Halbuki ne kadar inanarak boş konuşmuştu neden böyle dedin ki şimdiSıktın ama artık. Tedavi ol.
Ay gerçekten baydı yani bi aksiyon da yok Mahi’nin konusu gibiHalbuki ne kadar inanarak boş konuşmuştu nden böyle dedin ki şimdi
Senin yorumu görünce şaşırdım baktım konularına son 48284 konusu aynı içerikliAy gerçekten baydı yani bi aksiyon da yok Mahi’nin konusu gibi
Uzun süre banlıydı huzuru bulmuştuk, çıktı yine geri geldiSenin yorumu görünce şaşırdım baktım konularına son 48284 konusu aynı içerikli
Her şey sanki üst üste geliyor ben olumlu bakmaya çalıştıkça hep tepe taklak oluyor bıktım bu ailemden de ekonomik sıkıntılardan ya keşke diyorum ki aldirsaymiş beniKendiniz de diyorsunuz iş yok arkadaş yok diye bu yüzden bunalıyorsunuz meşgale bulmanız lazım bir işe girin olmuyorsa bir kursa gidin arkadaş da edinirsiniz boş boş durunca her şeyi kafasında kuruyor insan
Doğru aslında benim rabbimden dilemem lazımİyi olduğunuza ruhunuzu inandırdığınız vakit iyi olursunuz. Beni yanlış anlamayın lütfen ama insan boş kalınca boşlukta olunca boşluğa düşünce her şeyi düşünüyor , insanı sıkan şey insanın kendi oluyor böyle durumlarda
Rabbimden ferahlık dileyin ne diyeyim
Bu döngüyü kırmak için napıyorsunuz?Neden hep bir iç huzursuzluğun içindeyim. Ya kendime sorduğum tuhaf sorular da ne ' ben kimim ne istiyorum nereye aidim " neden ağlamaklı ve sıkıntılı bir ruh hali içindeyim. İş yok arkadaş yok derdimi anlatacak kimse yok ! Yol gösteren yok ! Her akşam masanın başına elimde telefon önümde laptopum olduğu halde neden bir iç sıkıntıya giriyorum. Bana neden böyle oluyor ! Ara ara gidip gelen şeyler bir süre iyiyim sonra tekrar başlıyor iç sıkıntılar! Hormonal mi yoksa psikolojik mi anlam veremiyorum. Evde durmaktan mi ya da ! Ya kendimi hiçbir yere ait hissetmeyişim yalnız hissedişim ne olacak neden ama neden kurtulamıyorum bu yalnızlıktan
Kendimce uğraşlar buluyorum. Ne olduğunu sorarsanız sosyalleşmeye çalışmak kitap kulübüne üye olma gençlik merkezine üye olma evden satış yapma ve kitap okumak vs.Bu döngüyü kırmak için napıyorsunuz?
Konuyla alakası yok ama Ya mesela bir erkek beni tanımaya çalışıyor sohbet ediyor mesaj atıyor vs. Bu durum içten içe hoşuma gitsede en azından o gün biriyle sohbet etmek bile beni rahatlıyor ve iyi hissettiriyor bakıyorum ki iş sevgililiğe kadar gidecek mesafeli duruyorum hep korkularım kaygılarım yüzünden insanları kendimden uzak tutuyorumBu döngüyü kırmak için napıyorsunuz?
Kusura bakma teyzecim ama ben hep burda olacağimUzun süre banlıydı huzuru bulmuştuk, çıktı yine geri geldi
Milletin en azından arkadaşı kuzeni yoldaşı sırdaşı var benim o da yokİyi olduğunuza ruhunuzu inandırdığınız vakit iyi olursunuz. Beni yanlış anlamayın lütfen ama insan boş kalınca boşlukta olunca boşluğa düşünce her şeyi düşünüyor , insanı sıkan şey insanın kendi oluyor böyle durumlarda
Rabbimden ferahlık dileyin ne diyeyim
Arkadaş yok, sevgili yok, iş güç yok normal sıkılman tüm gün zaman geçer mi evde. Bu kadar depresif, çaresiz hissediyorsan bir terapiye git ve ne yapmak istediğine karar ver.Konuyla alakası yok ama Ya mesela bir erkek beni tanımaya çalışıyor sohbet ediyor mesaj atıyor vs. Bu durum içten içe hoşuma gitsede en azından o gün biriyle sohbet etmek bile beni rahatlıyor ve iyi hissettiriyor bakıyorum ki iş sevgililiğe kadar gidecek mesafeli duruyorum hep korkularım kaygılarım yüzünden insanları kendimden uzak tutuyorum
Aynen benim de ayni.Milletin en azından arkadaşı kuzeni yoldaşı sırdaşı var benim o da yok
Harbi güldüm bu yorum sayesindeAy gerçekten baydı yani bi aksiyon da yok Mahi’nin konusu gibi
Kursa gidiyom annemden azar yiyom neymiş gifip bir işte çalışmak lazımmış burnumdan getiriyorKendiniz de diyorsunuz iş yok arkadaş yok diye bu yüzden bunalıyorsunuz meşgale bulmanız lazım bir işe girin olmuyorsa bir kursa gidin arkadaş da edinirsiniz boş boş durunca her şeyi kafasında kuruyor insan
AMa ben burayı psikoloji günlüğü olarak kullanıyorum hatta psikolog varsa görüşlerini ekleyebilirSenin yorumu görünce şaşırdım baktım konularına son 48284 konusu aynı içerikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?