Bana saldırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nesligunes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
7
2
1
26
Başımdan çok ilginç bir olay geçti . Hala şaşkınım . Bugun otobüsle giderken çok kalabalıktı. Elim yanlışıkla o kalabalıkta bir beye çarptı. O kişi de , utanmıyor musun oros...... kadın tacizci k.ltk gibi laflarla üstüme saldırdı . Kafama yumruk attı . Darp etti yani .

Kimse birşey demedi otobüste . Elim ayağım boşaldı otobüste . Çok canım sıkıldı bugun . Saat kaç oldu hala uyku girmiyor gözüme .

Çok geçmiş olsun. Akıl sağlığı yerinde olmayan birisi olma ihtimali yüksek, sağlıklı bir insanın yapacağı bir iş gibi durmuyor. Diğer söylediğinize de şaşırmadım, halkın geneli "Bana dokunmayan bin yaşasın, aman şimdi bana da bulaşır, zarar verir" diye görmezden gelmeyi tercih ediyor ne yazık ki. Neden polis çağırıp şikayette bulunmadığınızı merak ettim ama olan olmuş artık, düşüne düşüne kendinize eziyet etmeyin.

Gerizekaliya bak ya. O an donup kalman dogal oyle bir tepki beklemedigin icin ama adam tam bir öküzmüs. Ben mesela yolda yururken hamilelikten once cok hizli yururdum ve kollarim cok sallanirdi arkadan beni gecmeye calisan adamlara istemeden vururdum pardon der gecerdim bilerek yapmadigimi goruyor herhalde. Ya da uzun semsiye varsa elimde naail basariyorsam yine yol verirken falan adamlara vuruyorum. Ki hic bu sekilde karsilik veren olmadi. Ben kendimi dusundumde o anda bende susar biraey diyemezdim sanirim

Çok sağolun. Keşke akıl sağlığı yerinde olmayan biri olsaydı ama bı kişi gayet şık giyimli düzgün giyimli biriydi .

Çok sağolun. Keşke akıl sağlığı yerinde olmayan biri olsaydı ama bı kişi gayet şık giyimli düzgün giyimli biriydi .

Düzgün giyime bakmaz ki akıl sağlığı. Öz bakımı yerinde ancak paranoya eğilimli şizofrenisi olan birisi olabilir misal. Hastaneye gitmemiştir, tanı almamıştır. Ülkede binlerce böyle insan var.

Hımm yeni üye,ilk konu ve ne tuhaftır ki kadının tacizci olduğunu belirten bir konu.Sanırım otobüste eliniz kolunuz çokça kadına çarpıyor ki haksız yere tacizci damgasını yiyen şık giyimli bir erkeksiniz.

Yumruk iyidir no panik.

Düşük bir ihtimal de olsa konuyu ciddi olarak düşünürsem tabii ki şikayetçi olun.Şiddetin affı olmaz.

Ya iste buuuu!!!

Ya kusura bakma gece gece sesli güldüm:)) adamın akli dengesi yerinde değil belliki

Benim takildigim konu neden kendinizi ifade etmediniz hos adam anlayabilecek biri gibi degil de neden polis cagirmadiniz mesela? Sizi darp etmis ve seyirci kalmissiniz buraya takildim.
Ağzım dilim tutuldu birşey diyemedim o şok anıyla

Allah belanı versin senin ya , tek başıma yaşıyorum . kocaman şehirde adamın biri saldırıyor senin dediğin şeye bak .

Sensin erkek . Septiklik değil bu şizofrenlik . benim elim kolum bir yere çarpmıyor . iftiracı .

Ağzım dilim tutuldu birşey diyemedim o şok anıyla

Hic kimse bir kadinin yumruklanmasina seyirci kalmaz. Acep diyorum konudaki sik giyimli siz olabilir misiniz? Boyle olaylari da cok sik yasadiginiz icin sessiz kalmis olabilir misiniz?

Ya siz ne manyakbir topluluksunuz . Bir olay yaşadım destek vereceğiniz yerde abuk sabut ithamlar . Lanet olsun ya .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…