alttan alırım..ufak tefek şeylerden kırgınlık yaratmayı pek bi sever..ama dün geceki hareketini ona yakıştıramadım..

ne güzel canım allah size bolca mutluluk versin..

allah hepimize bol mutluluk, huzur versin canım..aynı evin içinde yabancı gibi durmak kadar illet bir şey yok..
biz de bazen tartışıyoruz ama, uzatmıyorum ben artık.
önceden uzatıyordum, yabancı gibi oluyorduk.
çok üzücü bir durum.

benim saçma salak huylarımdan kaynaklanıyor bu yabancı gibi olma meselesi de.
sonra baktım böyle olmuyor, artık uzatmıyorum.
iyiki de uzatmıyorum.

Back
X