bana nispet yapan bir erkek?

tamam o zaman şekerim boş ver ötede kudursun dursun
kendince onu seçmedin diye nispet yapıyo işte
ya canım nispet yapıyor da, hani ben bunaldım. yemin ediyorum başka yer olsa oraya kaçıcam ofisten. bir insan sürekli olarak dürtülür mü? her başbaşa kaldığımızda başlıyor.

ya canım nispet yapıyor da, hani ben bunaldım. yemin ediyorum başka yer olsa oraya kaçıcam ofisten. bir insan sürekli olarak dürtülür mü? her başbaşa kaldığımızda başlıyor.
hiç açık açık bozdun mu?
şöyle hakaretamiz şekilde ama?
"beynin yok mu arkadaşım senin? senden haz etmediğimi anlayamıyor musun? reddettim seni sapık gibi peşimdesin, evlendim hala rahat vermedin, beynin varsa git başka yerlerde kendini geliştir, benimle muhattap olma" gibisinden

Karısını sever mi sevmez mi bilmem ama zamanında egosunu çok pis sarstığınız kesin.

ya kadınların birbirlerine nispet yaptığını gördüm de erkek yapınca bir komik geldi bana

açık açık bozamadım. yapımda yok. ama eşimi övdüm sürekli. eşinden vurdum, kendinden vurdum, millet içinde de bozdum anlamıyor. eskisi gibi değil ama kolluyor. valla bir ara işe gelesimi kaçırıyordu. bir ara sen başka iş bul tazminatını al git diyordu ya

Çatlasın :)))
Çok komik davranıyor
Bence görmezden gel bi süre sonra keser

Çok rahatsız ise kendi gitsin.

ah hep de sizin gibi hassas kalplilere böyle yaparlar, aaaayyyyy bana denk gelicek var ya, anasından emdiği sütü burnundan fışkırttırırım onun

bu şekilde egosunu tatmin etmeye çalışan eziğin teki olduğunu içinizden 3 kere tekrar edin.
bir daha konuştuğunda gülüp geçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…