Bana mı garip geliyor yoksa normal mi ?

Ya oğlu plastik tabak almış oğlum plastik tabak almış 5 tlye konuşma bu herseyde pazara gittim 20 tlye bunu aldım sunu aldim sormadan söylüyor bende bu muhabbetten sıkılıyorum gercekten abartısız hep bunu konusuyor
Belki alım gücü ancak o kadarına yetiyordur sizin ailenizde alım gücü iyi olabilir o yüzden şu kadara aldım lafı sözü edilmiyor olabilir ama herkesin alım gücü bu zamanda çok düştü bi yerden de kesesini düşünmek zorunda siz bunu ayıplayamazsınız

Belki alım gücü ancak o kadarına yetiyordur sizin ailenizde alım gücü iyi olabilir o yüzden şu kadara aldım lafı sözü edilmiyor olabilir ama herkesin alım gücü bu zamanda çok düştü bi yerden de kesesini düşünmek zorunda siz bunu ayıplayamazsınız
Alım gücü de durumlarida ailemden iyi buna emin olun ve bu böyle olduğu ve cimrilik gördüğüm icin ailenin geneli böyle annelerinden büyüklerinden bunu gördükleri icin sohbetleri hep bu sekilde bende cimri para konusan insanları sevmiyorum ama degistiremem de degistirmeyi cok isterdim wlimde olsaydı ekonomi zaten kötü ama bildim bileli böyle oldugu icin

Aliskanligi,yaşam yarzi bu..
1 TL ucuz oldugu için farkli bir markete 4 km yürüyen insanlar tanıyorum.
Ayrica bunalıp nefesenize daral gelecek ne var bunda ?
Size normal gelen kadına pahali geliyor belli ki..
Böyle bir ailede buyumediginiz için durumu yadirgiyor olabilirsiniz ancak tepkiniz aşırı bence.
Sizin Bunalıma girme durumunuz çok uç yani,çok asiri ve yersiz bana kalırsa.
Kendi paranızla istediginizi alamıyor musunuz ?
O istedigi kadar konuşsun.
Sürekli hayatı para konusan paradan başka muhabbeti olmayan insanları neden normal görüyüm bunalıyorum sevmiyorum uç yaşamamın sebebi sıkıldım yaşamayan anlamaz galiba evet cok tepkili gelebilir ama genelindede olunca çekilmiyor tabi basi kv cekiyor

Ne var ki bunda bir erzanmış işte 😄😄

Profil fotoğrafına kendini koyma kuzum tanıyan çıkar sorun yaşama. Konuya gelince beraber mi oturuyorsunuz yani bu sözleri sık sık mi söylüyor ki bu kadar rahatsiz oldunuz

Profil fotoğrafına kendini koyma kuzum tanıyan çıkar sorun yaşama. Konuya gelince beraber mi oturuyorsunuz yani bu sözleri sık sık mi söylüyor ki bu kadar rahatsiz oldunuz
Evet belli bi süre beraber yasıycaz bazı sebeplerden dolayı aynen öyle sürekli söylüyor bu yüzden

Kayınvalidem ne alsa fiyatını söylüyor şunu 5 tlye aldım Kürtçe de ucuza erzan diyolar arkadaş 10' lafından 9'u şunu şu kadara aldım ''erzane'' okadar sinir oluyorum ki patlıycak gibi oluyorum benim ailemde para ne nekadar pahalı olsa da p fiyat bütçe konuşulmazdı cömert eli açık insanlardı böyle insanlara alışamıyorum herhangi fiyatı normal olan biseyede pahalı diyor evet şuan ekonomi kötü ama bu ekonominin dışında herşeyi konuşurken parasını söyleyerek konuşuyor ben mi garibim bana garip geliyo anlamıyorum ama nefesim daralıyor sürekli para fiyat cimriliği artı bunalıma sokuyor beni
şu donemde bende yaparim bunu en son aldigim pantolonlarla gurur duyuyirum mesela anlatmadigim insan kalmadi :KK53:

Alım gücü de durumlarida ailemden iyi buna emin olun ve bu böyle olduğu ve cimrilik gördüğüm icin ailenin geneli böyle annelerinden büyüklerinden bunu gördükleri icin sohbetleri hep bu sekilde bende cimri para konusan insanları sevmiyorum ama degistiremem de degistirmeyi cok isterdim wlimde olsaydı ekonomi zaten kötü ama bildim bileli böyle oldugu icin

Ünlülerde de var faturaları kontrol edip çalışanlarına hesap soran pazardan aldığını marka kıyafet çantayı şu fiyata aldığını bi yemeğe kahveye ne kadar ödediğini açıklayan
Sizin eşinizin ailesinde ne varki artık öyle kabul edeceksiniz yapacak bişey yok siz başkası için huyunuzu değiştirmeyeceğinize göre başkalarıda değişmez herkes farklı

Ünlülerde de var faturaları kontrol edip çalışanlarına hesap soran pazardan aldığını marka kıyafet çantayı şu fiyata aldığını bi yemeğe kahveye ne kadar ödediğini açıklayan
Sizin eşinizin ailesinde ne varki artık öyle kabul edeceksiniz yapacak bişey yok siz başkası için huyunuzu değiştirmeyeceğinize göre başkalarıda değişmez herkes farklı
Ünlülerin ve bizim alakamızı pek anlayamadım be n miyin yani sorunlu 🤷

Ünlülerin ve bizim alakamızı pek anlayamadım be n miyin yani sorunlu 🤷
Konudaki düşünce yapısı ikiye ayrıldı kimisi hak veriyor kimisi normal görüyor yapı meselesi ile ilgili galiba ben paraya fazla önem vermem cok konusmam mecburen harciycaksam harcarim veririm herkesde öyle olsun isterim çünkü hakli olabilirler hayat pahali ama bu pahalılığın otesinde huy edinilmis konusma tarzi alıscam takmiycam yapacak bisey yok🤷 yorum yazan Herkese teşekkür ederim ❤️

Kayınvalidem ne alsa fiyatını söylüyor şunu 5 tlye aldım Kürtçe de ucuza erzan diyolar arkadaş 10' lafından 9'u şunu şu kadara aldım ''erzane'' okadar sinir oluyorum ki patlıycak gibi oluyorum benim ailemde para ne nekadar pahalı olsa da p fiyat bütçe konuşulmazdı cömert eli açık insanlardı böyle insanlara alışamıyorum herhangi fiyatı normal olan biseyede pahalı diyor evet şuan ekonomi kötü ama bu ekonominin dışında herşeyi konuşurken parasını söyleyerek konuşuyor ben mi garibim bana garip geliyo anlamıyorum ama nefesim daralıyor sürekli para fiyat cimriliği artı bunalıma sokuyor beni
Evet garip ama takarsanız kafaya siz üzülür stres olursunuz, ne derse desin gülün geçin🙏🏻

Sizlik bir durum yok. Boşuna bilemeyin kendinizi. Kadın istediğini konuşur. Günlük hayatta ne konuşacağını da danışacak değil.

Back
X