bu yaptıklarının,beni üzdüğünün farkında olmasını nasıl sağlıyacağım ben
Güçlü olarak zilanay.
Bakın yeni evlisiniz. Bu yaşadıklarınız normal mi, hayır fakat olabilir bazı insanların hayatlarında. Bunun önüne geçmezseniz çok başınız ağrır.
Bir kadın hasta olduğunda da güçlü olabilir değil mi ? Farzedin ki eşiniz evde yok siz istifra ederken.
Size bu şekilde merhametsiz davrandığında AĞLAMAYIN, sitem etmeyin.
Aldırmaz görünün. Yatağı ayırdığında tek ve net bir uyarı yapın ve bir daha üstelemeyin.
''Hasta olduğumda bakmazsın'' sözünün yeri şimdi değil iyi olduğunuz zaman '' Allah korusun ağır hasta olacağım, ağır bir sıkıntı yaşayacağım bir zaman sırtımı dayayacağım güveneceğim bir erkeğimin olduğunu bilmek isterim, bunu bana hissettirmelisin'' deyip köşeye çekilin.
Bugünlerde ki duygularınızı anlatan bir mektup yazın. Önce onure edin eski günlerden, sonra derdinizi anlatın şikayet etmeden, suçlamadan.
Bu zamandan sonrada sizde aldırmaz görünün.
Böyle zamanlarda kitap okuyun, uzanıp müzik dinleyin, kendinize bir ekmek arası yapıp yanında yiyin v.s işte siz nasıl aldırmaz ve güçlü görünüyorsanız öyle yapın.
Aranız düzeldiğinde ise bu yaptıklarıyla kalbinizi kaybedeğini anlatın.
Kısacası aranız iyi olmadığında çok güçlü görünün. Zor bir erkek tipi var karşınızda, hayatınızı tüketmeyin üzülerek.