• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana pek inandırıcı gelmedi sizce??

Pelininumudu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
193
180
18
35
Merhaba, kızlar sorum şu şekilde .geçen hafta cumartesi günü sabah saatlerinde eşime Messenger den bir kadın sohbet isteği atmış.eşimle ikimiz ortak kullanıyoruz hesabı ama eşimin adina kayıtlı ipek girmiyo genelde ben arkadaşlarla yazisirim.neyse bende bir haftadır girmedim dün gördüm eşime sordum tanımıyorum dedi kadın 40 45 yaşlarında bakımsız tuaf bir tip duruyo fotoda.ben isteği kabul Edip msj attm, merhaba eşime istek arltmissiniz sohbet için ne alaka dedim .nerden tanıyorsunuz.oda birileri resmimi kullanıp hesabımdn yazmış dedi .özür dilerim falan dedi uzatmadim ama inanmadimda .sizce böyle bir şey olmuş olabilirmi.?? Yani faceyi anlarimda Messenger herkesin kendi telinde telefon numarası ila bağlantılı birşey nasıl baskasi yazmış olabilir?

iş yerinde tanıdığı yada tanıştığı bir kadın olabilir
eşiniz sizinle beraber kullandığı hesaptan başka kadınla konuşmaz diye düşünüyorum

Massengerdaki sohbet istegi face baglantisiyla atilmiyor mu? Yani ordan istek gonderen telefon numaramizi mi biliyor :KK57: bana gruplardan tanimadigim insanlar gonderiyor da, nasil oluyor o...

S
Massengerdaki sohbet istegi face baglantisiyla atilmiyor mu? Yani ordan istek gonderen telefon numaramizi mi biliyor :KK57: bana gruplardan tanimadigim insanlar gonderiyor da, nasil oluyor o...
Sizinkini karşı taraf görmüyo hesap başkasının eline nasıl geçmiş anlamında dedim.

Re
Kızım küçükken benim telefonumdan rehberden ilk kişiye seni seviyorum diye yazmış
Nasıl zor bir durum anlatamam herşey olabilir
Rehberinizdekilere atabilir ama biz bu kadını tanıyoruz.hatta eşim görüntülü ariym istersen daha önce hiç görmedim dedi .

Merhaba, kızlar sorum şu şekilde .geçen hafta cumartesi günü sabah saatlerinde eşime Messenger den bir kadın sohbet isteği atmış.eşimle ikimiz ortak kullanıyoruz hesabı ama eşimin adina kayıtlı ipek girmiyo genelde ben arkadaşlarla yazisirim.neyse bende bir haftadır girmedim dün gördüm eşime sordum tanımıyorum dedi kadın 40 45 yaşlarında bakımsız tuaf bir tip duruyo fotoda.ben isteği kabul Edip msj attm, merhaba eşime istek arltmissiniz sohbet için ne alaka dedim .nerden tanıyorsunuz.oda birileri resmimi kullanıp hesabımdn yazmış dedi .özür dilerim falan dedi uzatmadim ama inanmadimda .sizce böyle bir şey olmuş olabilirmi.?? Yani faceyi anlarimda Messenger herkesin kendi telinde telefon numarası ila bağlantılı birşey nasıl baskasi yazmış olabilir?
Face adresimi sildim ama tablette messenger var annem kullandığı için messenger açık orada da istek gönder vs var kişileri ekle diye öneri var,hiç birisini tanımaz annem eşinizede böyle bir istek göndermiş olabilir kadın öneri kısmında çıkmıştır.

Face adresimi sildim ama tablette messenger var annem kullandığı için messenger açık orada da istek gönder vs var kişileri ekle diye öneri var,hiç birisini tanımaz annem eşinizede böyle bir istek göndermiş olabilir kadın öneri kısmında çıkmıştır.
Sohbete davet etmiş ikitanede gülücük atmış

İş yerimiz var daha önce çalışanlardan birimi acaba diye düşündüm ama esimde tanimiyo.

illa telefon numarasını bilmesi gerekmiyo, bana da geliyor yani, ben hiç açmıyorum, bazen kadınlar da atıyor, kimsiniz deyince de karıştırdım benzettim falan diyorlar, yani sorun edeceğin bişey değil bence

Sohbete davet etmiş ikitanede gülücük atmış
Anladım önerİ kısmında çıkmıştır sizin facebook öyle eklemiştir eşinizin bir bağlantısı olduğunu pek düşünmüyorum.Yada yanlışlıklada tıklamış olabilir,birileri hesabı kullansa ayrı hesap açar yada hesabı çalınsa giremez.

Pardon yanlis anlamisim o zaman,
Sacma sapan insanlar sohbet istegi atiyor cunku, cok takilmayin, esim her istek atana takilsa coktan beni bosamaliydi :)
Benim eşimde takilmaz ben ondan eminim de bu kadınlardaki yussuzluk pes ettirdi :)

Back
X