tabiki senden değil diyecek...
of basta herkez iyi oluyo böyle işte iş ciddiye binince kaççç hepsi aynı anam bu erkeklerin... senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki senden değil diyecek...
senden değil demişti ama ..klava:
Senden değil demiş ama diğerlerinden de farklı davranmamış, lafa değil icrata bak :hulya:
haklısın sonuna kadar.. Bu açıdan düşünmemiştim hiç te
Aramadan aramak gibi bir hata yapma sakın sositososito
cok görüştük konuştuk senden kurtulduğuma değil herkezden kurtulduğma seviniyorum dedi
bişey sorucam gece gündüz demeden msjlaştığınız şeyler ne sempatiksalakcinni
peki 10 ay boyunca hep mesajlaştınız mı siz hiç görüşmediniz mi
haha konuşcak o kadar cok sey oluyodu ki zamanı farketmioduk bile seviyeli olarak konuşuodk
hahah zamanı farketmediğiniz kesin zaten kaydirigubbakcemile3 gece gündüz diyosun baksana..
yok yapmam zaten ama telefona bakıyorm bişi yok deliriyorum resmen eskiden 1-2 dk gec cevap atnca unutuldk falan diyen insan gitmiş hiiç umursamayan biri gelmiş.. banane diyorm kendi kendime atmıysa bende atmam... napalım artık :gitme:
canım sen uzaksın o uzak sana tabiki hayatına biri girecek..artık seninde hayatın abiri girmeli... nereye kadar msjlaşabilirsiniz...
sonuçta siz tel. arkadaşısınız....sen onu görmüyorsun
belki sevgilisyle konuşuyor sonra arada boş kalınca sana msj atıyor...
bunu bilemezsin ki?
siz sağlıklı iki insansınız. normal bir arkadaşlık kurmanız lazım ... at-ranızda büyük bir aşk olsa tamam derim ama...
madem 2 günde 1 yüzyüze görüşüosunuz reelde o zaman bunu onla görüştüğünüzde konuşun bence