Problemli insanla ugrasma canim, ancak kendi canin yanar. Onu kurtaramadigin gibi, kendin mahvolursun.
Bugün sana hic bir sey yokken öyle laf söyleyen adam, yarin bir gün kocan oldugunda yine tekme tokat döver ve sonrasinda önünde aglar bosanma benden diye.
Daha gecen bir kadin anlatmisti bana, hatta burayada yazmistim, nisanliyken bir tokat yemismis ve cok aglamis, cok pisman olmus ve aileden dolayi oldugu icin ve dügünü iptal etmek istemedigi icin evlenmismis.
Sonuc olarak 11 sene sonra ve üc cocukla ve DEFALARCA dayak yedikten ve yine ve yine affettikten sonra yine bosandi.
Ama saka gibi: Kadin adamdan degil, adam cekip gitmis baska birini bulunca. Bu böyle iste, seni yeterince hak ettigin derecede ve saygiyla sevmiyorsa, ozaman sana hakaret ederek basliyacaktir sana eziyeti. Bu böyle böyle artarda gider, her türlü yolu var.
Bu yüzden LÜTFEN seviyorum deyip affetme, bagrina tas bas ama affetme. Oda belki öylece akillanmis olur, bir dahaki sevgilisine/ilerde karisina sana yaptigini yapmaz. Sende sana "askim, birtanem" diye seslenen ve seni el üstünde tutan bir adamla evlenirsin insallah.
Bunlarin hepsi vakit kaybi, birde insanin psikolojisini bozuyorlar!