Kızlar mrb herkese!bugün başıma gelen kötü bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum,bugün aşılama tedavisine başlamak için nisa hastanesindeki m.hakyemez isimli doktora gittim,daha önceki doktorum uzak diye yakın bir doktor tercih etmiştim ama bin pişman oldum..

randevum sabah 8:15 olmasına rağmen saat 10:10da odaya alındım,doktorun yüzü beş karış,dönüp bakmıyo bile bana,eşimin sorununu anlattım,ilgilenmedi,hemen muayene edelim dedi,üstten baktı,sonra birde alttan muayene edicem dedi,tamam dedim,yanlız bişey dicem doktor hanım,haliyle biraz tedirginim,stresliyim dedim koltuğa yatarken,aldığım cvp aynen şu kızlar:böyle stresli olursan sen çocuk sahibi bile olamazsın,asla çocuk doğuramazsın..!neye uğradığımı şaşırdım,ne diyeceğimi bilemedim,sizce böyle birşeyi o kadar sene okuyupta doktor olmuş,uzman adı altında,hem de tüp bebek merkezinin başında olan biri yapabilirmi

bununla bitmedi tabi,tam muayene edecek,sanki karşısındaki insan değil,haldur huldur hareket ediyor,haliyle acı hissediyorum ve bunu söyleyince bu şekilde sizi muayene edemem diyor ve geçiyor masasına,öylece bıraktı beni,çıkarken de elime bi kağıt tutuşturup önce kan tahlili yaptır,sonrada ona göre adet sökücü iç,bari adet ol dedi..!bu ne demektir yahu..??bu nasıl bir muameledir..!parasını hiç düşünmeden özel hastanelere gidiyoruz,hadi biraz daha iyi olsun,insan gibi davranılsın diyoruz gördüğümüz şeye bak..!inanın ağlayarak terkettim hastaneyi

kaç tane doktora gittim,kimisi oyaladı aylarca,kimisi başından savdı,ama hiçbir doktordan böyle muamele görmedim,eski doktoruma evime uzak diye gitmeyecektim ama bidaha mı başka doktor asla..!çocuk hasretiyle yeterince içimiz yanıyor,bir de böylesi insanlık dışı davranışlar iyice yıpratıyor insanı..!Rabbim hepimizi iyi insanlarla,iyi doktorlarla karşılaştırsın..!