- 16 Haziran 2019
- 7
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi nesligunes
-
Çok sağolun. Keşke akıl sağlığı yerinde olmayan biri olsaydı ama bı kişi gayet şık giyimli düzgün giyimli biriydi .Çok geçmiş olsun. Akıl sağlığı yerinde olmayan birisi olma ihtimali yüksek, sağlıklı bir insanın yapacağı bir iş gibi durmuyor. Diğer söylediğinize de şaşırmadım, halkın geneli "Bana dokunmayan bin yaşasın, aman şimdi bana da bulaşır, zarar verir" diye görmezden gelmeyi tercih ediyor ne yazık ki. Neden polis çağırıp şikayette bulunmadığınızı merak ettim ama olan olmuş artık, düşüne düşüne kendinize eziyet etmeyin.
Çok sağolun. Keşke akıl sağlığı yerinde olmayan biri olsaydı ama bı kişi gayet şık giyimli düzgün giyimli biriydi .
Çok sağolun. Keşke akıl sağlığı yerinde olmayan biri olsaydı ama bı kişi gayet şık giyimli düzgün giyimli biriydi .
Hımm yeni üye,ilk konu ve ne tuhaftır ki kadının tacizci olduğunu belirten bir konu.Sanırım otobüste eliniz kolunuz çokça kadına çarpıyor ki haksız yere tacizci damgasını yiyen şık giyimli bir erkeksiniz.
Yumruk iyidir no panik.
Ağzım dilim tutuldu birşey diyemedim o şok anıylaBenim takildigim konu neden kendinizi ifade etmediniz hos adam anlayabilecek biri gibi degil de neden polis cagirmadiniz mesela? Sizi darp etmis ve seyirci kalmissiniz buraya takildim.
Allah belanı versin senin ya , tek başıma yaşıyorum . kocaman şehirde adamın biri saldırıyor senin dediğin şeye bak .Hımm yeni üye,ilk konu ve ne tuhaftır ki kadının tacizci olduğunu belirten bir konu.Sanırım otobüste eliniz kolunuz çokça kadına çarpıyor ki haksız yere tacizci damgasını yiyen şık giyimli bir erkeksiniz.
Yumruk iyidir no panik.
Düşük bir ihtimal de olsa konuyu ciddi olarak düşünürsem tabii ki şikayetçi olun.Şiddetin affı olmaz.
Ağzım dilim tutuldu birşey diyemedim o şok anıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?