bana sen elsin dedii :(

cimcime1242

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
191
19
118
İstanbul
konuya şöyle girmek istiyorum dün kaynanamla bi konuşma yaptık. Annesi bana ve aileme saygısızlık yaptı bende cevabını verdim ama içimi kemirdii dedikleri bende kaynanama söylemek istedim,söyledim bana dedi ki sen sesini yükselttin mi ona dedi bende hayır dedim bana zaten sen benim anneme sesini yükseltemezsin dedi ben ailemden öyle terbiye almadım dedim ben kime nasıl davranıcamı bilirim dedim bana verdiği cevap sen elsin her dediğine alınılır bende haklısın bunu öğretiyosunuz ben ne kadar aile gibi olmaya çalışsamda siz hep el olduğumu hatırlatıyosunuz bunun farkına varıyorum dedim bişi demedi ama benim çok zoruma gitti sen aile belleyip içlerine giriyosun o sana sen elsin diyo ben de onlara artık el gibi davranıcam

kızmayın ama dogru söylemiş
biz onların işine geldigi zaman kızları
işlerine gelmedikleri zaman el oluruz
bu hep böyledir
hamile halinle takma kafana boşver

bu hep böyledir

aynen doğru sölüyosun valla benım eşiminde cezaları var esım cezaewındeyken bnden kötü gelin yok nıye? cunku kaynanamlardan para almak zorundayım esım dısardayken benden iyi gelin yok yanı gelınler hep el oluyor maalesef

bu hep böyledir
ben onun hiç bir zaman kızı olmucam bana hiç kızım demedi soğuk bir insan sadece kullanmayı bilir işi olduğunda arar ama artık yok k.bakmasın oda bana el bundan sonra

ben onun hiç bir zaman kızı olmucam bana hiç kızım demedi soğuk bir insan sadece kullanmayı bilir işi olduğunda arar ama artık yok k.bakmasın oda bana el bundan sonra

eşin dışardayken iyi olman normal onlar eşinden para alıyordur sen kızları oluyorsun

cimcime takma kafana boşver hamile halinlede kimsenin işine koşma

eşin dışardayken iyi olman normal onlar eşinden para alıyordur sen kızları oluyorsun

cimcime takma kafana boşver hamile halinlede kimsenin işine koşma

para herseymıs ben anladım bunu esımın aılesı sayesınde keşke aılemı bıraz olsun dınleseydım esımden yana hc bı sıkıntım yok ama aılesı benı yıprattı.. esımemı uzuleyım kendımemı aılesıne mı?

bu hep böyledir
Kesinlikle katiliyorum !
Islerine geline o benim kizim islerine gelmeyince o benim gelinim oluyor.

Bu yuzden hiiic takma kafana uzme kendini..

Cimcime bak ne güzel yavrunu kucağına almaya gün sayıyosun hiiiççç böyle şeyleri düşünüpte kendini de yavrunu da sıkma.... Boşver biz ağzımızla kuş tutsak geliniz işte napıcan

Üzülmene, canını sıkmana değmez. Biz nasıl onları kendi annemiz gibi sevemiyoruz onlar da bizi öyle kendi kızları gibi sevemiyolar, sevemiycekler.. Ben o yüzden ne söylerse söylesin ne yaparsa yapsın hiç takmıyorum amaaann diyip geçiyorum..

Çok haklısın hepsini demiyorum ama bazı kv'ler gelinini el olarak görüyor ve bunu gerek sözleriyle gerek hareketleriyle belli ediyor. Seninki direk söylemiş..bundan sonra sende ona göre davranırsın..boşver kafana takmaya değmez yavruna yazık..
Ailene, anneside olsa kimse laf söyleyemez büyüklerde büyüklüğünü bilsin..yaşlılarda var bu ben yaşlıyım gerekirse kırıcı olurum kimse bişey diyemez mantığı..

boşver kafana takma canım gelinini kızı gibi gören seven öyle davranan kayanana azdır zaten
kim sana ne kadar değer veriyorsa sende o kadar değer ver canını sıkma

hiç ama hiç kafana takma o lafıda unutma ama bi süreliğine rafa kaldır,

gün gelir işi düşünce sen benim gelinimsim yanımda olman lazım derler ,

sende el kızı olduğu nu hatırlatırsın , el kızına güvenipte kızım var yardımcı olur demesinler diymi

Sende bundan sonra ben elim der hiçbirşeye karışmazsın canım. Kendimede çok kızıyorum. Nedir bu gelinlerin aileye karışma merakı? Bırak ne hali varsa görsünler...

haklısın ama artık oda benim için el ben içinde çok laf tutan biri değilim bi gün k.bakma anne sen bana elsin diyiveririm ozaman anlar ne kadar zormuş

Sende bundan sonra ben elim der hiçbirşeye karışmazsın canım. Kendimede çok kızıyorum. Nedir bu gelinlerin aileye karışma merakı? Bırak ne hali varsa görsünler...
bende kendime kızıyorum çek elini eteğini bak nasıl kıymetli oluyosun ama insan bazen eşinin hatrına katlanıyor

evet bide bana demez mi bana kimse bakmaz yaşlanınca sen böyle yaparsan elin evinde kalamazsın k.bakma oğlun ama sana hizmeti el yapıyo ona göre davranıcaksın

boşver kafana takma canım gelinini kızı gibi gören seven öyle davranan kayanana azdır zaten
kim sana ne kadar değer veriyorsa sende o kadar değer ver canını sıkma
haklısın ama elin kaynanasını görüyorum benim gelinim yok kızım var diyo bu her seferinde gelin olduğumu hatırlatıp duruyo sende kaynanasın ama ben bunu hatırlatmıyorum sana sürekli çok sinirliyim ya

aynen katılıyorum sana keske bnmkuıde bana sen elsin dese de bı rahat bıraksa aramasa sormasa bnmkı alttan hallediyo ısını gören sanar melek melek :):) keske bnm kaynanamda bana kırıcı laf söylesede dıyebılsem bana bunu dedı ama yoook kadın hıc renk wermıyo uyanık

valla aileme kimse bişey diyemez değil onun annesi babanem mezardan çıksa gene söyleyemez alır ağzının payını kimse benim annemden değerli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…