Bana öyle bir program lazım kii...

hayır aslında ben telefon verileri geri gelsin istiyorum aslında.ama dedimya iphone illet bi tlf yada ben beceriksizim yapamıyorum bişey.biliyorum herşeyi ama bişey yapamıyorum çıldırcak gibiyim herakşam..
Siz açık ettiniz mi tüm şüphenizi peki eşiniz haberdar mı yani bu durumdan? Bundan öncesi olmasa bile bundan sonrası için yedeklemesini açıp whatsappweb den falan takip edebilirsiniz bence.. Mutlaka tekrar açık verecektir diye düşünüyorum

aslında tüm herşey telefonun kendinde yani dakikalarca konuşmlar bir günde bazı günler 60 küsür mesj var
Normal mesajlar boşanma davasıyla birlikte sanırım savcılık izniyle döküm alınabiliyo eğer boşanıcaksanız o yola gidebilirsiniz

6 yıldır iphone kullanıyorum. İphone her gece icloud’a otomatik olarak yedekleme yapar. Tüm her şey oraya yedeklenir. Diyelim mesajlar, fotoğraflar silindi hemen tekrar geri gelebiliyor. Tabi icloud şifresini bilmeniz gerekir. Böylelikle o kendi telefonundan silse de kendiniz internetten/bilgisayardan icloud’a yedeklenen her şeyi tek tek görürsünüz. Ben bir iphonedan diğer bir iphone’a geçtiğimde kendi icloud şifremle giriş yaptığımda sildiğim kaç yıllık eski mesajlarım, fotoğraflarım, üç yıllık whatsapp mesajlarım, whatsapptaki tüm gelen fotoğraflar falan hepsi geri geldi mesela. Androiddeki gibi bu telefonlara casus programı işlemez indirilemez. Çünkü ekstra güvenli telefonlardır, tek çözüm bu..

Öyle bir uygulama yok, anca belki işini iyi yapan yazılımla ilgilenen bir telefoncuya telefonu götürsen çözebilir...

Youtubedaki videoların çoğu yanıltıcı ve başlıkla hiç ilgisi olmayan videolar..

Anlık whatsapweb gibi çağrı kaydedici gibi programlar var. Ama Geçmişe yönelik çok zor...

kasımın ilk haftsı şüphelendiğim için bi konuda kavga ettik aman Allahım öyle inkar etti öyle delirdiki şuan o halini hatırladıkça inim inim inlesin istiyrum
Sorabilir miyim neyi gördünüz de yüzde yüz emin olabildiniz? Gerçekten aldatıyor mu?

I Cloud şifresi olmadan hiçbirşey yapamazsın gibi geliyor.
Konuyu takipteyim bulursanız banada söyleyin :KK53:

Back
X