Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamadim. Adam kendinde suc bulmuyor ki. Yani seks gevinizi sürdürseniz en fazla bir eskorta gider. Kendini hakli görüyor cünkü. Aile terapisi sart sizde ayrilmaya niyetiniz yok cünkü. Böyle devam ederse tekrar siddet görme ihtimaliniz de cok yüksek
Bulunduğu aile yapısı için aile terapisti küfür niteliğinde gözlerinde, kıza dönüp biz delimiyiz? de gidelim diyecek, buram buram cahillik kokan bir aile. Nilunun anlattığına göre.

Ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamadim. Adam kendinde suc bulmuyor ki. Yani seks gevinizi sürdürseniz en fazla bir eskorta gider. Kendini hakli görüyor cünkü. Aile terapisi sart sizde ayrilmaya niyetiniz yok cünkü. Böyle devam ederse tekrar siddet görme ihtimaliniz de cok yüksek
Şiddet görüyor zaten.

Bulunduğu aile yapısı için aile terapisti küfür niteliğinde gözlerinde, kıza dönüp biz delimiyiz? de gidelim diyecek, buram buram cahillik kokan bir aile. Nilunun anlattığına göre.

Ama o zaman düzelme ihtimali yok ki. Adam bir sabah Kanal 7 edasiyla "Allahim ben ne yaptim..Elim kirilaydi da cocugumun anasina vurmasaydim" demeyecek ki. En fazla siddetin dozu artar veya kendine aldatmayi hak görmeye baslar , cünkü "kadinlik görevini yapmiyor". Yani ben bunu beklerim.böyle bir adamdan. Aslinda nilunun.kendini ve kizini o ortamdan kurtarmasi lazim, ama öyle bir niyeti yok gibi

Ama o zaman düzelme ihtimali yok ki. Adam bir sabah Kanal 7 edasiyla "Allahim ben ne yaptim..Elim kirilaydi da cocugumun anasina vurmasaydim" demeyecek ki. En fazla siddetin dozu artar veya kendine aldatmayi hak görmeye baslar , cünkü "kadinlik görevini yapmiyor". Yani ben bunu beklerim.böyle bir adamdan. Aslinda nilunun.kendini ve kizini o ortamdan kurtarmasi lazim, ama öyle bir niyeti yok gibi
Ki bahsettiğin gibi de bir adam kocası. Kaç kere dil döktük konularında kurtar kendinide yavrunuda diye ama yok hep bir bahane koyuyor ortaya.

Bu daha kötü ama ya. Dövdün çürüttün her yerimi, geçsin öyle sevişelim diyon . Çok ilginç gerçekten.
Ayy ben de morluk deyince vantuzlama morluğu sandıydım. :KK53: Hala saf bir tarafım var benim Katip.
La adam dövmüş de her yeri morarmış, hanım hala geçse de öyle yanaşsaydın diyor. :olamaz:
Konularına baktım da "elticik"miş konu sahibi. Normaldir yani bu konu da, tepkileri de. :deli:

Ayy ben de morluk deyince vantuzlama morluğu sandıydım. :KK53: Hala saf bir tarafım var benim Katip.
La adam dövmüş de her yeri morarmış, hanım hala geçse de öyle yanaşsaydın diyor. :olamaz:
Konularına baktım da "elticik"miş konu sahibi. Normaldir yani bu konu da, tepkileri de. :deli:
Size de malzeme çıktı

Öyle bir yerde çalışıyorki Kızlar kaynıyor orda
Ne olursa olsun,herkes evli adama yüruyecek kadar kendini değersiz,saygısız bir yere koymuyor demek ki. Birde bu adam bulunmaz hint kuması değil aşikar(önceki konunuza baktım konuşması,davranışları korkunç)sizden başka kimse yüzüne bakmiyor ondan gitmiyor başkasına bence. Kim ne yapsın kaba saba,kalabalık ailenin ortasında eşini dövüp söven adamı.
Boşanın ,boşanın ,boşanın.

Size de malzeme çıktı
Elticik bacım, herif seni dövmüş. Bayağı morartmalı falan dövmüş. Bu, biz normal insanlar için boşanma sebebidir.
Sen de daha sevişmedim, ceza verdim, hıh gördünüz mü modundasın. :olamaz: Dayağın cezası, yaptırımı yatakta reddetmek değildir. Boşanmaktır, tazminat davası açmaktır vs. :deli: Do you understand me?

Önceki konularınıza üstün körü göz attım bitmesi gereken bir evlilik sizdede psikoleji falan kalmamış Aileler arasında yırtışmışlık hat safhada sizin elinizde yetişen çocuklara acıdım ben sadece

Elticik bacım, herif seni dövmüş. Bayağı morartmalı falan dövmüş. Bu, biz normal insanlar için boşanma sebebidir.
Sen de daha sevişmedim, ceza verdim, hıh gördünüz mü modundasın. :olamaz: Dayağın cezası, yaptırımı yatakta reddetmek değildir. Boşanmaktır, tazminat davası açmaktır vs. :deli: Do you understand me?
Bak bu ayrıntıyı bilmiyordum. Şimdi oldu. :confused:
Ne kadar da komik şimdi bayılacağım ben sizlerden bana akıl ne yapmak lazım olduğunu soruyorum siz burda alay edin sizlerden soranda kabahat

Ne desin .m dese daha mı kibar olacaktı?

Kelimelere takılmayın,çözümünüzü arayın.
Darkmore bile delirmiş. Sitenin en sakin kadınlarından birini bile çıldırtmış ya.
Boncuk desin, babaannem öyle derdi. :KK53: *mdan kibar bence. Vajina da olabilir, daha bilimsel. :KK53::KK8:

Ah nilu ah sana bazen kizdim bazen uzuldum ama bir suru kisi yazdi zaten sana bu kadar kotuluk yapan kocan kv varken yapman gereken bosayip ailenin yanina donmen ama bir turlu kabul etmiyorsun. Dayak yemenin cezasi +18den mahrum birakmak olabilir mi sence bir de muhtac fln demissin.
Kimse beni desteklemiyor boşanmaya siz neden bahsediuorsunuz orta yerde öylece kalacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X