• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana merhameti yok..

bence eşinizinki ilgisizlik değil kincilik
benim eşimde kincidir olan bir olayı unutmaz senelerce
eşinde sana kin tutmuş belliki
ama yatak ayırmak bu durumlarda hiç hoş değil
dön arkanı uyu konuşma ama başka odya gitmekte nesi canım
hata etmiş eşin

belki yapmak gerekiyor böylelerine ama yapamam tanıyorum biliyorum kendimi ben onu kadar gaddar olamam malesef:50:

bence sizin evliliğinizin problem kaynagı bu

adam ıstemeden herşeyi vermek...

sen sadece o hastalanınca değil, eminim bütün konularda bu kadar vericisin...

hastalıklara karşı duyarsızlar duyarsız oldukları yetmezmiş gibi dertten de anlamazlar. eminim sen istifra ederken aman nolcak üşütmüştür diye ne kadar basite almıştır olayı. oysa onlar bi nezle olsa biz pervane oluruz etraflarında. benim sevgilim hayat arkadaşım dediğim ciddi düşündüğüm kişi de bi benzeri inanki. annem hastalandı senin gibi istifra ishal falan aldım hastaneye götürdüm yalnızdım ve çok ihtiyacım vardı ona. aradım hastanedeyim diye geliyorum dedi ve napmış biliyomusunuz arabayı bırakıp otobüsle geldi... ve benim ona ihtiyacım olan zamanda o otobüste gelmekle meşguldü. anneme serum takılmıştı o gelene kadar serum bitti nerdeyse. gelip bi 5-10 dk göstermelik durdu yanımda. üstelik taksi parası verebilecek arabayla gelebilecek imkanı olmasına rağmen. yine ben geçenlerde hastalandım doktora gidicektim yanımda bile gelmedi benimle.böyle zamanlarda yanımızda olmıycaklarsa ne zaman olacaklar bu nasıl bir düşünce yapısı anlayamıyorum. mutlu günlerde herşey güzel hastalıkta sorunda biz yalnızız. olacak şey değil

bence sizin evliliğinizin problem kaynagı bu

adam ıstemeden herşeyi vermek...

sen sadece o hastalanınca değil, eminim bütün konularda bu kadar vericisin...

zaten herşeyde ben alttan alırım..konular uzamasın dahada üzülmeyelim diye..böyle yaparak değerim kalmadı demekki..

hastalıklara karşı duyarsızlar duyarsız oldukları yetmezmiş gibi dertten de anlamazlar. eminim sen istifra ederken aman nolcak üşütmüştür diye ne kadar basite almıştır olayı. oysa onlar bi nezle olsa biz pervane oluruz etraflarında. benim sevgilim hayat arkadaşım dediğim ciddi düşündüğüm kişi de bi benzeri inanki. annem hastalandı senin gibi istifra ishal falan aldım hastaneye götürdüm yalnızdım ve çok ihtiyacım vardı ona. aradım hastanedeyim diye geliyorum dedi ve napmış biliyomusunuz arabayı bırakıp otobüsle geldi... ve benim ona ihtiyacım olan zamanda o otobüste gelmekle meşguldü. anneme serum takılmıştı o gelene kadar serum bitti nerdeyse. gelip bi 5-10 dk göstermelik durdu yanımda. üstelik taksi parası verebilecek arabayla gelebilecek imkanı olmasına rağmen. yine ben geçenlerde hastalandım doktora gidicektim yanımda bile gelmedi benimle.böyle zamanlarda yanımızda olmıycaklarsa ne zaman olacaklar bu nasıl bir düşünce yapısı anlayamıyorum. mutlu günlerde herşey güzel hastalıkta sorunda biz yalnızız. olacak şey değil

aynen öyle canım..dün geceden beri çok yıprattım kendimi..ama şuanda umrumda değil kendisi..görmek dahi istemiyorum.ben onun yüzünde bu kdar kendimi harap etmemeliyim..üzmemeliyim..

okadar kötüydüm ki yanına gittim sen bana kötü bi hastalık geçirsem bakmazsın dedim elindeki telefonla ben orda konuşmuyormuşum gibi yokmuşum gibi oyun oynmaya devam ettim..sabaha kadar ağladım..ne olursa olsun hastalık bu..ben şimdi bu adamın sevgisine nasıl inanayım..

bende söylemiştim aynısını eşime...
evet bakamam nasıl bakayım götürürüm annene demişti hemde ciddi ciddi..
allah yardımcın olsun..
zordur böyle insanlar..
insanın şöyle bi ağzının üstüne çarpıp kapıyı çekip gidesi gelir....

allah yardımcın olsun..
zordur böyle insanlar..

canım senin eşin de iyice çok oldu artıkkk :47:

allah yardımcın olsun..
zordur böyle insanlar..

allah bence bunlara yardım etsin..bir anda onun hiç birşeyi haketmediğini gördüm..çünkü bu gibi durumlar hassas..

bütün yorumları okuyamadım canım ne kadarlık evlisin sen....

daha 2 aylık evlisin ve eşinin yaptığına bak...

eşinin aklını başına toplaması için kızılcık sopası lazım.

allah yardımcın olsun..
zordur böyle insanlar..

ve aynı şeyi rahmetli babam anneme yaptı. annem düştü kolunu kırdı ben sana bakamam diye anneanneme yolladı annemi..

buna benzer hareketleri vardı ama bu kadarı yoktu..hadi ozaman babamın yanındaydım..ama şimdi bi evde bi o bi ben..gözünün önünde..aklım almıyor..aramız düzelse bile ona eskisi gibi olamıycam..

aslında çok basit bir sebep ama o büyütüyor.allaha şükür durumumuz iyi bende çalışıyorum..ve ben daha yeni evliyim.tatile gideceğimiz için bi kaç parça birşey aldım bunlara söylendi ama kalbimi çok kırarak..sonra hç bişey olmamış gibi davranmaya başladı..bende yüz vermedim haklı olarak ve gece gitti başka odada yattı..ertesi günü de bvöyle oldu.

Çok yüz verme canım. Bırak zamana. Erkeği çok şımartmaya gelmez. Burnunu sürtmek lazım biraz. Alttan alma. Anlasın hatasını. Hem çalışıyosun para kazanıyosun tabiki hakkın alışveriş yapmak.. Hemde gelip aldıklarına laf ediyo.. Oldu canım..

Aaaa olurmu canım, onun telefonundaki oyunu kadar önemli olamaz hastalığın,
Bizde evlilik yıldönümüzde güzel bir yemek yiyelim dedik benim teklifim üzerine ama eşim,
Benimle konuşmak yerine 1 saat telefonda oyun oynadı ve sürekli ikaz etmeme rahmen,
O kadar sinir oldumki, benimle ilgilenmesini geçtim etrafa karsı rezillik, sap sap oturdum yanında
Offf evde tamamda dışarıda bari yapma diyorum:47:
O telefonu alıp kafasında parçalicam az kaldı:(
Sıkma canını canım, ama eşinin burnunuda surtmeyi unutma

Back
X