Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü ben yurt dışındayım hava alanında bile çocukları benden alırlar yalnızım anlıyor musunuz ?
Çocuklar ne sende ne o ailede kalmalı zaten keşke oranın yetkilileri kimse alsalar elinizden.
Ama muhtemelen kendi pisliğinizde boğuluyorsunuz ve kimse farketmesin diye çabalıyorsunuz. Polise gitmemen de bu yüzden.

Çocuklar ne sende ne o ailede kalmalı zaten keşke oranın yetkilileri kimse alsalar elinizden.
Ama muhtemelen kendi pisliğinizde boğuluyorsunuz ve kimse farketmesin diye çabalıyorsunuz. Polise gitmemen de bu yüzden.
Git başımdan

Muhtemelen defol gitbeee! Diyeceksin ama
Nilu12 Nilu12 normalde de herkese ve herseye karşı boyle agresifleșip, üslubunu bozar misin?

Her cevap yazana sayfamdan git demişsin, e herkes giderse kim yorum yapacak?
Buraya konu acildiysa, site kurallari çerçevesinde isteyen yazabilir, konu seninn diye kovamazsin ki.
Mesela bu yürü defol git dedigin sitenin admini

Burada insanlar sana boşan diyor çünkü seni düşünüyor, normal olan bu, anlaşamiyorsan ayrilirsin ama sen onlarada çıkışıyorsun.
Ayrica buradakiler Rusyadaki medeni kanunlari bilmiyor, mesela eșin rus vatandaşı olduğu icin, bosandiginda çocuklarini sana degil ona vereceklerini bilemeyiz ki biz, bunu soylemis olsan ona göre yorum yapilirdi.

Sana soylenilen herşeye olumsuz ve agresif cevaplar veriyorsun, ne söylenmesini istiyorsun? Beklentin ne?
Yaşadığım hayat beni böyle yapmış (

Bizde boşanmak en son olacak bir şeydir başka yolu yok mu şunun ?
Bizde bizde diyenler i hiç anlamıyorum g.dogulu akrabalar da bizde boşanmak yok bizde boşanmak yok derlerdi ben de inanırdım sonra biraz bakınca bunun ayakta durmaya korkan kadınların yalanı olduğunu gördüm zira boşanmalar gayet varmış ayakta duran da paşalar gibi duruyormuş

Bizde bizde diyenler i hiç anlamıyorum g.dogulu akrabalar da bizde boşanmak yok bizde boşanmak yok derlerdi ben de inanırdım sonra biraz bakınca bunun ayakta durmaya korkan kadınların yalanı olduğunu gördüm zira boşanmalar gayet varmış ayakta duran da paşalar gibi duruyormuş
Ben korkmuyorum,işin sonrasını düşünüyorum bana hayatı zindan edecekler,koca olacak adamı bir tek geceler görüyorum

Hayır kimsem yok .bana sahip çıkacak insanlar Azerbaycan’da.boşanmama sebeblerinden biri 2 çocuk eğer boşanırsam çocuklar babada kalır,çünkü onlar Rus vatandaşları
Eşiniz de mi Rus o yüzden mi çocuklar onda kalıyor? Rusça biliyorsanız polisle iletişime geçseniz sonuçta vatandaş değilsiniz diye sizi ölüme terk edecek değiller. Sonuçta şiddet görüyosunuz hak hukuk vardır heralde koskoca rusyada

Eşiniz de mi Rus o yüzden mi çocuklar onda kalıyor? Rusça biliyorsanız polisle iletişime geçseniz sonuçta vatandaş değilsiniz diye sizi ölüme terk edecek değiller. Sonuçta şiddet görüyosunuz hak hukuk vardır heralde koskoca rusyada
Yok o Rus değil ama Rus vatandaşı,çocuklar da öyle,hele oğlum doğulmamıştı kaynana söylüyordu seni boşayıcam çocuğu da vermeyeceğim paraları var herşey ederler

Dayak
Yok o Rus değil ama Rus vatandaşı,çocuklar da öyle,hele oğlum doğulmamıştı kaynana söylüyordu seni boşayıcam çocuğu da vermeyeceğim paraları var herşey ederler
O zaman çalış ve ayaklarının üzerinde dur ki çocuklarının velayetini alabil

Dert anlatanda kabahat
Nilu bak yaşadığın ortamdan dolayı çok dolusun ve hıncını burada bizlerden çıkarıyorsun.
İnsanlar sana yol gösteriyor hepsine bi bahanen var.
Kocanın senden seks istemesi sana muhtaç olduğunu göstermez.
Bir ister iki ister üçüncüde gider başkasıyla olur. Böylece sen kendi kendini cezalandırmış olursun yani bu hiç etkili bi yöntem değil.
Yani burada çirkinleşerek, tersleyerek, hakaret ederek bi yere varamazsın.
Sen şimdi bana en ağır küfürleri de etsen benim umrumda olmaz çünkü telefonu kapattığım anda unutacağım birisin.
Ama sen sürekli o ortamda olacaksın ve belli ki dayak yiyip duracaksın.
O yüzden bir an önce buradaki tavsiyelerden kendine uygun olanı seç ve uygulamaya çalış.
Yoksa ne yediğin dayak biter ne de konu açmaların.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X