Bana nolur yardım edin

hayalprestttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
2
0
1
22
Yedi aydır iyisiyle kötüsüyle düzenli bir ilişkim var ailem bilmiyor ailemle aramda SORUNLAR var bana sürekli evden defol git s*ktir git or*spu Falan diyorlar her tartıştığımızda en ufak şeyde sevgilimin annesi de madem böyle şeyler yapıyorlar sen gel bizde yaşa işe girer birikim yaparsınız Kendi evinize çıkarsınız dedi annesi bizim için 3 + 1 ev tutacaktı biz de sevgilimle kaçtık akşamında ailem Bana eve gel lütfen özür dileriz her şey senin istediğin gibi olacak yalvardılar bende gittim Normalde birkaç aya Nişan yapacaktık sevgilim ailem öyle dedi ailem tamam dedi sevgilin gittikten sonraBana şey dediler sevgilin askere gidip geldikten sonra nişan olacak dediler seninle birkaç ay olmasını istiyor bir de annem baya onlardan altın takı vs takmalarını istiyor sevgilim de dediki eğer dedi işler iyice kötü derse dedi seni kaçıracağım dedi bu sefer direk nikahı basıcam dedi

Ailem işleri daha da geciktiriyor Şu an sevgilimle aynı şehirdeyiz ama farklı ilçelerdeyiz normalde aynı ilçelerdeyiz ama Sevgilimin annesiyle babası ayrı sevgilim babası babaannesi ile yaşıyordu ama beni kaçırıp geri getirdi için babaanne seni kabul etmedi bu yüzden annesiyle yaşıyor şu an farklı ilçede

Yaş kaç? Okul var mı? Lütfen olsun çünkü Kurduğun cümleler, ifade biçimi falan çok fena. Anlamak için takla atmak lazım.
Eğer gerçekten 18 yaşındaysan evet evlenmek için çok erken. Ailen dediğin gibi sana sürekli kötü davranıyorlarsa bi süre katlanıp, işe girip birikim yapmalısın. Sonra kendi ayaklarının üstünde durabildiğinde evlen. Çünkü karşındaki kişi ne kadar iyi olursa olsun arkanda duracak bi ailen yoksa kendi imkanlarını kendin oluşturmalısın. Her ihtimale karşı...

Ne anlatiyorsun bacim sen? 18 yasindasin, Lise mezunusun, meslegin yok, paran yok, sevgilin askere yeni gittigine gore 19 20 yasinda, annesi 3+1 ev tuttuguna gore issiz güçsüz mesleksiz. Yani ne olacak onunla evlenince? Ailenle yasadigin hayattan daha guzel bir hayat mi bekliyor saniyorsun? Sık dişini, okulunu oku, kendini geliştir. Meslek sahibi ol, Vizyon kazan, daha kültürlü bilgili meslek sahibi insanlarla ol. Kaçan kizlarin basina ne geliyor aç müge anlıyı bi izle. Issiz gucsuz adamla issiz güçsüz halinle napacaksin evlenip?

B.k var evlilikte bu yaşta ne saniyorlarsa

B.k var evlilikte bu yaşta ne saniyorlarsa
Aşkım aşkım diyerek dolanip gün aşırı sevişmeyi köle gibi her gün temizlik bulaşık ütü yapmayi mutluluk saniyor. Evlensek nasil geciniriz diye dusunmek de yok. Kv tutacakmis evi bak. Hem de 3+1 oldugunu belirtmis. Bir yandan da maddeci biri. Dikkatimizi çekmiş 2+1 degil 3+1

3+1 de evlilik bambaşka
Pembik eşyalarla doldurunca bide

ciddi anlamda çok üzüldüm işsiz olması zaten herşeyden önce bitiriyor benimde eşimin işi yoktu o kadar zor ki o seni psikolojik anlamda değiştiriyor bence ayrıl ve yeni bir hayat kur kendine

B.k var demi kaçmak neyin senine 18 yaşındaymışsın daha,senin okulun filan yokmu.
Kafanı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartmak lazımda ondan da anlamazsın ki.
Bu kafayla mutsuzluğu bile hak ediyorsun.

wala canım ailen sana küfretti diye gidipte ewlenme o bayan zaten gel, der çünki oğlu ewlenmiş olcak kim istemez sen sen ol ailen ne derse desin onları bırakma bak yarın bigün dayak yersin basına iş gelir ailen koşar sana bak, benim 2.ewliliğim ablamdan annemden çok çektim onlardan kurtulmak, için ewlendim ama keske we keskeee dayaklarınıda yeseydim de yinede gitmeseydim, baba ewinden

Bende 20 yaşında evlendim. Ailemle bir ton sorunum vardı sen gibi calistirmadilar okutmadilar ama eşim bir kere bile kaçalım demedi dese ayrilirdim. Yapıcı oldu. Bir kere adam daha askere gitmemis çalışmıyor sorumlulugu yok neye güvenip gidiyorsun. Eşim çalışıyor bende okuyorum mezun olayım inşallah bende calisicam. Okutuyorsa ailen kesinlikle oku olmadı çalış ayakların yere bassin ve ailenle de aranı açma ne olursa olsun. Çeyiz alirken bile aglaya aglaya aldim ceyizlerimi babamin sacmalamalari yuzunden ama esimle sabrettik şimdi duzenimiz var. Sakın kaçma ne olursa olsun o senin ailen esin seni seviyorsa aileni de düşünür fedakarlıkta yapabilir. Sen şimdi evden kurtulucam kafasiyla ilerliyorsun ama hedefin bir başkası olmasin kendin olsun kendin kazan kendin oku kendin çalış

Senin yaşında ilken ders çalışıyordum evlilik aklımda yoktu inşaAllah seninde aklından çıkar

Kaçarsan daha beterlerini duyacaksın yaşayacaksın karşı taraf pamuklara sarmayacak seni

Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın lütfen dikkat et ve mantıklı karar ver. Onlar senin ailen. Söyledikleri şeyler ağır geliyor. Bir de elin oğlunun söyledikleri nasıl ağır gelir hiç düşündün mü? Her şey toz pembe olucak mı zannediyorsun? Lütfen eğitimine devam et.

Küçük kız kardeşim 18 yaşında, üniversiteyi kazandı, dersleri başladı. Derslerine çalışıp yaşını yaşıyor. Diyecek başka bir şeyim yok

Lütfen evlenme .Yaşın kaç ?Okulunu oku ?Pişman olacagın şeyler yapma.

Birkaç cümleyi okumak yetti. Eğer ailenin seni istemediğini kv adayına anlattıysan gün gelecek o anlattıkların sana geri dönecek. Sadece bunu söylemek istiyorum. Azıcık geleceğini düşünüyorsan oku evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…