- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
El mel ne diyon sen öyle edepsizneyinize muhtac? baskasini bulur, bulamazsa adamin eli var yani insani pis pis konusturuyorsunuz. adam size muhtac falan degil kendinizi kandirmayin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
El mel ne diyon sen öyle edepsizneyinize muhtac? baskasini bulur, bulamazsa adamin eli var yani insani pis pis konusturuyorsunuz. adam size muhtac falan degil kendinizi kandirmayin.
Yaa kızlar da o kadar basitti evli adamlara kalacak. Siz evdeki sorununuzu halledin dayak yiyorsunuz habire. Dışardaki kadınlar en son düşüneceğiniz şey.Öyle bir yerde çalışıyorki Kızlar kaynıyor orda
AhhahahhahahahahahahBana muhtaç derken kukuya muhtaç mı demek anlamadım? Şiddet yaşanmışken cinsellik en sonki mesele olmalı oysa![]()
Ee affetmissin zaten aynı evdesin hala farkinda misin?Affetsem mi hani nerde o söz?!
Evet o bir şey yapmamışken yaptım ben de deliyim çünkeSenden küçük diye vurmayı hak görmedin mi kıza tokat atmadın mı?
Bu ne ya gücü yeten yetene dalmis mi?Senden küçük diye vurmayı hak görmedin mi kıza tokat atmadın mı?
Yazmış ayrı kadına gidecek ben de cevap olarak “barda çalışıyor,kız kaynıyor “yazdım,herşeyin hesabını mı vermeliyim yaYaa kızlar da o kadar basitti evli adamlara kalacak. Siz evdeki sorununuzu halledin dayak yiyorsunuz habire. Dışardaki kadınlar en son düşüneceğiniz şey.
Eveeeet.Bu ne ya gücü yeten yetene dalmis mi?
AnlayamadımEl mel ne diyon sen öyle edepsizkuku da yasak mesela. Çok ayıp
Abla Türkçen çok iyi değil ben adam morardı sandım başta.Yazmış ayrı kadına gidecek ben de cevap olarak “barda çalışıyor,kız kaynıyor “yazdım,herşeyin hesabını mı vermeliyim ya
Peki mesele ne?neyinize muhtac? baskasini bulur, bulamazsa adamin eli var yani insani pis pis konusturuyorsunuz. adam size muhtac falan degil kendinizi kandirmayin.
Kaç yaşındasın bana abla diyorsunAbla Türkçen çok iyi değil ben adam morardı sandım başta.Ama senin koca o haltı da yer yani şimdi.
İşyeri kız kaynıyormuş, sen bu muhtaçlık işini bi daha düşün.Peki mesele ne?
temizligi yemegi eksiksiz yapin size yaklasmaz merak etmeyin. kendinize reva gordugunuz hayat bu ama ben bunlari yazarken bile utaniyorum.Peki mesele ne?
Lafın gelişi.Kaç yaşındasın bana abla diyorsun
Şiddetin haklısı haksızı olmaz.Evet o bir şey yapmamışken yaptım ben de deliyim çünke
Arkadaşım mosmor etmiş adam sizi bunu birden fazla kez yapmış üstelik. Evdeki adama tepki vereceğinize polise gideceğinize buradaki üyeleri azarlıyorsunuz habire. Çözüm odaklı değilsiniz. Ee dayak yemişsiniz vah vah dedik bitti biz unuturuz. Ya sizin yitip giden hayatınız ne olacak?Yazmış ayrı kadına gidecek ben de cevap olarak “barda çalışıyor,kız kaynıyor “yazdım,herşeyin hesabını mı vermeliyim ya
Lütfen saçmalamaz mısın yatağı ayırmış daha ne yapsın? Ev ayırmak basit kalırdı yatağı ayırması ne kadar ağır bir ceza farkında mısın?Ee affetmissin zaten aynı evdesin hala farkinda misin?
Neden? Yeni morluklar yaratsın diye mi?bari morluklar gideydi sonra gelerdin yanıma,