Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paradan vazgeçmek istemiyorum dese hiç değilse kimse yorum yazmaz çare aramaz burda. Yani,böyle de olunca ne diyelim artık?
e bunu açık açık yazar mı yazmaz.ailesinin yanına pekala gidebilir.çalışabilir orda.evde moskova da sanırım.o evi vermezler diye düşünüyor.ailesi azarbeycan da diye biliyorum.tanımadığın adamla geliri iyi diye evlenirsen sonu budur işte.

051B6F71-7BEF-4709-BC36-38F059B25122.webp

Burası +18 bir bölgedir arkadaşlar, erkeklerde de +18 bölge vardır. Bölgeler arası bir münasebet... :KK70:
Ayyy dayanamayacağım. :KK70: Yazamıyorum gerisini. :KK70:
Ya kadın nasıl bir travma ile büyütülmüşse; vajina, kuku vs denildiğinde çıldırıyor sinirden. İşte onda değil aslında bu konuda suç. Kadın bedenini "edep, ahlak, günah" düşünceleriyle kodlayıp çocuklarını öyle büyüten ebeveynlerinde.
Seksi ceza yöntemi olarak kullanıyor. Sevişmek bir çeşit kullanılmak gibi.
Dünyada seksten daha keyifli pek az şey var ama ödleri kopuyor yobaz kesmin kadının kendini keşfetme ihtimalinden.

eski konulara baktım eğitim durumuz nedir diye sorulmuş.kimya ve biyoloji öğretmeni demiş.ikisi aynı anda nasıl oluyor onu bilemem.
almayada da öyle 2 tane birden olunuyor ki her branştan ayrı ayrı öğretmen almak zorunda kalınmasın kırsalı çok olan ülkelerde genelde öyle (almanyada da şehirler küçük, okul çok) sanırım SSCB geleneği de öyle.

Önceki konunuzu bilmiyoruz, alıntı yapsaydınız keşke

Bu gun hep sizi alintiliyorum ama ben size ozet geceyim :)

Konu sahibi eltisi ondan yasca kucuk diye eltisine tokat atmisti daha once. Benden kucuk biri cevap verdi ne yapsaydim diyen biri. O konusunda yuru git, benim sinirimi bozma diyordu herkese.

Sonra esi kendisine siddet uygulamisti. Demek ki kimsenin kendinden gucsuz buldugu birine siddet uygulama hakki yokmus. Isin garibi bu siddetten kendisini kurtaran yine tokat attigi eltisi.

Bu gun hep sizi alintiliyorum ama ben size ozet geceyim :)

Konu sahibi eltisi ondan yasca kucuk diye eltisine tokat atmisti daha once. Benden kucuk biri cevap verdi ne yapsaydim diyen biri. O konusunda yuru git, benim sinirimi bozma diyordu herkese.

Sonra esi kendisine siddet uygulamisti. Demek ki kimsenin kendinden gucsuz buldugu birine siddet uygulama hakki yokmus. Isin garibi bu siddetten kendisini kurtaran yine tokat attigi eltisi.
Ayy elti mi almış kocasının elinden bir de? İyi kadınmış yine. :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X