Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nilu boşan artık boşan yeter ya.
Kaynana sıkıntı eş sıkıntı eltiyle sıkıntın var ne bekliyorsun sen bu aileden anlamıyorum yok baba hasta dayanamaz gidemem falan geç bunları.

Selam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum.demek o günden bu yana eşim olacak adamla konuşmuyorum,elbiselerini bıraktığı gibi götürür hiç bir elbisesine bakmam,eve gelince aç mısın diye sormuyordum, o da kendi kendine söylenirdi bana bir şey söylemezdi,dün gece artık dayanamadı neyse geldi yanıma,bu arada yatağı ondan ayırmışım kızımla uyuyorum,gece geldi güya benim telefonumu arıyordu benden almağa.artık dayanamıyordu çünkü (18+anlamında)ben onu reddettim.seni hiçbir zaman affetmem,beni kimlerin yanında rezil ettin şimdi o insanların yanında seninle mi konuşacağım hiçbir şey olmamış gibi falan filan,bekleseydin bari morluklar gideydi sonra gelerdin yanıma,birde benden özür dilememi bekliyormuş,neyse istediği olmadı ama biliyorum yine gelecek ne yapayım sizce?konudan haberi olmayanlar bundan önceki konumu okuyup öğrene bilir
Ben konuyu anlamadım neden bozuksunuz esınızle

Bana muhtaç derken kukuya muhtaç mı demek anlamadım? Şiddet yaşanmışken cinsellik en sonki mesele olmalı oysa😒
Başta yanlış anladım galiba, kadın şiddet gördüğü için morluklar varmış vücudunda. Diyo ki kocasına , bari morluklar geçince geleydin. nE?

Selam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum
Kk kızlarının sana verdiği akıl belli. ya terket en acilinden babanlara git ya da asla ayrılamam diyorsan adamın suyuna git, dayak yeme.
Böyle davrandın ne kadar devam ettireceksin ki? Son konumda basit,kavga bile olmayacak bir meseleden seni öldüresiye dövmüştü. Şu yaptiklarindan sonra niye daha beter dovmesin? Neden sana tecavüz etmesin? Nedn seni bicaklamasin?
Allah'ın manyagini koca diye yanında tutuyorsun bari ne derse tamam de , geri laf verme de oran buran morarmasın.
Bunu kendine yakistiramiyorsan da el ne der deme ara babanı alsınlar seni.
Bahanelere sığınma babamın kalbine iner diye. Senin bıçaklanma haberini alınca asıl kalbine iner babanın

Şiddet görmüşsünüz napayım diye sormayın muhtacsa muhtac. Ya bosanin. Buna gücünüz yoksa en azından 1 yıl yalvarıp yakarsın ağlasın sizlasin ozurler dilesin hediyeler alsın gerçekten bir daha şiddet gostermeyecegine inanın ondan sonra. Hemen inanmayın ama iki söze kanmay
Başta yanlış anladım galiba, kadın şiddet gördüğü için morluklar varmış vücudunda. Diyo ki kocasına , bari morluklar geçince geleydin. nE?
Yani o kadar yüzsüzsün ki morluk kalmışken geliyorsun

Nilu boşan artık boşan yeter ya.
Kaynana sıkıntı eş sıkıntı eltiyle sıkıntın var ne bekliyorsun sen bu aileden anlamıyorum yok baba hasta dayanamaz gidemem falan geç bunları.
Eltide sorun yok ki. Nilu baktı herkes onu itip kakıyor güçsüz diye, baktı bunlarda böyle, ben de dişime göre birini bulayım dedi. Ama olmadı. 🥲

Eltide sorun yok ki. Nilu baktı herkes onu itip kakıyor güçsüz diye, baktı bunlarda böyle, ben de dişime göre birini bulayım dedi. Ama olmadı. 🥲
Boşanırsa şayet kendisi kaynana ve eşten kurtulacak eltide kendisinden kurtulacak.

Peki ne olmalı?

Nerde yaşadığımı nasıl bir durumda olduğumu bilmediğiniz için önceki konuyu okuyun dedim,ben Moskova’da yaşıyorum nasıl evi terk edeydim kimsem yok şurda
Uçak bileti alıp Türkiye’ye dönün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X