Bana muhtaç şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukları anneyi darp eden babaya vermezler. Mantıksız bahane bulup ona sarılmışsınız. Ne desinler ki insanlar "senin de imtihanın buymuş sabret hanım kardeşim" mi desinler? Morartana kadar döven adamla zıtlaşmak da yine çok zekiceymiş. Böyle döven bir gün sakat da bırakır öldürür de. Çocuklar da annesiz psikopat babayla kalırlar. Bir şey yapmayıp pasif pasif beklerseniz hayatın size getireceği bu. Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Milletle kavga edeceğinize kendinizi geçtim çocuklar için bari az biraz cesur olun
Çocukları bana vermezler,çünkü onlar Rus vatandaşı

Selam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum.demek o günden bu yana eşim olacak adamla konuşmuyorum,elbiselerini bıraktığı gibi götürür hiç bir elbisesine bakmam,eve gelince aç mısın diye sormuyordum, o da kendi kendine söylenirdi bana bir şey söylemezdi,dün gece artık dayanamadı neyse geldi yanıma,bu arada yatağı ondan ayırmışım kızımla uyuyorum,gece geldi güya benim telefonumu arıyordu benden almağa.artık dayanamıyordu çünkü (18+anlamında)ben onu reddettim.seni hiçbir zaman affetmem,beni kimlerin yanında rezil ettin şimdi o insanların yanında seninle mi konuşacağım hiçbir şey olmamış gibi falan filan,bekleseydin bari morluklar gideydi sonra gelerdin yanıma,birde benden özür dilememi bekliyormuş,neyse istediği olmadı ama biliyorum yine gelecek ne yapayım sizce?konudan haberi olmayanlar bundan önceki konumu okuyup öğrene bilir
Ayy görüyormusun ilahi adaleti, nasılda muhtaç sana, napalım kardeşim dayağını ye arada, adam sana muhtaç olunca için soğur, kır dizini otur evde. Sakın boşanma.

Önceki konunuzu okudum. Siz bize şu an resmen cehennemden yazıyorsunuz. Akıl almıyor bunları neden hala o evdesiniz? Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz nedir??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X