Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün bir ton laf,abim bir keresinde söylemişti :sen eğer boşanıp gelirsen babamın seninle iyi davranacağını mı düşünüyorsun?”kaynananın yanında
Kocanızdan yediğiniz dayaktan evladır, bahane bunlar. Herkese hakaret edip kovuyorsunuz umarım kimse artık akıl verip yardım etmez size. Çok ayıp yaptığınız.

Hayırdır babanızın çiftliği mi burası ?

Söyle bir baktım da yorumlarınıza siz nasıl öğretmensiniz ?

Ağzınızdan küfür akıyor ve cok çiğ duruyorsunuz.

Biraz haddinizi bilin.
Burası herkese açık bir platform, beğenmiyorsan konu açmazsın ya da göz ardı edersin.

Nilu bak yaşadığın ortamdan dolayı çok dolusun ve hıncını burada bizlerden çıkarıyorsun.
İnsanlar sana yol gösteriyor hepsine bi bahanen var.
Kocanın senden seks istemesi sana muhtaç olduğunu göstermez.
Bir ister iki ister üçüncüde gider başkasıyla olur. Böylece sen kendi kendini cezalandırmış olursun yani bu hiç etkili bi yöntem değil.
Yani burada çirkinleşerek, tersleyerek, hakaret ederek bi yere varamazsın.
Sen şimdi bana en ağır küfürleri de etsen benim umrumda olmaz çünkü telefonu kapattığım anda unutacağım birisin.
Ama sen sürekli o ortamda olacaksın ve belli ki dayak yiyip duracaksın.
O yüzden bir an önce buradaki tavsiyelerden kendine uygun olanı seç ve uygulamaya çalış.
Yoksa ne yediğin dayak biter ne de konu açmaların.
Ablam ben hep dayak yemiyorum ki sebeplerini yazmışım telefonunu açmadığım için kendi fotolarımı whatsapp storylerine koyduğunu için(gözlüklü resmimi😂😂😂) delirdi o beni vurur ama şiddetli vurmaz o geceki gibi

Ben azeriyim o da Azeri,ben ta şu güne kadar anneme hep söylerimki beni neden tanımadığım insanlara verdin daha 19 yaştaydım,annem de söylüyor senden kötüleri var o adam kötü biri değil falan,şu da bir hakikat ki o herkesle iyi,bir tek bana yüzünü gösterir.kızım 5,oğlum 3 yaşta,öğretmenim,o değişecek ki kendim çalışıp para kazanacağım,ona muhtaç olmayacağım

Öğretmen oldugunuza emin misiniz? 19 yaşında biri üniversite mezunu (ogretmen) olamaz. Bu adamda sana üniversite okutmaz.
Umarım fakesindir

Dayak

O zaman çalış ve ayaklarının üzerinde dur ki çocuklarının velayetini alabil
Bırak Allah askına böyle bir kadına velayet mi verilir ?

Ağzından küfür akıyor, öfke kontrolü yok.
Hangi ülkede yaşıyorlarsa yetkililer bir an önce alsınlar çocukları ellerinden .

Ablam ben hep dayak yemiyorum ki sebeplerini yazmışım telefonunu açmadığım için kendi fotolarımı whatsapp storylerine koyduğunu için(gözlüklü resmimi😂😂😂) delirdi o beni vurur ama şiddetli vurmaz o geceki gibi
Ha tamam o zaman ablam bende hep dayak yiyon sandım eğer öyleyse sıkıntı yok

Öğretmen oldugunuza emin misiniz? 19 yaşında biri üniversite mezunu (ogretmen) olamaz. Bu adamda sana üniversite okutmaz.
Umarım fakesindir
Ben 1 yıl erken gitmişim üniversiteye,niye yalan söyleyeyim ki?!17 yaşım yoktu üniversiteye girdim.19 yaşta 3 cü kurs okuyordum o zaman Nişanşandım 20’de bitirdim ve cehenneme dahil oldum)

Yok o Rus değil ama Rus vatandaşı,çocuklar da öyle,hele oğlum doğulmamıştı kaynana söylüyordu seni boşayıcam çocuğu da vermeyeceğim paraları var herşey ederler
Rusça biliyorsanız polisle iletişime geçin. Yapamam diyorsanız da çocuklarınız reşit olana dek bir şekilde idare edin, size vurmasına izin vermeyin.

Rusça biliyorsanız polisle iletişime geçin. Yapamam diyorsanız da çocuklarınız reşit olana dek bir şekilde idare edin, size vurmasına izin vermeyin.
Vurmasından ziyade benimle hiç ilgilenmez,güzel bir fotomu whatsapta görünce o zaman anlar ki böyle bir karım var ve ısrarla fotonu ordan götürmemi söyler

sizin planınız eşinizin değişmesi üzerine kurulu anladıgım kadarıyla. yani mucize bekliyorsunuz maalesef. olayların içinde oldugunuz için göremiyorsunuz ama buradaki insanlar dışarıdan baktıkları için size çıkış yolu gostermeye çalışıyorlar. bi sakinleşin ve elinizin altında internet varken şiddete ugrayan kadınların alabilecekleri destekleri arastırın. öyle bir yasamdan cıkıp özgürleşmek hatta özgürlüğü düşünmek bile çok zor bunu biliyorum ama ayaga kalkıp bir adım atmanıza bakar. yeniden ve en bastan dusunmeye baslayın, mutlaka bir yolu vardır o evden kurtulmanın.

Ben 1 yıl erken gitmişim üniversiteye,niye yalan söyleyeyim ki?!17 yaşım yoktu üniversiteye girdim.19 yaşta 3 cü kurs okuyordum o zaman Nişanşandım 20’de bitirdim ve cehenneme dahil oldum)
Neden inanamadim söyleyim. Davranış tarziniz karşınızdaki insanlara karşı tavrınız böyle düşündürüyor.
Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz bu adamın boşanmak icin? Çalışır çocuğunuza da kendinize de yetersiniz mesleğiniz varsa.
Kayninvalideniz ne giydiğinize karisabiliyor bir spor ayakkabı bile alamiyorsaniz evli olsanız da çalışmanızı öneririm.

Neden inanamadim söyleyim. Davranış tarziniz karşınızdaki insanlara karşı tavrınız böyle düşündürüyor.
Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz bu adamın boşanmak icin? Çalışır çocuğunuza da kendinize de yetersiniz mesleğiniz varsa.
Sinirlerim alt üst ,6 yıldır evliyim şu zamana kadar ben böyle yaşamamıştım kaynanam Azerbaycan’a gitmiş hayatın tadını çıkarmak isteyeyim derken bir de bu çıktı başıma

Kıdıkla ben de güleyim 😏
Eşinizin sizi niye dövdüğünü anladım.
Dayak arsızı diyoruz biz buna.
Kesin car car carlayıp duruyorsunuz deli dürtmüş gübü dayagınızı yiyip oturuyorsunuz.
Şiddete karşıyım ama sizin de diliniz bu demek ki.
Eşiniz de zaten malın önde gideni oldugu için birbirinizle anlaşma şekliniz bu.

Eşinizin sizi niye dövdüğünü anladım.
Dayak arsızı diyoruz biz buna.
Kesin car car carlayıp duruyorsunuz deli dürtmüş gübü dayagınızı yiyip oturuyorsunuz.
Şiddete karşıyım ama sizin de diliniz bu demek ki.
Eşiniz de zaten malın önde gideni oldugu için birbirinizle anlaşma şekliniz bu.
Cevap vermiyorum artık ...istediğiniz kadar konuşun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X