Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neyinize muhtac? baskasini bulur, bulamazsa adamin eli var yani insani pis pis konusturuyorsunuz. adam size muhtac falan degil kendinizi kandirmayin.
El mel ne diyon sen öyle edepsiz 🤣 kuku da yasak mesela. Çok ayıp

Yaa kızlar da o kadar basitti evli adamlara kalacak. Siz evdeki sorununuzu halledin dayak yiyorsunuz habire. Dışardaki kadınlar en son düşüneceğiniz şey.
Yazmış ayrı kadına gidecek ben de cevap olarak “barda çalışıyor,kız kaynıyor “yazdım,herşeyin hesabını mı vermeliyim ya

Yazmış ayrı kadına gidecek ben de cevap olarak “barda çalışıyor,kız kaynıyor “yazdım,herşeyin hesabını mı vermeliyim ya
Abla Türkçen çok iyi değil ben adam morardı sandım başta. 🤣 Ama senin koca o haltı da yer yani şimdi.

Arkadaşım mosmor etmiş adam sizi bunu birden fazla kez yapmış üstelik. Evdeki adama tepki vereceğinize polise gideceğinize buradaki üyeleri azarlıyorsunuz habire. Çözüm odaklı değilsiniz. Ee dayak yemişsiniz vah vah dedik bitti biz unuturuz. Ya sizin yitip giden hayatınız ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X