- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Sen kimsin babamın ismini alıyorsun ağzına?!benim sayfam da senin babanın tarlası değil!Höst yavaş gel, burası senin babanın tarlası değil, terbiyesiz madem yorum istemiyorsun konu açma o gıt Türkçenle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kimsin babamın ismini alıyorsun ağzına?!benim sayfam da senin babanın tarlası değil!Höst yavaş gel, burası senin babanın tarlası değil, terbiyesiz madem yorum istemiyorsun konu açma o gıt Türkçenle.
Anlaşıldı seni blok etmem gerek
Çocukları bana vermezler,çünkü onlar Rus vatandaşıÇocukları anneyi darp eden babaya vermezler. Mantıksız bahane bulup ona sarılmışsınız. Ne desinler ki insanlar "senin de imtihanın buymuş sabret hanım kardeşim" mi desinler? Morartana kadar döven adamla zıtlaşmak da yine çok zekiceymiş. Böyle döven bir gün sakat da bırakır öldürür de. Çocuklar da annesiz psikopat babayla kalırlar. Bir şey yapmayıp pasif pasif beklerseniz hayatın size getireceği bu. Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Milletle kavga edeceğinize kendinizi geçtim çocuklar için bari az biraz cesur olun
Hanımefendi Rusya'da darpın cezası yok mu?Çocukları bana vermezler,çünkü onlar Rus vatandaşı
Sen beni blok et bu kimsenin umrunda olmaz da. Sen ne yapacaksin onu dusun. Kocadan dayagi yiyip oturup, burda insanlara hakaret etmekle ömür gecmez. Surda yaptigin hakaretlerin ucte birini kocana etsene.Anlaşıldı seni blok etmem gerek
Sorun şu burası senin sayfan değil, bildiğin halka açık bir forum, ayrıca ilk yorumumda çemkirmeye başlayan sensin.Sen kimsin babamın ismini alıyorsun ağzına?!benim sayfam da senin babanın tarlası değil!
Edebi senden öğrenecek değilim bu 1! Sen edepsizsin ki beni bunu yapmağa zorluyorsun bu da 2!Konu sahibi çok edepsiz bir insansın
Hazır ol tekrar ban yiceksin çünkü ben ispiyonladım![]()
Yok ki zaten işin.İkisi nasıl oluyor sorusunu git bir o fakülteni açanlara sor,hahaha işim yok şunlara yalan söyleyeceğim
Edebi istesen de öğrenemezsin çünkü o yaşları çoktan geçmişsin. YazıkEdebi senden öğrenecek değilim bu 1! Sen edepsizsin ki beni bunu yapmağa zorluyorsun bu da 2!
Kolumdakı morluklar artık gitmiş kim bana inanırHanımefendi Rusya'da darpın cezası yok mu?
Ayy görüyormusun ilahi adaleti, nasılda muhtaç sana, napalım kardeşim dayağını ye arada, adam sana muhtaç olunca için soğur, kır dizini otur evde. Sakın boşanma.Selam Kızlar nasılsınız ?yine ben geldim,şu an sizlerden bana akıl vermemi nasıl davranmam gerektiğini bilmek için buraya yazıyorum.demek o günden bu yana eşim olacak adamla konuşmuyorum,elbiselerini bıraktığı gibi götürür hiç bir elbisesine bakmam,eve gelince aç mısın diye sormuyordum, o da kendi kendine söylenirdi bana bir şey söylemezdi,dün gece artık dayanamadı neyse geldi yanıma,bu arada yatağı ondan ayırmışım kızımla uyuyorum,gece geldi güya benim telefonumu arıyordu benden almağa.artık dayanamıyordu çünkü (18+anlamında)ben onu reddettim.seni hiçbir zaman affetmem,beni kimlerin yanında rezil ettin şimdi o insanların yanında seninle mi konuşacağım hiçbir şey olmamış gibi falan filan,bekleseydin bari morluklar gideydi sonra gelerdin yanıma,birde benden özür dilememi bekliyormuş,neyse istediği olmadı ama biliyorum yine gelecek ne yapayım sizce?konudan haberi olmayanlar bundan önceki konumu okuyup öğrene bilir
Bu durum senin için de geçerliEdebi istesen de öğrenemezsin çünkü o yaşları çoktan geçmişsin. Yazık![]()
Benim edepsizlik ettiğim tek bi cevabımı bulsana konunda. BulamazsınBu durum senin için de geçerli![]()
Tamam sana insan gibi söylüyorum lütfen yorum yapmaHakaret mesajlarını ss aldım. Bir hakaret davası istiyor bence hanımlar.
Muhtaçlık diye kastettiği konuda şey; cinsellikAyy görüyormusun ilahi adaleti, nasılda muhtaç sana, napalım kardeşim dayağını ye arada, adam sana muhtaç olunca için soğur, kır dizini otur evde. Sakın boşanma.
Madem edeplisin lütfen yorum yapma ,çünkü o gün sizlerle sinirlenip hıncımı çocuklarımdan aldımBenim edepsizlik ettiğim tek bi cevabımı bulsana konunda. Bulamazsın![]()