Bana ne oluyor bilmiyorum yardım edin :(

Aramadan aramak gibi bir hata yapma sakın sositososito

yok yapmam zaten ama telefona bakıyorm bişi yok deliriyorum resmen eskiden 1-2 dk gec cevap atnca unutuldk falan diyen insan gitmiş hiiç umursamayan biri gelmiş.. banane diyorm kendi kendime atmıysa bende atmam... napalım artık :gitme:

bişey sorucam gece gündüz demeden msjlaştığınız şey neydiki sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
yok yapmam zaten ama telefona bakıyorm bişi yok deliriyorum resmen eskiden 1-2 dk gec cevap atnca unutuldk falan diyen insan gitmiş hiiç umursamayan biri gelmiş.. banane diyorm kendi kendime atmıysa bende atmam... napalım artık :gitme:

canım sen uzaksın o uzak sana tabiki hayatına biri girecek..artık seninde hayatın abiri girmeli... nereye kadar msjlaşabilirsiniz...
sonuçta siz tel. arkadaşısınız....sen onu görmüyorsun
belki sevgilisyle konuşuyor sonra arada boş kalınca sana msj atıyor...

bunu bilemezsin ki?

siz sağlıklı iki insansınız. normal bir arkadaşlık kurmanız lazım ... at-ranızda büyük bir aşk olsa tamam derim ama...

canım sen uzaksın o uzak sana tabiki hayatına biri girecek..artık seninde hayatın abiri girmeli... nereye kadar msjlaşabilirsiniz...
sonuçta siz tel. arkadaşısınız....sen onu görmüyorsun
belki sevgilisyle konuşuyor sonra arada boş kalınca sana msj atıyor...

bunu bilemezsin ki?

siz sağlıklı iki insansınız. normal bir arkadaşlık kurmanız lazım ... at-ranızda büyük bir aşk olsa tamam derim ama...

teşekkrler tatlım biz sadece arkadısız su an için aşk mı bu sadece bağlanma mı onu da anlayamadım.. aşk var mı onu da bilmiyorum ya

Böyle saçma bi şekilde geri çekildiyse sana karşı bişey hissettiğini düşünmüyorum malesef tatlım.
Boşver üzülme, önüne bak.kaydirigubbakcemile5

Ve de seninki alışkanlık bence canım, şu an başka bir erkekle mesajlaşıyor olsan onu hiç aramazsın bile. Aşk ve sevgi benzeri bişey olduğunu düşünmüyorum yani. :delphin:

Back
X