• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana merhameti yok..

ben yeni üye oldum,nasıl konu açılır ne yapılır bilmiyorum açıkcası ama sizin cümlelerinizi okudum kayıtsız kalamadım.Ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama şunu unutmayın kimse size böyle davranamamalı en azından bu kadar üzememeli kim olursa olsun,hayat akıp gidiyor ve dönüp baktığımızdan giden ömür oluyor.Hayatınızın bir tadı vardır illaki o tadı çıkartmaya bakın,en azından iç aleminizde yapın bunu derim.

allah hepimize bol mutluluk, huzur versin canım..aynı evin içinde yabancı gibi durmak kadar illet bir şey yok..
biz de bazen tartışıyoruz ama, uzatmıyorum ben artık.
önceden uzatıyordum, yabancı gibi oluyorduk.
çok üzücü bir durum.

benim saçma salak huylarımdan kaynaklanıyor bu yabancı gibi olma meselesi de.
sonra baktım böyle olmuyor, artık uzatmıyorum.
iyiki de uzatmıyorum.

amin canım aminnn.normalde bende uzatan taraf değilim..böyle husuzrsuz mutsuz olacağıma unutup giderdim..ama bu sefer öyle değil hem önce kalbimi kırıyor,sonra haklıymış gibi yatak ayırıyor..sonrada bi eşine bakmıyor..hastalık bu bunu bana nasıl yapabilir bu kadar merhametsiz kayıtsız nasıl durabilir..nasıl ya..

sürekli kalbimi kırar sonra yanaşır bana unuturum..alttan alırım..ufak tefek şeylerden kırgınlık yaratmayı pek bi sever..ama dün geceki hareketini ona yakıştıramadım..

yani yakıştırılacak bir davranıs degilki canım.. peki hep mi rhatsızlıgında böyle ilgisiz davranıyor?:44:

yani yakıştırılacak bir davranıs degilki canım.. peki hep mi rhatsızlıgında böyle ilgisiz davranıyor?:44:

nianlıyken flnda arada böyle yapardı..benim sevdiğim insan bu mu dedim..artık aynı evdeyiz ve benim banyoda fln kusarken sesimi de duyuyordu..ağladığımı duyuyordu..ben ne yapmalıyım?

nianlıyken flnda arada böyle yapardı..benim sevdiğim insan bu mu dedim..artık aynı evdeyiz ve benim banyoda fln kusarken sesimi de duyuyordu..ağladığımı duyuyordu..ben ne yapmalıyım?

anlamadım gitti neden bu kdar kin besledğini ne kötü eşine karsı bunları beslemek.. illaki atışmalar kavgalar olacak ama normal bir durum yok ortada rahatsızsın koşup yanına ne olur hayatım iyimisin hastaneye gidelim hemen demesini beklerdin.. beklerdik.. :44:

ne olursa olsun yüce rabbim bana kin duygusunu vermesin..ben ona ne kadar kızgın kırgın olsam da şuanda hsta olsa içim gider..canım yanar..

normal olanda bu canım.. Amin eşinin kalbindende bu kin duygusunu cekip çıkarsın Allahım İnşallah mutlu olun bundan sonra..

şu var ben orda ölüyor olsam umrunda olmayacak bir tavır içindeydi..yatak ayırma işini geçenlerde de yaptı uyardım onu hatta gel yerine yat diye kaç defa gittim gelmedi..daha sonra geldiğinde defalarca bunu birdaha yapma aramıza soğujluk girmesin dedim.aa yine yaptı..üstelik hayat arkadşına bir kere dönüp bakmadı..onu ödüllendiremeyeceğim malesef..

bir erkek kolay kolay yatağını ayırmaz. genelde kadınlar yapar bunu çok öfkelendiklerinde. senden uzaklaşmış ve ilgisizleşmiş. genel karakteri mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle?

bir erkek kolay kolay yatağını ayırmaz. genelde kadınlar yapar bunu çok öfkelendiklerinde. senden uzaklaşmış ve ilgisizleşmiş. genel karakteri mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle?

kendisi ilgiyi sever haksız da olsa haklı durumunda olmak için yapıyoır bunu huyunu biliyorum..yazık diyorum en son yaptığına..

anlamadım gitti neden bu kdar kin besledğini ne kötü eşine karsı bunları beslemek.. illaki atışmalar kavgalar olacak ama normal bir durum yok ortada rahatsızsın koşup yanına ne olur hayatım iyimisin hastaneye gidelim hemen demesini beklerdin.. beklerdik.. :44:

demeyi bırak göz ucuyla bile bakmadı ki..

Esin evdemi su an bilmiyorum, eger degilse aksam gelince hala aynı
tavırdaysa, oturduğu odaya git birşey alicakmiş gibi yap
ve küt diye düş yere bayılma numarası yap.

şöyle güzelce bir korkut beyfendiyi :)
Görsùn merhametsizligi.
Bazen böyle numaralar yapmak gerekiyor onlara. :ssz:

Görsùn merhametsizligi.

:) canım ya inan yapamam beceremem komik duruma düşerim belli ederim..o işte geldiğinde ben uyuyo oluyorum..ben gerçekten yaptığının fakında olmasını istiyorum

bu yaptıklarının,beni üzdüğünün farkında olmasını nasıl sağlıyacağım ben

Güçlü olarak zilanay.

Bakın yeni evlisiniz. Bu yaşadıklarınız normal mi, hayır fakat olabilir bazı insanların hayatlarında. Bunun önüne geçmezseniz çok başınız ağrır.
Bir kadın hasta olduğunda da güçlü olabilir değil mi ? Farzedin ki eşiniz evde yok siz istifra ederken.
Size bu şekilde merhametsiz davrandığında AĞLAMAYIN, sitem etmeyin.
Aldırmaz görünün. Yatağı ayırdığında tek ve net bir uyarı yapın ve bir daha üstelemeyin.

''Hasta olduğumda bakmazsın'' sözünün yeri şimdi değil iyi olduğunuz zaman '' Allah korusun ağır hasta olacağım, ağır bir sıkıntı yaşayacağım bir zaman sırtımı dayayacağım güveneceğim bir erkeğimin olduğunu bilmek isterim, bunu bana hissettirmelisin'' deyip köşeye çekilin.

Bugünlerde ki duygularınızı anlatan bir mektup yazın. Önce onure edin eski günlerden, sonra derdinizi anlatın şikayet etmeden, suçlamadan.

Bu zamandan sonrada sizde aldırmaz görünün.
Böyle zamanlarda kitap okuyun, uzanıp müzik dinleyin, kendinize bir ekmek arası yapıp yanında yiyin v.s işte siz nasıl aldırmaz ve güçlü görünüyorsanız öyle yapın.

Aranız düzeldiğinde ise bu yaptıklarıyla kalbinizi kaybedeğini anlatın.

Kısacası aranız iyi olmadığında çok güçlü görünün. Zor bir erkek tipi var karşınızda, hayatınızı tüketmeyin üzülerek.

Görsùn merhametsizligi.

allah iyiligini vermesin senin emi:) nasil güldürdün beni ya:)

Eşiniz hastalandığı zaman sizde ona karşı merhametsiz olun,sizi anlar belki.

Güçlü olarak zilanay.

Bakın yeni evlisiniz. Bu yaşadıklarınız normal mi, hayır fakat olabilir bazı insanların hayatlarında. Bunun önüne geçmezseniz çok başınız ağrır.
Bir kadın hasta olduğunda da güçlü olabilir değil mi ? Farzedin ki eşiniz evde yok siz istifra ederken.
Size bu şekilde merhametsiz davrandığında AĞLAMAYIN, sitem etmeyin.
Aldırmaz görünün. Yatağı ayırdığında tek ve net bir uyarı yapın ve bir daha üstelemeyin.

''Hasta olduğumda bakmazsın'' sözünün yeri şimdi değil iyi olduğunuz zaman '' Allah korusun ağır hasta olacağım, ağır bir sıkıntı yaşayacağım bir zaman sırtımı dayayacağım güveneceğim bir erkeğimin olduğunu bilmek isterim, bunu bana hissettirmelisin'' deyip köşeye çekilin.

Bugünlerde ki duygularınızı anlatan bir mektup yazın. Önce onure edin eski günlerden, sonra derdinizi anlatın şikayet etmeden, suçlamadan.

Bu zamandan sonrada sizde aldırmaz görünün.
Böyle zamanlarda kitap okuyun, uzanıp müzik dinleyin, kendinize bir ekmek arası yapıp yanında yiyin v.s işte siz nasıl aldırmaz ve güçlü görünüyorsanız öyle yapın.

Aranız düzeldiğinde ise bu yaptıklarıyla kalbinizi kaybedeğini anlatın.

Kısacası aranız iyi olmadığında çok güçlü görünün. Zor bir erkek tipi var karşınızda, hayatınızı tüketmeyin üzülerek.

çok güzel söylemişsiniz..bende fazla duygusal bi insanım işte..ayrıyetten o ikizler burcu..biz ikimizde çalışıyoruz..ben uyurken işten geliyor,o uyurken de ben işe gidiyorum..böyle bir hayatımız var.ben her türlü problemimi konuşarak çözerim..ama onunla bu olmuyor..haksız çıkacağını bilmek onu delirtiyor..

:) canım ya inan yapamam beceremem komik duruma düşerim belli ederim..o işte geldiğinde ben uyuyo oluyorum..ben gerçekten yaptığının fakında olmasını istiyorum

Zaten yapmamanız taraftarıyım. Bu tür oyunlar kadını zayıf göstermekten başka işe yaramaz.
Eşiniz tarzında ki insanlara zaten bu ters teper ve yine zaten doğru ve etik bir durum değil.

Eşiniz çocukça davranıyor. Küsmek, yatağı ayırmak çok ayıp.
İnanın siz hasta olduğunuzda aldırmaz görünmesinden daha yanlış, özellikle bunların üzerinde durun.

Back
X