- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Soruyor musunuz gerçekten?Peki ne olmalı?
Bosanin yahu? Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz?
Dünyaya bi daha mi geleceksiniz neden cekiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soruyor musunuz gerçekten?Peki ne olmalı?
Allahın bize bahşettiği kukuyu napalım saklayalım mıKuku ne ya?edep biraz yahu,bilseydim şuraya yazmazdım
Ben konuyu anlamadım neden bozuksunuz esınızleSelam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum.demek o günden bu yana eşim olacak adamla konuşmuyorum,elbiselerini bıraktığı gibi götürür hiç bir elbisesine bakmam,eve gelince aç mısın diye sormuyordum, o da kendi kendine söylenirdi bana bir şey söylemezdi,dün gece artık dayanamadı neyse geldi yanıma,bu arada yatağı ondan ayırmışım kızımla uyuyorum,gece geldi güya benim telefonumu arıyordu benden almağa.artık dayanamıyordu çünkü (18+anlamında)ben onu reddettim.seni hiçbir zaman affetmem,beni kimlerin yanında rezil ettin şimdi o insanların yanında seninle mi konuşacağım hiçbir şey olmamış gibi falan filan,bekleseydin bari morluklar gideydi sonra gelerdin yanıma,birde benden özür dilememi bekliyormuş,neyse istediği olmadı ama biliyorum yine gelecek ne yapayım sizce?konudan haberi olmayanlar bundan önceki konumu okuyup öğrene bilir
Başta yanlış anladım galiba, kadın şiddet gördüğü için morluklar varmış vücudunda. Diyo ki kocasına , bari morluklar geçince geleydin. nE?Bana muhtaç derken kukuya muhtaç mı demek anlamadım? Şiddet yaşanmışken cinsellik en sonki mesele olmalı oysa![]()
Kk kızlarının sana verdiği akıl belli. ya terket en acilinden babanlara git ya da asla ayrılamam diyorsan adamın suyuna git, dayak yeme.Selam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum
Şiddet görmüşsünüz napayım diye sormayın muhtacsa muhtac. Ya bosanin. Buna gücünüz yoksa en azından 1 yıl yalvarıp yakarsın ağlasın sizlasin ozurler dilesin hediyeler alsın gerçekten bir daha şiddet gostermeyecegine inanın ondan sonra. Hemen inanmayın ama iki söze kanmay
Yani o kadar yüzsüzsün ki morluk kalmışken geliyorsunBaşta yanlış anladım galiba, kadın şiddet gördüğü için morluklar varmış vücudunda. Diyo ki kocasına , bari morluklar geçince geleydin. nE?
Eltide sorun yok ki. Nilu baktı herkes onu itip kakıyor güçsüz diye, baktı bunlarda böyle, ben de dişime göre birini bulayım dedi. Ama olmadı.Nilu boşan artık boşan yeter ya.
Kaynana sıkıntı eş sıkıntı eltiyle sıkıntın var ne bekliyorsun sen bu aileden anlamıyorum yok baba hasta dayanamaz gidemem falan geç bunları.
Şaka gibi ciddenBaşta yanlış anladım galiba, kadın şiddet gördüğü için morluklar varmış vücudunda. Diyo ki kocasına , bari morluklar geçince geleydin. nE?
DefolAllahın bize bahşettiği kukuyu napalım saklayalım mı![]()
edepsizlik ne dedi ki? asıl senin cinsel anlamda bana muhtaç demen ayıp bize ne senin kukunu korumandan
![]()
Sen de o kadar gurursuzsun ki "şimdi bana muhtaç acaba affetsen miii siz olsanız napardınız" diyorsun.Yani o kadar yüzsüzsün ki morluk kalmışken geliyorsun
Boşanırsa şayet kendisi kaynana ve eşten kurtulacak eltide kendisinden kurtulacak.Eltide sorun yok ki. Nilu baktı herkes onu itip kakıyor güçsüz diye, baktı bunlarda böyle, ben de dişime göre birini bulayım dedi. Ama olmadı.![]()
Bu daha kötü ama ya. Dövdün çürüttün her yerimi, geçsin öyle sevişelim diyon . Çok ilginç gerçekten.Yani o kadar yüzsüzsün ki morluk kalmışken geliyorsun
Ha ha çok komik sanki elti melek ben şeytanBoşanırsa şayet kendisi kaynana ve eşten kurtulacak eltide kendisinden kurtulacak.
Yani pıttıkKuku ne ya?edep biraz yahu,bilseydim şuraya yazmazdım
Affetsem mi hani nerde o söz?!Sen de o kadar gurursuzsun ki "şimdi bana muhtaç acaba affetsen miii siz olsanız napardınız" diyorsun.
Senden küçük diye vurmayı hak görmedin mi kıza tokat atmadın mı?Ha ha çok komik sanki elti melek ben şeytan
Uçak bileti alıp Türkiye’ye dönün?Peki ne olmalı?
Nerde yaşadığımı nasıl bir durumda olduğumu bilmediğiniz için önceki konuyu okuyun dedim,ben Moskova’da yaşıyorum nasıl evi terk edeydim kimsem yok şurda
Yani lavanta kutusuYani pıttık