- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.281
- 108
eski konulara baktım eğitim durumuz nedir diye sorulmuş.kimya ve biyoloji öğretmeni demiş.ikisi aynı anda nasıl oluyor onu bilemem.
Ortaokulda fen bilgisi dersi görmüşümdür..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski konulara baktım eğitim durumuz nedir diye sorulmuş.kimya ve biyoloji öğretmeni demiş.ikisi aynı anda nasıl oluyor onu bilemem.
Bu gun hep sizi alintiliyorum ama ben size ozet geceyim :)
Konu sahibi eltisi ondan yasca kucuk diye eltisine tokat atmisti daha once. Benden kucuk biri cevap verdi ne yapsaydim diyen biri. O konusunda yuru git, benim sinirimi bozma diyordu herkese.
Sonra esi kendisine siddet uygulamisti. Demek ki kimsenin kendinden gucsuz buldugu birine siddet uygulama hakki yokmus. Isin garibi bu siddetten kendisini kurtaran yine tokat attigi eltisi.
İşte bu elti üzerinden beddua yedik , Allah başınıza versin böyle elti diyeAyy elti mi almış kocasının elinden bir de? İyi kadınmış yine.![]()
Versin anam öyleyse, versin valla.İşte bu elti üzerinden beddua yedik , Allah başınıza versin böyle elti diye![]()
İşte bu elti üzerinden beddua yedik , Allah başınıza versin böyle elti diye![]()
Valla yarın kocamla arama girdi, aile meselelerimize burnunu soktu diye eltisinin üstüne yürüyecek potansiyel var.Versin anam öyleyse, versin valla.
Şahsen bana tokat atmış bir eltiye, yağmurlu günde bir yudum su vermezdim. İyi bana denk gelmemiş, bana ne yesin dayağını der, odamdan çıkmazdım şahsen. Gandi miyim la ben?![]()
İyice çocuk parkına çevirdiniz he burayı da… her konunuzun sonu böyle bitiyor. Biraz büyümeyi mi deneseniz ?Tamam o zaman öl burda
Kocanız size değil siz kocanıza muhtaçsınız bence.Selam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum.demek o günden bu yana eşim olacak adamla konuşmuyorum,elbiselerini bıraktığı gibi götürür hiç bir elbisesine bakmam,eve gelince aç mısın diye sormuyordum, o da kendi kendine söylenirdi bana bir şey söylemezdi,dün gece artık dayanamadı neyse geldi yanıma,bu arada yatağı ondan ayırmışım kızımla uyuyorum,gece geldi güya benim telefonumu arıyordu benden almağa.artık dayanamıyordu çünkü (18+anlamında)ben onu reddettim.seni hiçbir zaman affetmem,beni kimlerin yanında rezil ettin şimdi o insanların yanında seninle mi konuşacağım hiçbir şey olmamış gibi falan filan,bekleseydin bari morluklar gideydi sonra gelerdin yanıma,birde benden özür dilememi bekliyormuş,neyse istediği olmadı ama biliyorum yine gelecek ne yapayım sizce?konudan haberi olmayanlar bundan önceki konumu okuyup öğrene bilir.
Direk ismiyle deyince bende sandım ki... neyseBen edepli bir kadın olarak fındık fıstık kuku demeden direk ismiyle yazacağım..eşinizin sizin vajinanıza muhtaç olduğunu mu anlatmak istiyorsunuz bize?
Ne konuşuyorsun lan sen?sanki beni tanıyor da yorum yapıyor gerizekalıe bunu açık açık yazar mı yazmaz.ailesinin yanına pekala gidebilir.çalışabilir orda.evde moskova da sanırım.o evi vermezler diye düşünüyor.ailesi azarbeycan da diye biliyorum.tanımadığın adamla geliri iyi diye evlenirsen sonu budur işte.
Hahaha çok doğruKocanız size değil siz kocanıza muhtaçsınız bence.
Bi gitsene sayfamdanDirek ismiyle deyince bende sandım ki... neyse![]()
Banlanmıs , hemen şikayet etmeseydiniz![]()
Ya bir yürü defol
Niye tapuladın mıBi gitsene sayfamdan
Fen bilimleri?ha ha ha çok komik defol sen kim oluyorsun benim eğitimimle dalga geçersin fen bilimleriymişmiş yok seni delirtmek bilimlerini okudumFen bilimleri ogretmeni mi acaba![]()
Git be gene gibi yapıştın insan bildim sizleri defolunNiye tapuladın mı![]()
Sen kimsin Azerbaycan’ın eğitimini sorgulayanolabilir bilmiyorum.ama azerbaycan da okumuş belki orada farklıdır .
Numaranı yazda anlatayım gerizekalıııııııııBiyolojiyse üreme sistemini nasıl anlattığını dinlemek isterdim